Selin Girit/ Dogru ne? Yanlis ne? Bu soruyu kim soracak?

Lambrusco

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2010
3.692
437
0
- Yurtdışı
[video=youtube;HlNkfYxmsL4]http://www.youtube.com/watch?v=HlNkfYxmsL4[/video]

Gazeteciligin ne oldugunu, ne olmasi gerektigini, Türkiye`de gazetecilerin durumunu ve meslegin halini anlatan cok icten, cok basarili bir konusma bence. Tavsiye ederim izlemenizi. (!)

Doğru ne? Yanlış ne? Bu soruyu kim soracak? Bu soruyu soranlara ne olacak?

çok çok çok güzel bir paylaşım teşekkür ediyorum öyle güzel anlatmışki iki kere yabancı selin!!!!!!

Doğru ne? Yanlış ne? Bu soruyu kim soracak? Bu soruyu soranlara ne olacak?

çok çok çok güzel bir paylaşım teşekkür ediyorum öyle güzel anlatmışki iki kere yabancı selin!!!!!!

Rica ederim, ben de cok begendim :)
Sesinin baslarda titremesi yani o heyecani insanin icini isitirken, siir gibi konusmasi da ayri bir hava katmis.

Rica ederim, ben de cok begendim :)
Sesinin baslarda titremesi yani o heyecani insanin icini isitirken, siir gibi konusmasi da ayri bir hava katmis.

çok samimi gerçekten titresede sesi en başta o heyecana yenilmeyip akıcı bir anlatımla öyle güzel dinlettirdiki bana kendisini...
aslında bildiğim gördüğüm olayları tekrar dinlemek yüzleşmek çok etkiledi beni çok duygulandığım yerler oldu umarım herkes dinleme bir durup düşünme fırsatı bulur taraf olmadan ortadan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…