Selamlar yerleşme kanaması

Adet ağrıların tek taraflı oluyor mu? benim dün akşam sol kasık ağrım oldu sağ tarafta hissettiriyordu ara ara
Genelde adet ağrısı zaman kasıklarda ağrı olmaz katiyyen
Belim ve alt karnimda agri olur
Düne kadar tek tarafli agriydi sonra yayildi gibi gah sola vuruyor gah sağa

benim regl olmama 3 gün varken akıntım pembe gelmeye başladı 24 saat falan sürdü sanırım yani iki günü bulmadı tuvalete gidince geliyordu iç çamaşırımda iki damla falan olmuştu gelmiyordu yani sonra kesildi tamamen bugün kanamanın olduğu günü sayarsak 6. Gün regl olmadım bugün belimde ağrı var sağlık ocağına gittim bir hafta sonra test yapmaya gel dedi bat gününden bi gün önce idrar testi yapmıştım negatifti tekrar yapmak istemiyorum sizce gebelik midir sol göğüsümde agrı var birde belimde başka bir şeyim yok
Sizin gebelik var gibi duruyor

hamike olduğumu düşünüyorum ama kan negatif idarda öyle reglim 2 gün gecikti hiç bi zaman geçikmeyen varmı böyle olan kızlar 🤷🏻‍♀️ Belirsizlikle kafayı yicem.

Reglime 5 gün var ve affınıza sığınarak soruyorum benim ilişki sonunda apaçık pembe akıntım oldu acaba bu yerleşme mi yoksa real başlangıcı mı?
Belki de gebesiniz farkında değilsiniz gebelikten sonra rahim kalınlaşması olduğu için iliski sonrası pecetede gorebilecegin çok çok açık pembe bir kanama benim başıma gelmişti o ay da adet olmadım ve gebe olduğumu öğrenmistim

hamike olduğumu düşünüyorum ama kan negatif idarda öyle reglim 2 gün gecikti hiç bi zaman geçikmeyen varmı böyle olan kızlar 🤷🏻‍♀️ Belirsizlikle kafayı yicem.
Ben hep düzenli regl olurdum bu kaç aydır beş gün erken diğer ay da dokuz gün gecikti bazen gecikme olabiliyormuş 😊

Benim sürekli düzenle olan reglim üç aydır düzensiz bir kere dokuz gün gecikti regl sonraki ay da dokuz gün erken geldi yerleşme desem değil ama normal reglime göre az da geldi döllenme mi oldu acaba o sıra falan diye diye kafayı yiyeceğim çünkü o kanamadan bir kaç gün sonra göğüslerim sizlamaya başladi adet olacakmış gibi karın ve bel ağrım oldu aha dedim yine erken geliyor ama gelmedi beyaz akıntım var bide test yapsam daha erken mi çıkar çıkmaz mı onu da bilemiyorum çaresiz regli bekliyorum böyle bir şey başına gelen var mı sizce gebelik mi yoksa kendi psikolojimi mi bozuyorum ha bide iki üç gündür de mide bulantım var hafif hafif bat 9 Eylül

X