Ya izzet güllüyü ben de takip ettim ama hiç gerçekçi bulmuyorum söylediklerini. Anksiyete gibi hastalıklar için böyle bir hastalık yok diyor. İlaç şirketlerinin uydurması diyor kendisiyle çelişiyor. Madem yok neden ilaç iyi geliyor ? Madem yok neden terapiler var çeşit çeşit ? Öncelikle şunu kabul edelim anksiyete diye bir hastalık var kızlar. Sebebi bir çok şey olabilir ama konuşmayla çözülecek kadar basit bir durum değil. Telkinlerle bu durumu çözebileceğini düşünen arkadaşlar çok üzgünüm ama kendinizi günlük olarak kandırıyorsunuz. Altında vitamin eksikliği mi var, hormonal bir bozukluk mu var, daha ciddi bir problem mi var, genetik yatkınlık mı nereden biliyorsunuz ? Altta yatan sebep ilerledikçe ilerlerken kendinizi kandırıyorsunuz. Allah aşkına bilimin ışığından ayrılmayın. Kendinize uygun bir terapist bulun. Terapide sizinle izzet güllü gibi teskin edilir şekilde konuşulmuyor. Çeşit çeşit ekolleri var. Bazı durumlarda terapi yeterli gelmiyor ilaç desteği alınıyor. Hatta bazı durumlarda ömür boyu ilaç desteği isteniyor. Elbette yanında destek olarak izzet güllü de dinleyin, barış muslu da dinleyin ama kendinizi tamamen onlara bırakmayın. Kendinizi kandırırken alttaki sebepleri ilerletiyorsunuz. Adam akıllı bir psikiyatrist, psikoterapist ve biraz sabır, zaman tek ilacımız.