- 20 Mayıs 2009
- 23.916
- 63.669
-
- Konu Sahibi in vino veritas
Adamın boş anına denk gelmiştir sanıyorum ki, altında her hangi bir art niyet olduğunu düşünmüyorum.
Kızcağız açısından ise tabiki çok üzücü.
konuyla alakası yok ama babam olmadığı için bende okuldayken öğretmenlerin anne babanız ne iş yapıyor sorusundan nefret ederdim..
yarışma öncesi görüşmede kıza sormuşlardır heralde, bunu yayında söylemek istermisin diye. yoksa bunun konusu hiç açılmazdı diye düşünüyorum. kızda çok neşeli, çok sempatik maşallah. anaokulu açmak istiyomuş. 60bin kazandı süre bitti. hedefi 125ti. yeni bölümde artık
Yok Sep ya abim de katildi yarismaya. Normal biri yani o zaman yuksek lisans yapiyordu. Mulakata cagirdilar gecti cikti.Sormuş olsalar bile söylemek istemese o yayına çıkamazdı muhtemelen.
Yüzlerce başvuru yaptık eşimle birlikte bu yarışmaya. Sıradan insanlar olduğumuz için çağırılmıyoruz heralde.
Yok Sep ya abim de katildi yarismaya. Normal biri yani o zaman yuksek lisans yapiyordu. Mulakata cagirdilar gecti cikti.
Sen basvurmaya devam et:)
bi entrika uyduralım sizede hemnSormuş olsalar bile söylemek istemese o yayına çıkamazdı muhtemelen.
Yüzlerce başvuru yaptık eşimle birlikte bu yarışmaya. Sıradan insanlar olduğumuz için çağırılmıyoruz heralde.