Anket Selm Kzlar bakalm ne dnyorsunuz..?

kız kardeşiniz için taşıyıcı anne olurmuydunuz..??

• evet

OY: 52 28,0%
  • hayır

OY: 134 72,0%

• Ankete Katılan
    186
aslında insanın kardeşi için yapamıycagı bişey yoktr diye düşünüyorum ama bu olaya gelince karışık biraz.hayır şıkkını işaretledim...

olamazdım, aslında bilimsel olarak çocuk sahibi olmasının tek yolu buysa yapılabilir ama taşıdığınız çocuğa bağlanma riskiniz ve sonrasında da tezye konumunda olmanız bence çok sakıncalı.

Kesinlikle Gözümü Kırpmadan Olurdum..
Nede Olsa Anne Yarısı Olacağım..
Kardeşim İçin Canım Feda..
Ama Bizim Kız Kardeşimle Aramızda 17 Yaş Var Yani Ben Moruklamış Olurum Ozamana Kadar sırnaşık şey

Böyle saçma bişey varmı yaaa alah aşkı için eniştenizden bebek doğurun isteyende yapanda hastalıklı bi kafaya sahip bence ....diyecek laf yok allah ıslah etsin

Olmazdım. :1ninca:
Kızkardeşim yok ama,sonuçta o çocuğu ben taşıyıp hissedeceğim annesi ben olacağım yani,doğurduktan sonra nasıl verebilir ki insan ?
Birde onun eşinin spermiyle..
Birçok soruna sebebiyet verebilir bu durum,doğru değil bana göre.

olurdum.O mutsuzken benim mutlu olmam mümkünmü??? olurdumm seve seve bu fedakarlığı yapardım.. Hatta çocuğu olmuyorsa bi tane de onun için doğurur ona verirdim.

Ben de olurdum. Tıp ve yasalar izin veriyorsa. Ama belki anne olunca fikrim değişir, daha hiç bir çocuğu karnımda taşımanın ne olduğunu yaşamadım. Şimdilik olurdum diyorum.

Eniştemin sperminin benim içimde olmasından hoşnut olmazdım. Kız kardeşim de yok ama yapamazdım.Herhalde ben istesem de eşim ya da sevgilim istemezdi.

benn hıcbır sekılde ne tasıycı anne olurdum ne de tasıyıcı anne bulması ıcın yardım ederdım. benım ınancıma gore ters bu ışler. o kadar evlat hesretı cekıyosa oksuz bı yavruyu evlat edınsın. daha sevaba gırer

benim kızkardeşim şeker hastası malesef ve hamile kalması mümkün olsa bile riskli bi durum kontrol gerektiren ve tehlikesi olan bi durum...ben düşündüm de kızkardeşim o haldeyken çocuğu olamazken böyle bi imkan olsa hiç tereddüt etmeden kabul ederdim...zaten kaç yıldır şekerle uğraşıp duruyo taaa çocukluğundan beri bide böyle bişeyle yıpranmasını istemezdim...o da benim canım benim kanım...yeterki mutlu olsun çocukları olsun...

tabiki olurdum... kardeşim için onun mutluluğu aile saadeti ve geleceği için her türlü fedakarlığı yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…