• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

selam kizlar kizisim rüyam artik benimle

selam arkadaşım uzun zaman senden haber alamamıştık çok merak etmiştim çok şükür kurtulmuşun sende benim gibi çok zorluk çekmişsin ALLAH analı babalı büyütsün canım kenden iy bak fazla iş görme

canım benım ya gecmıs olsun ben sana hep dıyodum ya kızında mavış olur dıye allah analı babalı buyutsun ıns.zor gunler atlatmıssın ya hepsı gerıde kalır bebısın saglıklı dogmus ya sukurler olsun senı cok ozledım darısı basımıza encok merak etıgım sey abısı nasıl karsıladı kucuk mısafırı kıb opuldun canımmm

Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün. Darısı bizim başımıza inş.

allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydın tatlım şubat anneleride sırayla doğum yaptı.benim oğluşumda 22 şubbatta dünyaya geldi.normal doğumla allah her isteyene versin doğum yapacaklarada hayırlı doğumlar versin inşallah tek avazda sağ sağlim kucaklarına alırlar

:teytey: cok sevindim guzelimya inan dogumdayken bile sizler aklimdaydiniz esime diyodum onlar nasil diye elimde olsa bilgisayarla girecektim doguma.okadar cok merak ettimki sizleri.canim allah saklasin bebeyini guzelim inan cok sevindim dogum yaptigina allah kucuk meleyini ve seni korusun unutmaki ufakligin cok teyzesi var burda bende onlkardan biriyim canim once kendine ve bebeyine cok iyi bak.tekrar kutlarim guzelima.s.

selam arkadaşım uzun zaman senden haber alamamıştık çok merak etmiştim çok şükür kurtulmuşun sende benim gibi çok zorluk çekmişsin ALLAH analı babalı büyütsün canım kenden iy bak fazla iş görme

canim sagol guzelim iyi dileklerin icin inan bende hepinizi cok merak ettim aklim ve dualarim sizinleydi canim allah senin kucugunude korusun canim .hersey onlar icindi insanllah hayirli saglikliimanli olurlar canim allah ttum hamileleri bebeklerine kavustursuna.s.

canım benım ya gecmıs olsun ben sana hep dıyodum ya kızında mavış olur dıye allah analı babalı buyutsun ıns.zor gunler atlatmıssın ya hepsı gerıde kalır bebısın saglıklı dogmus ya sukurler olsun senı cok ozledım darısı basımıza encok merak etıgım sey abısı nasıl karsıladı kucuk mısafırı kıb opuldun canımmm

haklisin cok zor gunler yasadim rabbim bukadar zorlugun karsiliginda saglikli kucuk prensesimi bagisladi canim.hale agrilarim var .hic oturmadigim icin sezeryandan sonra dikislerimi sedelemisim .olsun canim inan herseye deyiyolarya.dedigin gibi bizim minik mavis ya geceleri uyumuyo agrilarimda oluyo neyse tam yeter kizim uyu diyorum ay gece karanliginda bi bakiyo mavis mavis tum sinirim geciyo ya.abisi karsedisini cok seviyo bi kardesini opüyo bi beni bebek guzel diyo sariliyo memesine kadar yikiyo pis diyoda.sorun benimle ya kreste surekli agliyomus anne diye benim annem diye.evdede oyle o beni kiskaniyo surekli hircinlasi bagiriyo cagiriyo onunla ilgilendigimde sakinlesiyo.ama cok yogunum dogru durus sevemiyorum oglusumu bide benimle uyumak istiyo sezeryan oldum icin korkuyorum gece karnima deyer diye sarilmak kucagima gelmek istiyo alamiyorum cok zor guzelim en zoru acilar bir yere bu sezeryanin kotu yani yavrularini sevemiyosun dogru durusya .ama inanlah bu acilarimizi unutturur canim

bu arada allah senide kurtarsin cok saglikli bi bebisin olur insallah rabbim senide tez elden kurtarir meleyinin kokusunu duyarsin insallah bu arada bende seni cok ozledim guzelim allaha emanet ola.s.

