mrb kızlarr iyii kötü yorumlaınız için gerçekden çok teşeküürler ..a.s.
beni 1 yıl önce kadar burda görmüş ve çook beğenmiş zaten çok istediler gelmeyi ben kesinlikle kabul etmemişdim çünkü yaptığı işi gerçekden hiç istemedim çünküü..
ozaman kestirip atmışdımm ..
bu sene tekrar tekrar söylettiler ve ben düşüncelerimiz söyledim mesleğini istemiyorum diye ki zaten 1 yıl öncede söylemişdim ve çocuk ozamandan berii uğraşıyomuş değiştirmek için 2.5 aydır daha çok uğraşmaya başladı çünkü bana değiştircem diye tel nosu bıraktıı yok kızlar üni sınavına falan girmiycek sadece kurum değştircek..zaten istediğimiz şşeyii bi çok insan kolaylıkla yapıyo bizde yapmak istiyoruzzkızlar ailesini falan tanıyorum ve ailemde gerçekden iyii araştıma yaptılar geçrkden çevredede sayılan ve sayılan insanlar bu yüzden rahatım..huyuna glince kimse neyin ne olduğunu tam olarak bilemez tabiki ama ben 25 aylık konuşmalrıma dayanarak çok iyi bir insan tabi zmanla değişmiycek değil ama dört dötlük insanda yok zatenn..
ben yine düşündükden sonra çünkü duygusal anlamda bişeyler oldu bu geçen zmanda ve biraz daha bekleyelim kendini sıkma dedim olursa olur olmassa olmaz dedim ama zaten oda çok kararlı yaptığı işi severek yapmıyo ve oda bian önce değiştirmek istiyo..
Muhtemelen dini bir is olmasinda gerisi fark etmez demek istiyor arkadas hayatim
beni 1 yıl önce kadar burda görmüş ve çook beğenmiş zaten çok istediler gelmeyi ben kesinlikle kabul etmemişdim çünkü yaptığı işi gerçekden hiç istemedim çünküü..
bu sene tekrar tekrar söylettiler ve ben düşüncelerimiz söyledim mesleğini istemiyorum diye ki zaten 1 yıl öncede söylemişdim ve çocuk ozamandan berii uğraşıyomuş değiştirmek için 2.5 aydır daha çok uğraşmaya başladı çünkü bana değiştircem diye tel nosu bıraktıı yok kızlar üni sınavına falan girmiycek sadece kurum değştircek..zaten istediğimiz şşeyii bi çok insan kolaylıkla yapıyo bizde yapmak istiyoruzzkızlar ailesini falan tanıyorum ve ailemde gerçekden iyii araştıma yaptılar geçrkden çevredede sayılan ve sayılan insanlar bu yüzden rahatım..huyuna glince kimse neyin ne olduğunu tam olarak bilemez tabiki ama ben 25 aylık konuşmalrıma dayanarak çok iyi bir insan tabi zmanla değişmiycek değil ama dört dötlük insanda yok zatenn..
ben yine düşündükden sonra çünkü duygusal anlamda bişeyler oldu bu geçen zmanda ve biraz daha bekleyelim kendini sıkma dedim olursa olur olmassa olmaz dedim ama zaten oda çok kararlı yaptığı işi severek yapmıyo ve oda bian önce değiştirmek istiyo..
çocuğu beğeniyorsunuz ama mesleğini beğenmiyorsunuz...
ve beğenmediğinizi değiştirmek istiyorsunuz...
o da sizi dinliyor... güzel...
peki yarın hayatında bir şeyler yolunda gitmediğinde size senin yüzünden derse pişmanlık duyarmısınız...
şimdi sizin için vazgeçiyor diyelim sizde beni herşeyden çok seviyor bak benim için nelerden geçiyor diye düşüneceksiniz diyelim...
ya onun hayatında bir şeyler yolunda gitmezse onun mutsuzluğunun sorumluluğunu taşuyabilecek misiniz?
Ne güzel!:lepi:
O da mesleğini değiştirmek istiyormuş..
Eeee böyle bir imkanı da varmış..kaydirigubbakcemile
O zaman sorun nedir?
canım baştan böyle anlatsaydın ya biz de tam anlayamadık.hakkında hayırlısı olsun canım umarım çok mutlu olursun.
sorunn benim onu şartlamam
hani değişirse olur değişmezse olmaz gibii bende istemem böyle şartlamayı ama gerçekden içimden gelmiyo
Ah be güzelim...can cikar huy cikmaz demisler....
Hem ben insanlari degistirmek isteyen insanlari anlayamiyorum....ya oldugu gibi kabul edersin tüm eksilerinle artilarinla yada güle güle dersin olur biter...
Insanlar degismez...mesleyide degise ne yazar...
mrb tşk yorumun içinn:)
zaten 1 yıl öncede kendisi işini değiştirmek istiyomuşş fakat pek üstünde durmuyomuş..
kendisi zaten benden çok istiyo değiştirmeyi ben bu işi yapmak istemiyorum diye defalarca söylüyo ve gerçekden uğraşıyoda yani ilerde bana herhangi bi anlamda sorumlu tutamaz
duygu bence senin yönledirmenle değiştiriyor işini..peki sen vicadanen rahat olabilecekmisin?? hadi diyelim işini değiştirdi?? peki o evlendikten sonra düşüncesini bakış açısını değiştirebilicekmi? bi iş değiştirmekle seni sıkmicağını değiştirmiceğinimi düşünüyorsun?? unutma o din görevlisi olarak bir iş yapıyorsa belliki herşeyi bilen biri herrşeyi uslubüne göre yaşayan biri ve canım uzaktan araştırmayla ve 2. aydır tanışmayla bir insan tanınmaz.... unutma burda çoğu evli arkadaşlarımız bile eşlerinin yeni yeni huylarını öğrniyorlar, bir imza atıp bir eve girip o kapı kapanınca öyle huylar çıkarkii ahh büyük lokma yemişim büyük konuşmuşum deriz ama iş işten geçmiş olur yani diyeceğim şuki işini değiştiriceği zaman rahatlicağını düşünme çünkü karşı taarfın düşüncesi fikri yetişme tarzı işi değiştirmeyle değişmez..
eğer böyle bir isteği varsa kendi yerine getirsin...
sizden dolayı olmasın derim ben...
siz sadece izleyin herhangi bir müdahalede bulunmayın...
bence...
mrb belinayımm..
canım zaten diyorum işin değiştircen diye düşüncelerini fikirlerni dğeiştirmiyceksin yaptıklarını değştir demiyorum ben ona sadece işini ben zaten nasıl bi insan olduğunu ve getirceği kısatlamaları biliyorum ve hiçde rahatsız değilim bu konuda ..saol canım ilgin içinnna.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?