- 10 Mart 2014
- 756
- 12
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar merhaba benim reflüm var tedavi ve diyetle bir ayda geçiyo ama dikkat etmezsem yediklerime tekrar geri geliyo şu an yine reflüyle boğuşuyorum önerebileceğiniz diyet ve yiyecekler var mı acaba bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum herkese teşekkürler![]()
reflünün baş düşmanlarından biri ac kalmaktır...
ac kalmamaya özen gösterin... 6 ögün oluşturun kendinize
acı ekşi tuzludan uzak durmayan bakın. cavdar ekmegi tüketin...
benimde reflüm vardı.. sabah kalkar kalmaz başlardı. tabi kilo problemimde vardı.
diyetisyene gittim güzel bi diyet listesi verdi saolsun. şuan reflüden eser yok şükür ki![]()
Ahhh tatlımmm ilk diyetin stresi hayatından çıkarmak
Bende de gastriy ve reflü v ar aynı zamnda da bagırsak irritabl veee müthiş karın mide şişmelerim oluyor. öncelikle kendi vücuduu tanı mesela ben nane ve çiğ biber yiyemiyorum direkt kusuyorum. öğrendim ki kasmaya gerek yok canımdan daha değerli değil ve yemiyorum. ara ara sarı leblebi gibi tuzlu çubuk gibi atıştırmalıklarım olur masamın üstünde hep bunlar rahat ettirir baktım kötüyüm yatarken bi gaviscon varım yoğum her şeyim oluveriyor....![]()
yani diyetisyenin verdiği diyet listesiylemi geçti sizin reflünüz ve hala da o diyet listesine uyuyormusunuz benimde kilo problemim var ama şöyle bi problem ben çok çabuk kilo veriyorum reflü yüzünden malesef baya kilo verdim midemi rahatlatmak için az yiyorum inşallah benimde düzelir ve eser kalmaz hayal gibi geliyo![]()
Evet... hatta haşlanmıl yumurta bile beni mahvederdi. Şuan cokşükür iyiyim. Diyet listesine pek uymuyorum şuan ama midem iyi rahat yani. Ne kadar fazlanız var?
Kiloda önemli sorun cünkü. Gazlı iceceklerdende uzak dur. Bitki cayları falan iç.
fazlam vardı ilk reflü olduğumda diyet yaptım 10 kilo verdim bende kilo seven biri olarak tekrar almaya çalışınca çok yüklendim mideme yine başladı şimdi fazlam yok ama çok huzursuz ve rahatsızım midem önce açmışım gibi ezilip büzülüyo sonra çok yemişim gibi şişkinlik oluyo diyetisyenle bu işi çözebilirmiyimki kurtulmak istiyorum bu arada aç kalarak da midem rahatlar zannedip aç bıraktığım da oldu kendimi atıştırmalık olarak sarı leblebi tuzlu kraker vs iyi olabilir mi sizce
Ac kalarak büyük hata yapıosunuz..
Reflü mide uzun süre aç kaldogı için bi asit sıvı varmış o arttıgı için reflü oluşurmuz... o yüzden ac kalmayın.tuzlu krakerde etkilidir reflüde. Bence bi beslenme uzmanına başvurun. 1ayda sizi cok iyi rahatlatır..
gerçekten çok teşekkür ederim diyetisyene gidicem eğer gerçekten rahatlarsam kurtulursam ömür boyu sizin duacınız olucam çooook teşekkürler![]()
fazlam vardı ilk reflü olduğumda diyet yaptım 10 kilo verdim bende kilo seven biri olarak tekrar almaya çalışınca çok yüklendim mideme yine başladı şimdi fazlam yok ama çok huzursuz ve rahatsızım midem önce açmışım gibi ezilip büzülüyo sonra çok yemişim gibi şişkinlik oluyo diyetisyenle bu işi çözebilirmiyimki kurtulmak istiyorum bu arada aç kalarak da midem rahatlar zannedip aç bıraktığım da oldu kendimi atıştırmalık olarak sarı leblebi tuzlu kraker vs iyi olabilir mi sizce
Canm zaten refln arttığında açlıktan ölecekmişin gbi bir his surekli yanma acıma fena olur bak bndr tuzlu cubk iyi gelirdi ama arada yerdm ve az tuketirdim sarı leblebiyide öyle tirtikliya tirtikliya yerdim. Benim reflum arttığında kilomdan ziyade sağlığım on plana geçiyor bence sen iyi bi gastroentolojiye git ilaç tedavine başla o sırada bi beslenme uzmanina git destek al. 2 si bir arada olur çünkü reflü yu durdurmak için ilaçta ihtiyactir her zaman ki reflü azaldikca yeme alışkanlığını da düzene sok. Duzenli az ve Seçici ye birde önce sağlık diye işe başla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.