aysima Hep Seni Sordum Durdum Sesin Soluğun Doğumdan önce Hiç çikmadi Hep Yazdim Aysma Nerelerdesiniz Diye Demek Hep Hastaneye Gitmekten Giremediniz Foruma Neyse Okurken Tüylerim Diken Diken Oldu Analik Kadar Kutsal Ne Olabilirki Bend Eağlaya Ağlaya Korka Korka Sezeryana Girdim Halada Ağrilarim Var Annelik çok Kutsal Bebeğin Hayirli Uğurlu Olsun Rüya Bebek Hayati Boyu Hep Mutlu Olsun Diyorum Anali Babali Büyüsün.benim Alimde Mavi Gzölü Sarişin Olacak Sanirim

evet canim onceden belirttigim gibi bir turlu giremedim hastaneye gel git bu arada oglususta bu arada hastalandi onuda hastaneye kaldirdik yuksek atesten dusun hastaneye goturduk oglumu orarada benim sancilarim girip cikiyo ay neler neler geldi basima yoksa girmezmiyim hepinizi cok merak ettim.inan hepinizi cok ozledim canim bende sezeryan oldumya acilarini anliyorum bir tanem aman cok dikkatli ol inan sezeryandan aylar sonra dikisleri patlayanlar var sakin agir kaldirma guzelim sen kendine iyi bakkki meleyinede bakabilesin.bu arada canim allah anali babali buyutsun bebisini kurtulduguna yavrunu kucagina alladina cok sevindim rabbim bebesini korusun

Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün. Darısı bizim başımıza inş.

sagol canim .insallah sag saglim yavrun ve sende kurtulursun insallah .hersey bebislerimiz icin unutma tum dogumda canim .zorlugun sonunda gelecek rabbindan en guzel hediye yi dusun oldumu guzelima.s.

yaaa aysimacım bende kutlarım seni çok merak etmiştim seni fakat anladım şimdi neden kaybolduğunu görüşürüz canımöpt.

aysimacım, allah analı babalı byütsün. kızınada uzun sağlıklı ve hayırlı bir ömür nasip etsin rabbim...

hoşgeldin rüya bebeka.s.

Tebrikler Canim Allah Uzun ömürler Versin. çok Mutlu Oluyorum Doğum Haberlerini Duyunca. Senin Adina çok Sevindim.

selam kizlar .karnimdaki suyum azaldigi icin her iki gunde bi hastaneye gidiyoduk heran bebeyimi suni sanciyla doguma alicaklardi sorun olursa diye hastaneye gittik neyse .subatin onbirinde en son kotrola gittim ve dedilerki hemem doguma giriyosun beybeyinin suyu bitmak uzere neyse .suni sancilara bagladilar sekiz saat suni sanci cektim ama rahmim bir santimden baska acilmiyodu tam dokuzuncu saate girerken dogum hanede tabiki sancilarim cok vardi.birden doktor girdi bebeyin kalbi cok kotu:1shok:hemen sezeryana giriyoruz demezmi soka girdim birden soydular beni esimde bende soktaydik.birden ameliyata girdim cok hazirliksizdik.hayatimda hic bukadar korkmamistim.sirtima igne vurdular gozum acik sezeryan yapacaklardi.esimi istedim deli gibi yanimda birden yanima geldi ellerimi tutmaya basladi tam kesecekler karnimi basladim aglamaya titremeye ben istemiyorum normal dogum yapicam diye o anda korkudan bayilmisim.sonrasinda sadece bir bebek sesi duyuyodum agliyodu gozleri acamiyodum.sonra esim anlatti tum sezeryandan cikar cikmaz kizim nasil bebeyim agliyosenağlamadiye sayiklamicim bide esimi sayiklamisim .gozumu actigimda esim gozleri dolu benim uyanmami bekliyodu.kizim kollarimdaydi inanin inanamadim hersey sanki hayaldi.ve onda yasadiklarima inanamadgim icim.hic aklimda olmayan bir ismi koydum bebeyimi adini rüya koydum kizlar.yavrum saglikli masmavi gozlerle bana bakiyodu .kizlar rabbime sukurler olsuncok saglikli simsiyah saclari var ensesine kadar cok seker ve benim kopyam:teytey:kizlar sonrasini anlatmiyacagim ne olur kizlar size tavsiyem olsun benim gibi mecbur kalmadikca sezeryan olmayin .ne olur yalvaririm anlatmiyacagim sonrasini .kizlar arastirin sakin keyfiyen sezeryan olmayin yuz tane cocuk dogururum bir kere sezeryan olmam.rabbim hepimizin bebislerinizi kaorusun .ve hamisleride allah kurtarsin

aysima ablacım çok geçmiş olsun.doğum hikayne üzüldüm fakat bebişininde ii olduğuna sevindim.rüyamıza ii bak.benim için öp.

aysima ablacım çok geçmiş olsun.doğum hikayne üzüldüm fakat bebişininde ii olduğuna sevindim.rüyamıza ii bak.benim için öp.

canim benim guzelim .oncelikle burda karsilastigimiza cok sevindim guzelim.sagol guzelim senin icin operim minisimi sende op oldumu

Back
X