Selim Mert'im Mezun oldu : ) video ve fotograflarla sizlerle ...

Maaşallah yaa pekte yakışıklı bir delikanlı selim mert..
Rabbim bahtınıda güzel eylesin inş...
Sağlıklı ömürler versiin....:Saruboceq:

inşallah daha çok mezuniyetler görüp aynı gururu büyük zevkle yaşarsın.allah sağlık ve uzun ömürler versin sana ve oğluna

oy sen oğluşuma bak hele :asigim:
maaşallah damatlığınıda görürüz annesi inşallah

dünde yigenimin anaokulu mezuniyeti vardı insan nasıl gururlanıyor dimi oturdugu yerden izlerken darısı üniversite mezuniyetine olsun oglunuz da cok tatlı annesi

tebrik ederim selim merti....vereliniortak

Allah bağışlasın:1hug:

Allah bağışlasın,ne güzel bir duygu evladının böyle güzel günlerini yaşamak:asigim:,tebrik ederim seni canım..

seninki içlerinde en farklı ve cool olanı sanırım farketmemek mümkün değil tebrikler canım

allah bağışlasın daha çok törenlerini göresin inş.
allahım banada oğluşlarımın törenini görmeyi nasip etsin............

Canım yakışıklı oğlunun mezuniyet törenini bende kutluyorum,darısı üniversiteye olsun inşallah.

Tebrikler annesi, inşallah daha nice yıllar başarılarını, törenlerini görürsünüz

Maşallah Allah bağışlasın Allah üniversite mezuniyetlerini göstersin :hooray:

Zepimm 41 kere maşallahh yakışıklıyıı öp benim için:asigim:
İnşallahh Üniversitede mezun olduğu günleride gösterir hayırlısıyla:Saruboceq:

zepppim allahım daha nice güzel günlerini görmeyi nasip etsin bize =)büyüttük be=)

oyy maşşallah yakışıklıma :asigim:
allah ilkokul-orta-lise-üni mezuniyetlerini görmeyide nasip etsin inşallah :CüvCüv:

Oyyy maşallah selim merte,
Canım inşallah, fakültelerden mezun olduğu günleride görürsün,

izledim, izledim birkaç defa sayfayı yenileyince açıldı. Ama çok kısa değilmi be:mymeka:, insan uzun uzun çeker de koyar şuraya.

ilk mezuniyeti hayırlı olsun canımopuyorumnanaktan

cok tsk ederi arkadaslar hepinize :1hug::asigim:
kuzum ekleyecegim kiz uzun uzun da :jeyyar:kaydirigubbakcemile5
napayim firsat bulamadim daha evde bir de kucuk prens var malum onunla da ilgileniyorum :ecrin_bebek::asigim:

RABBIM hep boyle guzel gunlerini gostersin canim,,,:Saruboceq:

vay vay vay selim mertimiz mezun olmuş zeppcim inşallah rabbim üniversite mezuniyetlerini düğünlerini görmek nasip etsin hayırlı olsun başarıları daim olsun canım öp yerime bıdışı

tebrik ederimm zepcim
aman aman büyümüşte mezun olurmuş
çok duygulanıyorum ben yanlız
Allah hep güzel günlerini göstersina.s.

RABBIM hep boyle guzel gunlerini gostersin canim,,,:Saruboceq:

vay vay vay selim mertimiz mezun olmuş zeppcim inşallah rabbim üniversite mezuniyetlerini düğünlerini görmek nasip etsin hayırlı olsun başarıları daim olsun canım öp yerime bıdışı

tebrik ederimm zepcim
aman aman büyümüşte mezun olurmuş
çok duygulanıyorum ben yanlız
Allah hep güzel günlerini göstersina.s.

:Saruboceq:tsk ederim arkadaslar :asigim::1hug:

Maaşallah...
ilk mezuniyetini kutluyorum..
Allah bütün başarılarını görmenizi nasip etsin..
hayat boyu sağlıkla başarılar diliyorum...
sevgiler...

inşallah bir ömür boyu hayatının her döneminde başarılı ve mutlu olur delikanlı............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…