Anket Selm Kzlar bakalm ne dnyorsunuz..?

kız kardeşiniz için taşıyıcı anne olurmuydunuz..??

• evet

OY: 52 28,0%
  • hayır

OY: 134 72,0%

• Ankete Katılan
    186
bnde olamazdım heralde hem madem cocuğu olmuyo cocuk esirgeme kurumundan bi bebek alıp baksa daha sevap olur ..!

ben olmazdım çünkü ilerde doğacak çocukla yaşanacak psikolojik bağ ve bunun getireceği birçok psikolojik sorun olabilir...bunları göze alamazdım....

kardeşi için herşeyi feda etmek başka bişeydir de bu yorumda denildiği gib ayrıca eniştenin de işin içinde olmasında dolayı :1no2:

slm kızlar diyelimki kız kardeşiniz bebeği olmuyor.onun için taşıyıcı anne olurmuydunuz...???

bence çok saçma ..söz konusu bile olamaz..birincisi enişteden çocuk doğurmak :bbo: ikincisi ee benim gelecepğim nolcak hadi evliim dielim kocam malın teki olmalıki böle duruma izin versin yada evli deilim dielim kendi geleceğimi neden riske attımmki ..hakikaten çok saçma ya laelaelaelaelae

hayır dedim kızmayın ben bir anneyim kim olursa olsun yavrumu vermem ama allahtan çocuğu olmayan ve çocuk isteyen herkese vermesi için ezelden beri aklıma geldikçe dua ederim inanın tüm samimiyetimle söylüyorum

dini ve ahlaki kurallara ters olduğu duymuştum, dini ve ahlaki kurallara uysada asla yapamam,onu hissedip kime olursa olsun veremem...

olmazdım kesinlikle ilerisi biraz karışık geliyor bana çocuğun ,benim ,kardeşimin psikoljisi ne alemde olur? yok karışık bu iş herkes kaderine razı olmalı.

Asla yapmam.İğrenç bir şey,hastalıklı bir karar olur bence.Zaten kendime bile çocuk düşünmüyorum,başkasınınkini niye taşıyayım :1closedeyes:
O kadar anne babasız çocuk varken böyle saçma bir yöntemle yeni bir çocuk dünyaya getirmek de.....................

cok guzel bir anket
herseyi yaprdim ama dogan cocuk icin hos olmazdi
ve kendi esimiz kabul edermiydi oda cok zor

ayrica dinimizde yok diye biliyorum o yuzden olmazdim

Biri kardeşimse diğeri evladım...:uhm: yumurta kardeşimin yumurtası bile olsa onu karnında taşıyan kanıyla canıyla besleyen ben olacağım için asla olamazdım..Hayır paylaşamam..:1no2: Bu kardeşin mi evladın mı demek gibi birşey oluyor...:1no2: siz ne yapardınız anne olanlar bilir...Ben önce evladım derim kimse kusura bakmasın...:ecrin_bebek:

Biri kardeşimse diğeri evladım...:uhm: yumurta kardeşimin yumurtası bile olsa onu karnında taşıyan kanıyla canıyla besleyen ben olacağım için asla olamazdım..Hayır paylaşamam..:1no2: Bu kardeşin mi evladın mı demek gibi birşey oluyor...:1no2: siz ne yapardınız anne olanlar bilir...Ben önce evladım derim kimse kusura bakmasın...:ecrin_bebek:

doğru soyluyorsun dırek bırebır kendı bebegını vermekle aynı oluyor bu ,
cunku zaten kardesın sana bırebır yakın. 1. derece akraba
yani cocugunu dgur ver demekle aynı bu
sadece babası kendı kocan degıl de kardesının kocası :kızgın:
cocuk gene yuzde 50 senın oluyor.

Olmazdım bana ters geliyor kişiye bağlı tabikide hatta buna benzer bir dizide olmuştu atv de o kızda herşeyi kabul etti sonra caydı henüz evlenmedim ama bence annelik çok kutsal madem benden doğan çocuğa ihtiyacı var o zaman yuvadan alsın bir sürü sahipsiz bebek var şahsen benim böyle bir sorunum olursa kesinlikle yuva tercihim olucak

hayır
çoçuğum benim o olmaz kimseye vermem
hayır
hayır
taşıyıcı hamileiğe karşıyım

Back