Selülit Selülit için LPG tedavisi mi Alidya mı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

Elasoyer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2016
233
87
37
Mehmet Akgün le selülit tedavisine başlayacağım alidya mı lpg mi karar veremedim yardımcı olur musunuz ?

Alidya fiyat bilgisi aldınız mı? Ben de araştırmaya başladım da fiyatlarını merak ediyorum

Arkadaşlar bu işlerle ilgili zamanında çok kafa patlattım. Onun için yeni başlayacak arkadaşların yanılmalarını istemem, birincisi Alidya, LPG neyi seçerseniz seçin 3 şeyi yapmanız gerek. Diyet, Spor (yürüyüş bile olur) ve düzenli seanslara gitmek bu üçünü yapamayacak olan varsa hiç birine gitmesin.

Birde bu üçünü gidip 16 seans gidip başka gitmeyeyim diyen varsa kesinlikle gitmesin. Yaptım olmadı demek için gider. Bu işler önce belirli bir kiloya kadar yağdan yakacak şekilde diyeti yapmak diyet bitiminde yediğine dikkat etmek sonra hayatına fazla hareket etmeye çalıştıktan sonra düzenli olarak LPG ve Alidya seansına gitmekle olur.

Ben 2 yıldır 2 aylık 16 seanslık seansı 35 dakika olan LPG paketlerinden alıyorum ve düzenli gidiyorum. Gerçekten yok artık diyecek şekil de vücudum evrim geçirdi. Zaten 3 aydan sonra diyetti, yürüyüş dü insan da alışkanlık oluyor. Bir tek yazın 1 ay ara veriyorum. O kadar 6 beden inceldim. Selülit'den eser kalmadı. Çok iyi bir LPG konusunda Estetisyen buldum.

Yağ ve kas dokusunu iyi ayırıyor. Meğersem ben kendimi düzenli olarak gidiyor biliyordum. Geçen erken gittim beklerken Haris hanım diye 12 yıldır LPG müşterisi olan bir hanımla tanıştım. O da Arzu hanıma gidiyormuş. 65 yaşında valla 48 derseniz ama 55 asla. Ve vücudunu çıplak görmedim ama fit sizin ihtiyacınız yok neden geliyorsunuz dedim. O da LPG sadece kilo vermek için değil cildi gençleştirdiği için geliyorum dedi. Anladığım kadarıyla hanımefendi Türk değil ama Türkiye'de yaşayan birisi sonra bana derslik bir şey önemli olan bir şeyi ihtiyacın olduğunda almak değil ihtiyacın olmaması için almak diye. Valla doğru biz selülit, kilo olduğunda böyle şeylere başvuruyoruz. Ya da cildimiz kırışıtığında kırışıklık kremi başlıyoruz. Aslında ihtiyacın olmaması için önceden yapmak önemli.

Karar verdim kendim için bende gidebildiğim kadar gideceğim zaten 16 seansını 750 tl ye alıyorum. Aylık olarak 375 tl ye geliyor. Sigarayı bırakıp, kendime ömrüm boyunca hem masajla rahatlayacağım hemde vücudumu sıkı yapacak bir şey olan LPG ye devam edeceğim.

LPG için çok yer aradım 20 yıldır bu işi yapan Estetisyen Arzu hanımla bir arkadaşım vasıtısıyla tanıştım. İyi kide tanışmışım. Çok dürüst biri herkesi LPG ye almıyor geçen gün Esteworld de çalışan 3 kişi geldi orada pahalıymış ondan gelmişler LPG için. İkisinin kılcal damarları sıkıntılı olduğu için almadı. Sonrasında daha kötü olmaması için.

Kesinlikle tavsiye ederim nail standard yazın internete çıkar. Arzu hanımı isteyin benim adımı bile verebilirsiniz. Yanılmayın diye veriyorum. Çünkü kas ve yağ dokusunu ayırabilen biri şart yoksa vücut anotominizi bozar allah korusun.

Gelelim LPG mi, Alidya mı? ya. Alidya derinin altına enjeksiyon yapılarak yapılan bir uygulama. Ama birincisi o enjeksiyonun ileride 20 yıl sonra hücre yapısına zarar vermeyeceği konusunda bir belge yok. 25 yıl önce yaptıran şuan sağlıklı olan birini de görmedim. Çünkü sistem eski değil. Ben bundan dolayı laserin gelecek yıl ki etkilerinden bile çekindiğim için yaptırmadım. Birde enjeksiyonu kimin elinde ne marka çin malları çıkmış olabilir ya da çıkacaktır onlardan mı belli değil diye yaptırmaya kesinlikle sıcak bakmam. Bıçak altına yatmak daha sağlıklı geliyor.

Kısacası doğal olmayan her şey vücudunuz da bir gün geri tepkime yapıyor onu biliyorum. Onun için LPG seçtim. Vakum ve masaj başlığı ile kan dolaşımının hızlanmasını sağlıyor. Vibrasyonla yağ kitlelerinin parçalanması için yaptıran görecek yeterince etkili. Ama tabii ki yağ kitlenizin kalınlığı çok önemli çünkü önce üst kitleyi sonrasında parçaladıkça diplere iniyor. Hem de doğal. Hem de her seans da masaj yaptırmış gibi huşu içinde kalkıyorum. KESİNLİKLE LPG.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…