Selâm kızlar... Fikirlerinizi almak istiyorum..

Benim hissettiğim kadarıyla arkadaşımız eşinin işinin somut olarak yaşantılarına kısıtlama getireceğini düşünüyor , çevreye karşı yani bi bakıma ...

Aslında kendi kısıtlanmaktan rahatsız değil gibi geldi (yanlışsam düzeltin lütfen ..)

Pekii benim takıldığım nokta iş değiştirecekmiş sizin için, ilerde başınıza kakmasın senin yüzünden gül gibi işimden oldum diye... Bunu nasıl garanti edicek ki...

Son düzenleme:
mrb kızlarr iyii kötü yorumlaınız için gerçekden çok teşeküürler ..a.s.
beni 1 yıl önce kadar burda görmüş ve çook beğenmiş zaten çok istediler gelmeyi ben kesinlikle kabul etmemişdim çünkü yaptığı işi gerçekden hiç istemedim çünküü..
ozaman kestirip atmışdımm ..
bu sene tekrar tekrar söylettiler ve ben düşüncelerimiz söyledim mesleğini istemiyorum diye ki zaten 1 yıl öncede söylemişdim ve çocuk ozamandan berii uğraşıyomuş değiştirmek için 2.5 aydır daha çok uğraşmaya başladı çünkü bana değiştircem diye tel nosu bıraktıı yok kızlar üni sınavına falan girmiycek sadece kurum değştircek..zaten istediğimiz şşeyii bi çok insan kolaylıkla yapıyo bizde yapmak istiyoruzz kızlar ailesini falan tanıyorum ve ailemde gerçekden iyii araştıma yaptılar geçrkden çevredede sayılan ve sayılan insanlar bu yüzden rahatım..huyuna glince kimse neyin ne olduğunu tam olarak bilemez tabiki ama ben 25 aylık konuşmalrıma dayanarak çok iyi bir insan tabi zmanla değişmiycek değil ama dört dötlük insanda yok zatenn..
ben yine düşündükden sonra çünkü duygusal anlamda bişeyler oldu bu geçen zmanda ve biraz daha bekleyelim kendini sıkma dedim olursa olur olmassa olmaz dedim ama zaten oda çok kararlı yaptığı işi severek yapmıyo ve oda bian önce değiştirmek istiyo..

hımm tamam o zaman hakkında hayırlısı olsun diyelim....

canım baştan böyle anlatsaydın ya biz de tam anlayamadık.hakkında hayırlısı olsun canım umarım çok mutlu olursun.

mesleğini değişitirmesini isteyeceğinize siz tercihinizi değiştirin. hem sizinle evlenmek için mesleğini değiştirse ne iş yapacak. hem bu bakkal terzi değil ki din görevlisi. bu görevi evlenmek için değiştirmesi şahsen benim gözümde onu biraz düşürür.
ayrıca din görevlisi olsa ne gibi zorluklar yaşayabilirsiniz ki? bu devirde en iyi şartlarda din görevlileri yaşıyor.. okul müdürleri bile din öğretmenlerinden oluyor çoğu...

Ne güzel!:lepi:
O da mesleğini değiştirmek istiyormuş..
Eeee böyle bir imkanı da varmış..kaydirigubbakcemile
O zaman sorun nedir?

Aff buyur canım burda derken ;-))) KK damı

Biran ne diyor dedim içimden espri yaptım sadece :)

Birşeyi çok merak ettim mesleği nedir acaba tam olarak sözleşmeli din öğretmenliği filan mı yapıyor canım

mrb tşk yorumun içinn:)
zaten 1 yıl öncede kendisi işini değiştirmek istiyomuşş fakat pek üstünde durmuyomuş..
kendisi zaten benden çok istiyo değiştirmeyi ben bu işi yapmak istemiyorum diye defalarca söylüyo ve gerçekden uğraşıyoda yani ilerde bana herhangi bi anlamda sorumlu tutamaz

Ne güzel!:lepi:
O da mesleğini değiştirmek istiyormuş..
Eeee böyle bir imkanı da varmış..kaydirigubbakcemile
O zaman sorun nedir?

sorunn benim onu şartlamam
hani değişirse olur değişmezse olmaz gibii bende istemem böyle şartlamayı ama gerçekden içimden gelmiyo

sorunn benim onu şartlamam
hani değişirse olur değişmezse olmaz gibii bende istemem böyle şartlamayı ama gerçekden içimden gelmiyo

Yok canım..Siz şartlamıyorsunuz ki..
Fikrinizi söylemişsiniz,o da zaten aynısını düşünüyormuş..
Bundan iyisi şamda kayısı
Hatta; kalp kalbe karşı derler..:lepi:

duygu bence senin yönledirmenle değiştiriyor işini..peki sen vicadanen rahat olabilecekmisin?? hadi diyelim işini değiştirdi?? peki o evlendikten sonra düşüncesini bakış açısını değiştirebilicekmi? bi iş değiştirmekle seni sıkmicağını değiştirmiceğinimi düşünüyorsun?? unutma o din görevlisi olarak bir iş yapıyorsa belliki herşeyi bilen biri herrşeyi uslubüne göre yaşayan biri ve canım uzaktan araştırmayla ve 2. aydır tanışmayla bir insan tanınmaz.... unutma burda çoğu evli arkadaşlarımız bile eşlerinin yeni yeni huylarını öğrniyorlar, bir imza atıp bir eve girip o kapı kapanınca öyle huylar çıkarkii ahh büyük lokma yemişim büyük konuşmuşum deriz ama iş işten geçmiş olur yani diyeceğim şuki işini değiştiriceği zaman rahatlicağını düşünme çünkü karşı taarfın düşüncesi fikri yetişme tarzı işi değiştirmeyle değişmez..

doğru diyosun kim dört dörtlük ki hayatta,meslek falan önemli değil çalışkan olsun eşin,huzur olsun evde yeter bencea.s

eğer böyle bir isteği varsa kendi yerine getirsin...
sizden dolayı olmasın derim ben...
siz sadece izleyin herhangi bir müdahalede bulunmayın...
bence...

mrb belinayımm..
canım zaten diyorum işin değiştircen diye düşüncelerini fikirlerni dğeiştirmiyceksin yaptıklarını değştir demiyorum ben ona sadece işini ben zaten nasıl bi insan olduğunu ve getirceği kısatlamaları biliyorum ve hiçde rahatsız değilim bu konuda ..saol canım ilgin içinnna.s.

eğer böyle bir isteği varsa kendi yerine getirsin...
sizden dolayı olmasın derim ben...
siz sadece izleyin herhangi bir müdahalede bulunmayın...
bence...

zaten artık karışmıyorum ben sormuyorum bile kendisi açılıyoo böyle böyle gelişmeler oldu diye:)
ben dedim zmana bırakalım hayırlısıysa olur dedim fazlada kendini kasma dedimm

çok yanlış şeyler bunlar ya adam buna nasıl evet diyor hayret kaldım yani herkes iş bulabilmek için nasıl çırpınıyor 600 bin alabilmek için kendilerini heba ediyor millet sen iş beğenmiyorsun böyle lükslük nerden geliyor anlamadım yani

sen böyle diyorsan ve çeşitli kısıtlamalara da rağzıysan ne diyeyim allah mesut etsin.hakkınızda hayırlısını versin canım... a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…