• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selamlar ovülasyon testime bakar mısınız?

busray74

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2024
37
11
3
27
Selamlar ovülasyon testime bakar mısınız hangi gün çatlama olmuş ? 16.gün pik günümdü T çizgisi daha koyuydu. 18 ise bugündü

Eklentiler

• IMG_5563.jpeg
    IMG_5563.jpeg
    118,3 KB · Görüntüleme: 123
Bugün çatlamış görünüyor. 17. gün hala koyu çünkü. Çizgi pikten sonra silikleştiğinde çatlama olmuş oluyor

16 yurtlama 17-18 catlama canim senin 15-16-17-18 degerli gunlerin bunlardan birini bos birak sperm kalitesinde sorun yoksa degerlendir sansa birakma. Doktor bana yumurtlamadan once iliski olsun spermler orda yasadigi icin belli olmaz demisti. Azicikta siliklesse catlamis demektir insallah tutar💕🤲🏻

16 yurtlama 17-18 catlama canim senin 15-16-17-18 degerli gunlerin bunlardan birini bos birak sperm kalitesinde sorun yoksa degerlendir sansa birakma. Doktor bana yumurtlamadan once iliski olsun spermler orda yasadigi icin belli olmaz demisti. Azicikta siliklesse catlamis demektir insallah tutar💕🤲🏻
Umarım canım inşallah tutar nokta koyduğum yerler ilişki yaşandığı yerler 18de de yaşandı. Hayırlısı inşallah diyelim teşekkür ederim yorumun için 💕

Bugün çatlamış görünüyor. 17. gün hala koyu çünkü. Çizgi pikten sonra silikleştiğinde çatlama olmuş oluyor
Teşekkür ederim canım yorumun için
peki silikleşmeyi görünce ilişkiyi bırakmalı mıyım canım ?

Back
X