Şimdi adım adım anlatayım
Çatlaklarım 18-19 yaşlarında iken hızlı bir şekilde kilo alıp sonra vermekten oldu yani 11-12 senelik daha önceden farketmiştim ama önemsememiştim şimdi derdine düştüm
çatlaklarimin tamamı kalçamda. Söyle söyleyeyim bayağı aslan pençe atmış gibiydi yani Sedef rengi
Ben spora başladım sonra baktım selulitler gidiyor çatlaklara da bir el atayım dedim araştırmam sonucu dermacild marka 2.0mm dermaroller aldım. Bu ölçüdeki dermarollerlar selülit ve çatlak icin kullanılıyor.Ayni zamanda duştan çıktığımda hatta hergun bio oil kullanıyorum.
Dermarolleri da su şekilde kullandım 4 hafta boyunca her pazar yatmadan önce, önce artı sonra çarpı şekilde olacak şekilde yani tüm bölgeyi hafif tahriş edecek fakat kanatmayacak kadar uyguladım elimde retinol serum vardı onu da hemen sonrasında uyguladım ve dediğim gibi bunu 4 hafta boyunca yaptım. 4. Haftadan sonra ayda 1 uygulamaya karar verdim. Simdi 1 ayın geçmesini bekliyorum. bir de uygulama sonrası 24 saat kesinlikle suya temasında bulunmuyorum
En önemlisi hijyen bu arada dermarolleri kullanmadan önce ve kullandıktan sonra mutlaka dezenfekte ediyorum, bölgesi de aynı şekilde dezenjektanli mendille silip 3-5 dakika bekledikten sonra uyguluyorum.