Selectra 25 mg kullanan var mı?

hawana

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
805
594
323
Edirne
Kızlar selam,

2 sene önce yoğun baş ağrısı nedeniyle beyin cerrahına gitmiştim, muayene edip MR çekip migren teşhisi koymuştu bana.Geçen hafta ağrılarımın artması ve bu kez boyundan başlaması sebebiyle nöroloğa gittim,bana sendeki migren değil gerilim tipi baş ağrısı dedi,MR çekmedi sadece kan değerlerime baktı(sorun yokmuş). İlaç olarak da Arveles,Relpax ve Selectra 25 mg verdi.

Arveles bende hiç etki yapmaz onu almadım,Majezik veya Advil işimi görür ama diğer iki ilacı hiç duymadım,Selectra antidepresanmış ve okuduğum kadarıyla yan etkileri baya bir fazla,uyku düzenimi sağlasın diye verdi doktor.

Selectra kullanan ver mı aranızda?Çok kararsızım kullanmak konusunda,antidepresan öyle ha deyince başlanıp bırakılmıyor,ama bir yandan da uykum düzene girsin istiyorum :(

Siz ne gibi etkisini/yan etkisini gördünüz?

ben 50mg kullandım aşırı uyku yapıyo gözlerim açılmıyodu kullanırken ben sinirden gözümün dönüp kendime zarar verdiğimde gittiğim doktor vermişti aşırı uykudan hariç bi yan etkisini göremedim yani ben

selam canım benim de boyundan basliyor agrilarim ve an oluyor ki basimi kipirdatamiyorum tas kesiliyor ben de iki sene antidepresan kullandim agriya karsi faydasini gormedim yine ağrıyor yinr ağrıyor ama belki doktorun verdiği diğer ilaclarla birlikte olursa fayda eder bilmiyorum ama dediğin gibi ha deyince baslayip birakamiyorsun

selam canım benim de boyundan basliyor agrilarim ve an oluyor ki basimi kipirdatamiyorum tas kesiliyor ben de iki sene antidepresan kullandim agriya karsi faydasini gormedim yine ağrıyor yinr ağrıyor ama belki doktorun verdiği diğer ilaclarla birlikte olursa fayda eder bilmiyorum ama dediğin gibi ha deyince baslayip birakamiyorsun

ben kullandım.zaten bu tarz ilaçları 6 ay 1 sene 2 sene 3 sene gibi periyotlarda kullanıyorsun bildiğim kadarıyla.ama ben ha deyince başlayıp ha deyince bırakmıştım.zaten ilk günlerde yarım içiyorsun vucut alışıyor.bende biraz rahatlatma dışında hiç bir etkisi olmadı.bırakınca da kötü bir etkisini görmedim.

Gerilim tip ba larda antidepresan verilir genelde lustral verirler ama seninki biraz da siddetli sanirim

bende çok kısa süre kullandım
sürekli uyku hali yaptı bende sürekli uyumak istiyordum baygın baygın dolaşıyordum evde bıraktım sonra :17:

doktor bana da migren teşhisi koymuştu 2 sene önce sonrada bi migren ilacı dayadı ayda sadece 3 kez kullanabiliyodum zaten içinde de 3 tane vardı. ama bi süre sonra sanırım ilaca alışınca artık etkisini göremedim. sonrada bi daha almadım. bende arveless kullanıyorum genelde bide bu günlerde tradil ford u kesfettim normal agrı kesici bu da başım çatlar gibi agrısa bile yutuyorum iyi geliyor. bi doktorla görüşüp bilgi alın isterseniz ilaçla ilgili.
geçmiş olsun..

Back
X