• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selamün aleyküm kızlar özeldeki kadın doğumcu devlet hastanesi endokrinoloji doktoruna yönlendirme yapabilir mi

Azra112

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
147
140
103
31
Kızlar benim endokrinoloji bölümünden ilaç raporu almam lazım hipo hipo hastaları fsh iğneleri için rapor çıkartabiliyormuş ama bunu üniversite ve Araştırma hastaneleri endokrinoloji bölümü doktoru veriyormuş bak direk endokrinoloji bölümüne randevu verilmiyor bir doktorun yönlendirme yapması lazım mış tedavi olmayı düşündüğüm doktorum özel hastanede çalışıyor özeldeki kadın doğumcu beni üniversite hastanesindeki endokrinoloji doktoruna yönlendirme yapabilir mi bilginiz varmı

Kızlar benim endokrinoloji bölümünden ilaç raporu almam lazım hipo hipo hastaları fsh iğneleri için rapor çıkartabiliyormuş ama bunu üniversite ve Araştırma hastaneleri endokrinoloji bölümü doktoru veriyormuş bak direk endokrinoloji bölümüne randevu verilmiyor bir doktorun yönlendirme yapması lazım mış tedavi olmayı düşündüğüm doktorum özel hastanede çalışıyor özeldeki kadın doğumcu beni üniversite hastanesindeki endokrinoloji doktoruna yönlendirme yapabilir mi bilginiz varmı
Yönlendirebilir diye biliyorum ben. Zaten öyle bir rahatsızlık varsa ordakiler de hemfikir olacaktır. Geçmiş olsun ☺️

Herhangibir hastanenin kadin doğum polikliniği yada eger egitim araştırma hastanesine gideceksen hastanın içindeki aile hekimliği den takip kaydı actirabilirsin

2F
Yönlendirebilir diye biliyorum ben. Zaten öyle bir rahatsızlık varsa ordakiler de hemfikir olacaktır. Geçmiş olsun ☺
Herhangibir hastanenin kadin doğum polikliniği yada eger egitim araştırma hastanesine gideceksen hastanın içindeki aile hekimliği den takip kaydı actirabilirsin
Teşekkür ederim Allah razı olsun haklısınız mantıken yönlendirme yapması lazım ☺️

Back
X