Anket Selm Kzlar bakalm ne dnyorsunuz..?

kız kardeşiniz için taşıyıcı anne olurmuydunuz..??

• evet

OY: 52 28,0%
  • hayır

OY: 134 72,0%

• Ankete Katılan
    186
benim kızkardeşim yok...ama ben genede hayır dedim...
aslında çok güç bi durum büyük konuşmak istemem...Allah da böyle bi zorlukla kimseyi karşılaştırmasın...ilerdede büyük sorunlar yaşanabilir sanki çocuk içinde kardeş içinde....

yok olmazdım enişte var ortada :sinifsinif:ama benim çocuklarım kendi çocuğu gibi olur yerimseniben

edit:Sılam nickli arkadaş yazımı nasıl anladı bilmiyorum ama benim çocuğum ablamındır onun çocuğu benimdir.sadece taşıyıcılık konusunda olumsuz fikir söyledim bu da beniim fikrim, ayrıca allah kimseyi bu duruma düşürmesin diyorum Saruböceq

Son düzenleme:
soruyu okur okumaz hiç düşünmeden bıle evet dedım
yazılan yorumları hıc okumadım ama bu yazıyı yazarken lallinin yazısını gordum benım cocugum kendı cocugu gıbı olur yazısını bıraz ıcın acayıp oldu ama ne olursa olsun yaparım sonucta ablamda cocuguma cok ıyı bakar ve onunda annelık duygusunu tatsın ısterım kesınlıkle ablam ıcın yaparımm ama

Ben olmazdım.Ablam da var.Ama kendi çocuğum olmasa da ablamın taşıyıcı anne olmasını istemezdim.Bazı arkadaşlar ortada enişte varsa demişler de ne ilgisi var.Benim için o spermlerin bende olmasının hiçbir önemi olmazdı.Taşıyıcı annelik cinseli ilişki ile olmaz.Anne olmak isteyen kişinin kendine ait olan yumurtalarını ve bir baba adayının kendine ait olan spremlerini laboratuvar ortamında birleştirip, doğurması istenen kadına nakledilmesiyle oluşur...yerimseniben

Son düzenleme:
ablamlar için hiç düşünmez canımı bile veririm ama bu konu çok farklı.....
ne ben çocuğum olmadığında ablamlardan böyle birşey isterrim nede onlar bendenn..
Allah herkese kendi çocuğu nasip etsinnn..
benim ablam yeğenime bile hafif sesini yükseltiğinde ben napıosun diyorumm birde benim çocuğum olsaa kıyamam herhalde..ve zaten verdiğim tepki ozaman çok yanlış anlaşılır benceeee...sanki benm o ona göre der gibii....
Allah kimseye zor sınavlardan geçirmesinnn..

asla olmam ..dinimizce de zaten uygun olan bir durum değildir .bir çocuğun dünyaya gelmesi için hem yumurtanın hem spermin hem de rahmin anne babaya ait olması şarttır ...sperm ve yumurta anne ve abaya ait ama rahim başkasına ait olacak ve de aranda nikah bağı yok ..dolayısı ile bu büyük bir günahtır ..herkes allahın takdirine razı olmak zorundadır ...

her ne kadar bilim gelişmiş olsa da bazen çaresiz insanla için çıkış yolu olabiliyor evet.fakat aile olma kavramı,aynı kandan olma kavramı,dinimizce bunun uygun olmamasının altında yatan sebepler böyle bir düşünceyi olumlu hale getirmiyor benim kafamda..

taşıyı anna olurmu hiçç
bebeği bn taşıcam doğurcam ve taşıcı anne olucam ölemii
kanımdan canımdan bi parçayı hamdee:umursamaz:
kimse için yapmam bunu aslaaaaa
kardeşime canımı veririm ama olumunekankayizsmile
bu işler beni bozaaaaar

Olamazdım .. Hem zaten esim kabul edermiydi orası tartısılır .. Anneler daha iyi bilir ama sonucta 9 ay tasıyacaksınız bebege karsı hissedilen duygular cok önemli .. Cogu anne veremem diyor ki birde esinden degil cocuk!!

Kardesimin kocası ile benim cocugum !! Akıllara zarar yapamazdım ..

ben de yapmazdım. benim canımla beslenecek, onunla aramda bir bağ olacak. hem çocuk için hem benim için hiç hoş olmazdı böyle bir durum.

evlatlık almasını tavsiye ederim. en azından bir masumun hayatı kurtulur.

ALLAH istediğine istediğini verir bizim müdahale hakkımız olamaz bizim dinimizde taşıyıcı annelik diye bir şey yok insan kaderine razı olmayı bilmeli tedavisini olur meşru yollardan her şeyi dener olmuyorsa bundada bir hayır vardır bol bol dua eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…