Saç Kesim Şekilleri Selin Şekerci saç modeli ( Melekler Korsun)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

dertox

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2009
98
0
86
Diğer
kızlar bana yardım edin lütfen selin şekercinin sacının modeli çok hoş çok beyeniyorum o saçı nasıl yapabilirim yardım lütfeeen

Eklentiler

• $rrno6g.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 1.553
  • $MeleklerKorusunBL09DVBRipXviDBysevd.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 2.020
bob modelinin kıvırcığı.. ama daha asimetrik ve bol katlısı sanırım cidden çok hoş

evet çok hoş kıvırcığının nasıl yapıldığını merak ediyorum ne çok güzel kıvrıcığı a.s

maşa olmaz canım buna ya çok ince sık maşa alman gerekiyo buda baya ugraştırır
normal kısa katlı kesim bob modelinin katlı hali

maşaya pek benzemiyo ya anlayamadım ya saçım uzun kestirmek istemiyorum ama böle kıvır kıvır olsun istiyorum

saol canım bide bunu denim burda bi arkadaşın ince çorapla sarma olayını denedim saolsun arkadaşım sardı incecik sımsıkı ve sonuç bonus gibiydim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bide seninki deneyelim bakalım

benim saçlarım kalcamda gür ve dalgalı bunu yapmam çok zor bi yol gösterin lü istemiyorum lüle istiyorum:)

Bu onun doğal saçı sanırım canım..Maşayla dipten başlayarak sıkı yaparsan buna benzr bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…