- 19 Aralık 2008
- 3.583
- 85
- 358
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen böyle diyorsan ve çeşitli kısıtlamalara da rağzıysan ne diyeyim allah mesut etsin.hakkınızda hayırlısını versin canım... a.s.
kızlar buarada benim babamda din görevlisi aslında burdaki arkadaşlarımda beni yadırgıyo bu konuda neden değiştirmesini istiyorsun diye ama ben gerçkden yaşadığım için biliyorum yaptığımız her harekett ayıp oluyodu ..
düğünlere gitsem doğru düzdün eylenemzdim çünkü ertesi gün dedikodular alıp başını gidiyodu ben ne yapsam günah oluyo ama diğer arkadaşlarım herşeyde serbes sanki bana farz olan şeyler diğerlerine farz değil gibi.. annem herkesden farklı olmak zorunda çünkü onun eşi imam o hep örnek olmalı
alllaha şükürler olsun kötü bişeyler yapmasık ama hep bi ksıtlama oldu hayatımda
abim ve kardeşim varr onlarda sonuçta genç istediklerini giyip istedikleri saç modelini yapamazlardıı..
yapsalar bile birsürü laff babam ve annem bu konularda çok iyiler bize hiç karşımazlar zaten biz kendmizi aşıcak hiç bişey yapmıyoruz ama çevre bu konuda ailemden çok ilgileniyo..
işde kızlar bu yüzden istemiiyorumm işini çünkü ilerdeki hayatımı çok etkiliycek ben kızımı oğlumu millet ne der diye kısıtlamak istemiyorum...belki bizim yaşadığımz yer küçük bi ilçe olduğu için böyledir belkii ama bşka yerlerdede böyledir sanırımm..
işde kızlar içimi döktümm sizee
benim sevgilim de şuan sizin bıraktırmaya çalıştığınız imamlık için uğraşıyo,sayfalarca ezber yapması gerekiyo.çok zor ve sorumluluk isteyen bi meslek gerçekten.tabi ki istememenize saygı duyarım zaten kurumlar arası geçiş okadar zor durum değil bildiğim kadarı ile.hayırlısıyla halledersiniz sorunu inşallah.
ewet bak burda katılıyorum sana...
benimde samimi bi arkadaşım vardı aynı dertten müzdarip..
hep aldırmamasını söylerdim ama ne yazık ki bazı şeyler hep içinde kalmıştı kızcağızın...
ben hala inanamıyorum böyle insanlara yaaa...
ne var yani din görevlilerinin kızları oynayamaz mı, dilediğince eğlenemez mi?
hakkıdır sonuna kadar eğlenebilir...
ama ne yazık ki toplumumuz aştı kendini.her ağızdan bi laf çıkıyor.
aslında kimseyi takmamak dilediğince yaşamak lazım...
sen de öyle yap canım...boşver kim ne derse desin
ewet bak burda katılıyorum sana...
benimde samimi bi arkadaşım vardı aynı dertten müzdarip..
hep aldırmamasını söylerdim ama ne yazık ki bazı şeyler hep içinde kalmıştı kızcağızın...
ben hala inanamıyorum böyle insanlara yaaa...
ne var yani din görevlilerinin kızları oynayamaz mı, dilediğince eğlenemez mi?
hakkıdır sonuna kadar eğlenebilir...
ama ne yazık ki toplumumuz aştı kendini.her ağızdan bi laf çıkıyor.
aslında kimseyi takmamak dilediğince yaşamak lazım...
sen de öyle yap canım...boşver kim ne derse desin
kaydirigubbakcemile5 katılıyorum cnm.hele bir de kendileri afedersin her haltı yerler sonra böyle en ufak bi hatanda seni kınarlar ya sinir oluyorum
mrb canımm inişallah hayırlısı olur hakkından ama canım bide durduğu yer köy ve çok uzak bi köy tamam dedim imam olarak bi ilçeye falan geç dedim ama o zor diyo bunu yapması daha kolay diyo bu yüzden oda değiştrime işinde yoğunlaştı ve uğraşıyo evet çok zor ve sorumlulık istiyo hemdee çoookk ben iyi biliyorum bunlaıı..
evet geçiş kolay olduğu için zaten bukadar çabul kabul etti imkansız bişey istemedim ben ki zaten hangi erkek imkansız bişeyi bi kzı için bırakır bilmiyoruım kendiside istediği için uğraşıyo ..
bakalım hayırlısı olsun hakkımızdan ve siizn hakkınızdann:):)a.s.
saol cnm ya inşallah hayırlısıyla bi olsa açıkcası ben de kurumlar arası geçiş yapmasını istiyorum sonradan mesela din kültürü öğretmenliğini çok istiyorum,ben de öğretmen olcam ya o bakımdan en çok da onun babası da imam dediğin sıkıntıları o da yasamıs bılıyorum az cok yani.tabi aileden aileye değişir bu :teselli:
kızlar size bişiy diyeyim mi hayat hiç kimse için değil sadece kendimiz için yaşanmalı...
kimin ne dediğini dert etmeyin...
her koyun kendi bacağından asılır.kimse kimseyi eleştirecek yada nitelendirecek kadar da mükemmel olamıyor.o yüzden siz kendi hayatınızı sevdiklerinizle gönlünüz ne dilerse etraftakiler bakmaksızın dilediğinizce yaşayın..
kim ne derse desin umurunuzda olmasın...
çok mutlu olursunuz inşl! a.s.
çook tşk ederimm canım gerçekden çok moral veriyosun insana:):)ço saoll...
inşallah çocuklarımız zamanına kadar aşılır bunlarr..
iyii geceler saol ilgin ve güzel yorumların içinn..
ve diğer olumlu veya olmsuz yorum yapan arkadaşlar sizlerde çoook saolunn kk'daki bayanlara sormadan ve fikirlerini öğrenmeden geçemedimm:):)..
iyii geceler eminikcimm senide öptüm canım yarın görüşmek dileğiylee..
Benim ilk yorumum
Benim hissettiğim kadarıyla arkadaşımız eşinin işinin somut olarak yaşantılarına kısıtlama getireceğini düşünüyor , çevreye karşı yani bi bakıma ...
Aslında kendi kısıtlanmaktan rahatsız değil gibi geldi (yanlışsam düzeltin lütfen ..)
Pekii benim takıldığım nokta iş değiştirecekmiş sizin için, ilerde başınıza kakmasın senin yüzünden gül gibi işimden oldum diye... Bunu nasıl garanti edicek ki...
Arkadaşımızın diğer yorumları
*getirceği kısatlamaları biliyorum ve hiçde rahatsız değilim bu konuda ..
-----------------
*işde kızlar bu yüzden istemiiyorumm işini çünkü ilerdeki hayatımı çok etkiliycek ben kızımı oğlumu millet ne der diye kısıtlamak istemiyorum...belki bizim yaşadığımz yer küçük bi ilçe olduğu için
böyledir belkii ama bşka yerlerdede böyledir sanırımm..