- 14 Temmuz 2011
- 2.914
- 10.009
- 408
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
2000 okudum kalan 11.000Kalan 13.000
2 bin aldim kalan2000 okudum kalan 9.000
500 aldim 4500 kaldiAllahım Şafi ismiyle acil şifalar versin İnşAllah
1000 aldım
Kalan :5.000
1000 aldım500 aldim 4500 kaldi
Ben de sormak için geldim. Çok iyilerdir inşaAllah.
Aldım Bitti Allah kabul etsin şifalar versin güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah1000 aldım
Kalan 3500
Ben de sormak için geldim. Çok iyilerdir inşaAllah.
Selizay eve çıkmış ama bebek hala yoğun bakımdaymış kızlar inşAllah oda toparlanıp gelecek Allahın izniyle
Yüreğine sağlık canım beniimm aminn Allah razı olsunn inşAllah taburcu olduğu haberinide veririz burdanAldım Bitti Allah kabul etsin şifalar versin güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah
Bebek nasılmış peki? Durumu için net bir bilgi var mı? Tabi burası ile paylaşılmasına izin veriyorsa annesi ona göre yanıtla sorumuSelizay eve çıkmış ama bebek hala yoğun bakımdaymış kızlar inşAllah oda toparlanıp gelecek Allahın izniyle
Bende hani böyle sık sık sorup üzmek istemiyorum canım aynı bekliyorlarmış anladığım kadarıyla selizayın yazdığı mesajlardan da takip ediyorum birazBebek nasılmış peki? Durumu için net bir bilgi var mı? Tabi burası ile paylaşılmasına izin veriyorsa annesi ona göre yanıtla sorumu
Haklısın. En iyisi selişin açıklama yapması. İnşaAllah en kısa ve hayırlı zamanda, sağlıklı bir şekilde kavuşurlar.Bende hani böyle sık sık sorup üzmek istemiyorum canım aynı bekliyorlarmış anladığım kadarıyla selizayın yazdığı mesajlardan da takip ediyorum biraz
Allah sifa verir bebegede insallah biran once gelir.Bende hani böyle sık sık sorup üzmek istemiyorum canım aynı bekliyorlarmış anladığım kadarıyla selizayın yazdığı mesajlardan da takip ediyorum biraz
Evet canım çok şükür geldi eve bebişim. Ama o kadar minik ki, ellemeye korkuyorum. Sürekli uyuyor, hastsnede hortumla besledikleri için emmek istemiyor, şırınga ile besliyorum inşallah toparlar tez zamanda
Oh çok şükür kavuşmuşsunuz ya İNŞAALLAH tez günde toparlanır korkma elle kokla sıkı sıkı sarıl dualarimizdasiniz güzel anne ve evladıEvet canım çok şükür geldi eve bebişim. Ama o kadar minik ki, ellemeye korkuyorum. Sürekli uyuyor, hastsnede hortumla besledikleri için emmek istemiyor, şırınga ile besliyorum inşallah toparlar tez zamanda
Kaç gündür aklımdan çıkmıyorsunuz ama mesaj atmaya da çekindim. Şu mesaj beni ağlatabilir ama misafir varEvet canım çok şükür geldi eve bebişim. Ama o kadar minik ki, ellemeye korkuyorum. Sürekli uyuyor, hastsnede hortumla besledikleri için emmek istemiyor, şırınga ile besliyorum inşallah toparlar tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?