Selçuk İnanlı Revziyon Burun

Nymphadora85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2018
3
0
39
Merhaba ,

KK sayesinde bulduğum doktorum Selçuk İnanlı ve ameliyat sürecimle ilgili sizleri bilgilendirmek boynumun borcudur.
ilk ameliyatımı farklı bir doktor 8 sene önce yapmıştı. Ve ameliyattan çıktığım ilk andan itibaren bir şeylerin ters gittiğini anlamıştım :KK43: Ve ameliyattan sonra yaşadığım kötü tecrübeler ; bunlar dayanılmaz ağrılar, ameliyat sonrası çılgın gibi istifra etmem, 1 ay süren morluklar , şişlikler ve arada burnumdan hunharca çıkarılan tamponlar …
Tüm bunlar nedeniyle 2. ameliyattan mümkün olduğunca kaçtım ve her yıl araştırma yaptım. Bu araştırmalar biraz kulaktan , biraz bu sayfadan, biraz da şikayet sayfalarındandı.
Tüm bu araştırmalar sonucunda da Selçuk Hoca' nın bana uygun olduğuna karar verdim. Ameliyat olmaya karar verip görüşmeye gittiğimde Selçuk Hoca' nın asistanı Esra Hanım sorduğum her soruyu sabırla cevapladı.
Muayeneye gittiğimde Selçuk Hoca benim burnuma ne yapılabilir , nasıl revize edilir ,nasıl bir burun yüzüme yakışır ve kalıcı olarak uygulanır hepsini anlattı. Ameliyat öncesi fotoğraflarım çekildi burnumda genetik ve ilk ameliyat kaynaklı kusurların üzerinden tek tek giderek olacak ya da olmayacak değişimler konuşuldu.
Ameliyat kadar ameliyat sonrası konfor ve iyileşme süresi de benim için çok önemliydi. Bu süreç hakkında bilgi verildi. Ameliyatım 6 sa sürdü.Kaburgamdan kıkırdak alındı.Ameliyattan çıktıktan sonra midem bulanmadı, istifra etmedim, başım dönmedi. Kaburgam ağrımadı. Sadece dişlerim sızladı ve yüzümde 2 gün ağrım oldu. Ağrılarım makul boyuttaydı ,7 gün sonra şişliklerim büyük ölçüde indi. Ve uçağa binip evime döndüm.
3 ay geçti , burun şeklim oturdu şişliklerim hala var ama dikkatle bakan gözler anlıyor. Ben nefes alabiliyor olammdan , burun şeklimden çok memnunum. Ameliyat öncesinde ve sonrasında Selçuk Hocanın ekibi çok ilgiliydi ve samimiydi.Daima telefonlarım açıldı ve gerekli desteği aldım. Hocanın hasta cerrah ilişkisi de çok dürüst bence, olacağı olmayacağı en baştan söylüyor, kendi tarzını açıkça ortaya koyuyor. Selçuk Hoca sağlıklı doğal ve zarif burunlar yapıyor. Bu yönde ameliyat düşünenlere gözü kapalı tavsiyemdir.