Selam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

piraye

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2008
9.790
41.694
1.073
Diğer
Herkese iyi günler....

Günlerdir banliydim ve geri geldiğimde banli olduğum sürede bana ait olmayan bir postta, arkamdan benim hakkımda yüzlerce yorum yapıldığını gordum.

Üstelik ben banlıyken bu cesur yorumları yapanlar nedense yıllardır benim tek bir yorumuma ne emoji ne de alintilama yoluyla cevap vermemiş benim de zaten görmezden gelme hakkımı kullanarak varlığını bile unuttugum üyelerdi....

Daha da tuhafı, bu post konu sahibinin talebi olmamasına rağmen (moderatörden cevap hakkı istemiş olmama rağmen) ilginç bir şekilde konu sahibinin talebi dışında) kapatıldığı icin benim hakkımda söylenen hiç bir şeye cevap verme hakkım olmadı...

Muhtemelen bu konuyu açtığım için yine banlanacagim biliyorum, zaten bu başlığı acmamdaki amaç da bu...

Nedense yüzüme karşı tek bir yorum yapmaya cesareti olmayan arkadaşlar için böyle bir imkan yaratayim, ben banlandikca gelip gidip içlerini döksünler, boşu boşuna başka alakasız konularda pusuya yatıp, arkamdan atıp tutmak için aylarca yıllarca tırnak yiyerek banlanmamı beklemesinler dedim...

Konunun muhattaplari kendilerini biliyor, tek tek etiketleyip veya alintilayip rencide etmek istemiyorum, sadece sözkonusu post kapandığı için onları konuma gelip rahat rahat benim hakkında düşündüklerini yazmaya davet ediyorum...

Meydanda yapılan kalleşliğin tenhada özrü olmaz, gelin burda herkesin gözü önünde paylasın kozlarinizi...

Bekliyorum....

Son düzenleme:
IMG_3265.webp

Ben mesajlara bir anlam verememiştim. Herhalde moderatörler meşguldü ve bir uyarı veya konu kapatma olmadı diye düşünüyorum. Belli ki gözden kaçtı.
Ben sana hak veriyorum,sivri dilli olabilirsin,hepimiz olabiliriz. Kendi yaşadığımız kötü tecrübelerimize dayanarak başkalarına “ben yaptım zarar gördüm aman sen yapma” da diyebiliriz. Kim ne derse desin,ben sana ve tecrübelerine güveniyorum ve seni seviyor beğeniyorum demeye geldim. Takma kafanı. Hepimizin seveni de var sevmeyeni de.

Pirayecim kendi yaşadığına benzer konuları görünce evet o üyelerin biraz fazla üzenlerine gidiyorsun. Ben de bazen okuduğumda neden bu kadar üsteleyip, abartıyor diyorum senin için.

Fakat, o konuda sana yazılanları da çok abartılı buldum. Sanki fırsat kollamışçasına sen banlandıktan sonra yorum üstüne yorum geldi. Keşke sen konudayken yazsalardı o zaman ne kadar samimi olduklarını görseydik.

Benimde kisisel olarak modlardan ricam bu konu kapatilmasin, piraye'nin nezdinde (bu arada hosgeldin) herkes etegindeki taslari doksun.

Tamam bu tarz konular acmak yasak ama insanlarda yuzlesebilmeli bana kalirsa.

Bu arada konuda bende yazanlardan oldugum icin (konunun kapatildigini su an sen yazinca ogrendim) arkandan konusulmus olarak dusunmedim, cunku neden gelince konuya cevap verir yuzlesirdin, sonucta insanlar senin adini anarak yazdilar, yani "yaa bazi uyeler var cok rerero..." yapilmadi.

Ben senin tavrini sert buldugumu daha once bir baslikta senide etiketleyerek belirtmistim ama insanlarin tavrinin sertligini hakaret etmedigi surece normal bulanlardanim, sonucta yasanmisliklar var vs tecrubelerimiz bizim kabugumuzu sertlestiriyor.

Senin yasadigina benzer bir durumu yasadim gecen hafta, ustelik bana hakaret eden 1-2 uye ne ceza aldi ne de cesurca adimi anarak ettiler bu hakaretlerini. Ozetle oluyor boyle seyler, sen sanslisinki kim senin hakkinda (iyi veya kotu) ne dusunuyorsa acik acik yazdilar.

Tekrar hosgeldin.

Aman telefonun ekranını kilitledin mi kayboluyorlar nie takıyorsun seni tanıyor muyum hatırlamıyorum valla ben unutkanım 🙈

Bu arada devamli piraye sert yorum yaptiginda eski konulari ortaya atiliyor ama forumun bu mantigini bilip aldigi uyelikle tek bir konu dahi acmadan yillarca herkesin her şeyini karistiran ve sert yorumlar yapan baska uyeler de var. Onlara tepki veren 1-2 kişi gordum sadece bu kadar topluluk oluşmadi.

Bu insanlarin hayatlarinda hic bisey yaşamadigini mukkemmel insanlar olduklarindan her yorumu yapma haklari mi oluyor sirf konu acmadilar diye. Kimlerin neleri vardir...

Arkamdan 12 sayfa yorum yapılmış, 12x20= 240 teşekkürler.
Ha tamamı birebir sana ithafendi zaten. Hala da açıklama bekliyorsun şaka gibi. Neden sen bazı şeylere açıklık getirmiyorsun ki? Mesela bunca yaşadığın şeye rağmen sen neden boşanmadın piraye? Kendi yaptığın/yapmadığın şeylerin aynılarına neden nefretle ve dalga geçerek cevap veriyorsun? Sen gerçekten o yorumları yapabilecek konumda mısın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X