Selülit Selülit Yağı İle 20 Günde 5 Cm

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

epruh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2007
35
0
38
selülit yağı spor diyet(her şeyi yiyorum) yeşil çay... daha ne diyim? herşeyin en güzeli doğal olanı :KK66:

epruhcum iyi güzel hoşda bide tarif verseydin ? :)
hani nası inceldin falan böle diyip kaçıon umutlandırıyon:KK43:

Evet Yaa Lütfenn..biraz Daha Bilgi Yazabilir Misin....basenn Sorunummm Var:KK43::KK43::KK43::KK43:

Paylaşımın için sağol, emeğine sağlık diycem emmeeee pek birşey paylaştığını da söyleyemeyeceğim.:1yes2:

kızlar kusura bakmayın cevap gecikti haklısınız :)
yeşil çay içiyorum günde 3 fincan.. sonra aktardan aldığım selülit yağını sürüp spor yapıyorum her gün.yürüyüşe gdebilirsem yürüyorum gidemezsem evde lateral stepperda çalışıyorum.sonra haftada en az 1 kez fırçalıyorum bacaklarımı... böyle işte kremmş bilmem neymiş para dökmeyin hem aldık işe yaradı diyelim bırakınca eski haline dönmeyeceği ne malum kızlar demi?

Seni Zayiflatan Selülit Yaği Veya Yeşil çay Değil Yürüyüş Yapmişsin Ondan Zayiflamak Için Değil Fakat Toksinleri Atsin Diye Bende Uzun Zaman Yeşil çay Içtim Kilo Farkim Olmadi

kızlar kusura bakmayın cevap gecikti haklısınız :)
yeşil çay içiyorum günde 3 fincan.. sonra aktardan aldığım selülit yağını sürüp spor yapıyorum her gün.yürüyüşe gdebilirsem yürüyorum gidemezsem evde lateral stepperda çalışıyorum.sonra haftada en az 1 kez fırçalıyorum bacaklarımı... böyle işte kremmş bilmem neymiş para dökmeyin hem aldık işe yaradı diyelim bırakınca eski haline dönmeyeceği ne malum kızlar demi?
kombine bir bakım uyguluyorsun selülit için .bu çok doğru bir yaklaşım..diğer linklerde de bahsettim pahalı kremleri sürüp oturmakla hiç bişey olmaz.sadece paranız boşa gider o kadar.ümitleriniz de...

selülit için bi tarifte benden!susam yağının içine portakal veya limon suyu sıkıp hergün düzenli masaj yaparak sürüyosun.(bir dergide tülin şahin le yapılan bir röportajda okumuştum.oda bunu kullanmış.)sıkılaşma olduğunu hissettim.ayrıca biberiye yağıda işe yarıyormuş.ama ben henüz denemedim.aktarlarda bulabilirsiniz..umarım hepimiz bu dertten kurtuluruz!!

selam kızlar bendede selülüt sorunu var ama şuan hafifledi,eliptik bisiklete biniyorum günde 10 dk ve 15 günde 2cm inceldim basenimden,krem falan yok selülütlerimde gözle görünür azaldı ve mutlaka en az 1,5 litre su içiyorum...

epruh canım fırçalıyorum demişsin nasıl bir fırça kullanıyorsun
bide fırçalayınca kızarıklık falan olmuyo mu?

selülit için bi tarifte benden!susam yağının içine portakal veya limon suyu sıkıp hergün düzenli masaj yaparak sürüyosun.(bir dergide tülin şahin le yapılan bir röportajda okumuştum.oda bunu kullanmış.)sıkılaşma olduğunu hissettim.ayrıca biberiye yağıda işe yarıyormuş.ama ben henüz denemedim.aktarlarda bulabilirsiniz..umarım hepimiz bu dertten kurtuluruz!!

canim susam yagi ve limonsuyu ne kadar ölcülerde olacak? suyu degilde yagi olmadigina eminmisin?

bide bunu deniyelim :KK70:

normal tuzuda eritip sorunlu bölgeye sürüp streçe veya pazarda satılan cırtlı bel kuşağı takıp 5-6 saat tutp banyo yapmakta iyi geliyor.

ya hani bu kıl fırçalar oluyor ya saç fırçası gibi eskilerden kalma.. olardan var evde ama tabı çok sert olmamasına dikkat et :)

oyLe cok para vermenize gerek yok kızLar bu kabak LifLeri var ya onLar cok iyi geLiyor bende kullanıyorum

X