Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aysel bile anlamadıysa benim anlamam gayet normal:sm_confused:Paylaşımın için sağol, emeğine sağlık diycem emmeeee pek birşey paylaştığını da söyleyemeyeceğim.:1yes2:
kombine bir bakım uyguluyorsun selülit için .bu çok doğru bir yaklaşım..diğer linklerde de bahsettim pahalı kremleri sürüp oturmakla hiç bişey olmaz.sadece paranız boşa gider o kadar.ümitleriniz de...kızlar kusura bakmayın cevap gecikti haklısınız :)
yeşil çay içiyorum günde 3 fincan.. sonra aktardan aldığım selülit yağını sürüp spor yapıyorum her gün.yürüyüşe gdebilirsem yürüyorum gidemezsem evde lateral stepperda çalışıyorum.sonra haftada en az 1 kez fırçalıyorum bacaklarımı... böyle işte kremmş bilmem neymiş para dökmeyin hem aldık işe yaradı diyelim bırakınca eski haline dönmeyeceği ne malum kızlar demi?
selülit için bi tarifte benden!susam yağının içine portakal veya limon suyu sıkıp hergün düzenli masaj yaparak sürüyosun.(bir dergide tülin şahin le yapılan bir röportajda okumuştum.oda bunu kullanmış.)sıkılaşma olduğunu hissettim.ayrıca biberiye yağıda işe yarıyormuş.ama ben henüz denemedim.aktarlarda bulabilirsiniz..umarım hepimiz bu dertten kurtuluruz!!