bence bi zararı olmaz ama benim kemer o kadar uzun kullanınca baya ısınıyor hatta bazen duruyo ondan ara ara kullanmam gerekiyo bide baldır 10 dak falan demişsin ayrı ayrı olunca yaklaşık 1 saat oluyor dimi?
ben de düzenli olmasa da arada kullanıyorum karına takmak daha kolayma geldıgı için hep karnım taktım,kaşıntı kızarma oluyo dolaşımı hızlandırdığı için ama dediğin gibi bi problem yaşamadım.sen ara ver bence yani gerçekten kemerden dolayıysa kullanma hatta.. kalçada işe yarıyor demişsin nasıl kullanıyorsun?
40 dk .kadar oluyo sanırım:asigim: bacaklarım çok ağrıyor varis oluşacak diye korkuyorum kemerde bende msaj etkisi yapıyo 10 dk.bile hiç bitsin istemiyorumşutarafagitti kalçaya nasıl takıldığını sormuşsun cnm şölekii yüzüstü bi güzel uzanıyosun kemeri kalçaya takıp başlıyosun titretmeye:dance:
Varis mi? Bu kemer varis mi oluşturuyormuş? Bende zaten var ve ben kan dolaşımımı hızlandırsın diye de kullanıyorum ama:uhm:
romatizma başlangıcı olabilir, hemen doktara gitmeni tavsiye ederim. burada yazılanları okuyunca ben de gaza geldim, hemen düzenli bir şekilde yapmaya başlayacağım. evde masaj kemeri var ama düzenli kullanamıyorum. selülitlerim sıkmadan bile belli oluyor. kızlar bu alet düzenli kullanırsak etki olacağa benziyor. kullanınca bacaklarım kıpkırmızı oluyor, kaşınıyor ve gerginlik hissediyorum:teytey:maalesef :çok üzgünüm:doktora gitmek istiyorum ama onun için işyerinden izin almam gerekiyor oda zor şuan için çok zorrrsenağlama