- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
güzel bir yöntemmişYarın işlemlere başlıyorum.
Beyimi seni boşayıp bir fransızla evlencem oturma iznini kapınca seni alıcam yanıma diye kandırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel bir yöntemmişYarın işlemlere başlıyorum.
Beyimi seni boşayıp bir fransızla evlencem oturma iznini kapınca seni alıcam yanıma diye kandırdım
onlara yakışıklı gelmişse demekBazıları cok çirkin. Nefes alsın yeter demiş kızlar herhalde.
bunu anlamadımmmm bunlar niye çıplak burası neresi
yalnızzz diklatimi çekti hepsi bişey okuyor bizde olsa herkes oyun oynuyor aradaki fark işte
Favorim bu iyiymisssss
Bir nevi sosyal deney gibi değil mi office , Fransız öpücüğünü yerinde deneyimleyip sonuçlar üzerine analizler yapıp fikir teatisi yapacaksınız değil mi? Kaç kişi katılacak bu deneye ve denekler kimKavimler gocu 2015 hazirliklari tam gaz devam ediyor
Selam yakışıklıııbuda paris metrosundakiler
Bir nevi sosyal deney gibi değil mi office , Fransız öpücüğünü yerinde deneyimleyip sonuçlar üzerine analizler yapıp fikir teatisi yapacaksınız değil mi? Kaç kişi katılacak bu deneye ve denekler kim
Böyle ilim irfan dolu konular insanın ufkunu Açıyor, bilim Fransa'da olsa gidip almak lazım
Parise gidesim var.