mrb ..
Ben yaklaşık 2.5 ay önce biriyle tanıştırıldım.daha doğrusu görücü usulü tanıştık ve birbirimizi çok beğendik,tel nomuzu aldık ben kararsızdım çünkü mesleğini değiştirmesini istedim mesleği din görevlisi...değiştirmesinin istememin sebebi..hayatımın kısıtlanmasını istememek gerçekden yaptığı iş nedeniyle kısıtlama oluyo ve sadece bana değil ilerde çocuklarıma bile olucak bu..buyüzden değiştirmesini istiyorumm..
2.5 aydır konuşuyoruz ama belli zamanlarda 3-4 gün arayla çünkü mesafe koyuyorum araya işinden dolayıı..
o değiştirmek için uğraşıyo olcak gibide ama net bişey yok ortada ..
ben dedim eğer değiştirirsen mesafesiz konuşuruz ve birbirimizi daha yakından tanıyarak ileriyi düşünebiliriz..ama değişmese bu konu kapanır diyorumm
kesin değişecek ama nezman bu aralar sonuçları belli olcak işin olup olmuycağı..
sizce ne yapmalıyımm hala konuşup umut veriyim mi yoksa sonuç belli olana kadar konuşmayı kesiyim mii..
fikirlerinize ihtiyacım var kızlar yardım edinn...
şimdiden tşklerr yardımlarınız içinn...a.s.a.s.
buarada onuda beğeniyorumm
Arkadaşım..
Kaç yaşındasınız bilmiyorum..
Ama meslek denilen olgu öyle ha deyince değişiyor mu?:1shok:
Yanlış anlaşılmasın,bir bilgim yok da merakımdan soruyorum..:uhm:
Laalisim lafi agzimdan aldi...bende cidden merak ettim..
Nasil öyle hemen degisebiliyorki? Imamlik falan mi yapiyor cocuk?
Canımsın...:1hug:kaydirigubbakcemile5
Eeeee şimdi imam olsun tamam..
Adam mesleğini değiştirip mühendis olmak için yeniden üniversite sınavlarına mı girecek yani şimdi?
Değiştirme konusu ayrı bir muamma....
Benim takıldığım konu meslek değiştirmesindeki ısrarınız... Şimdi diyelim değiştirdi ama huyu değişmedi ve yine baskılar istemediğiniz olumsuzluklar vs vs...[/COLOR]
O zaman ne değiştirmesi gerekecek????
Yanlış anlamayım ama bence biraz daha düşünün zaten net de bir kararınız yok meslek değişirse evet değişmezse hayırı kolaylıkla söylediğinize göre henüz duygusal anlamda da bir paylaşım başlamamışken....
Değiştirme konusu ayrı bir muamma....
Benim takıldığım konu meslek değiştirmesindeki ısrarınız... Şimdi diyelim değiştirdi ama huyu değişmedi ve yine baskılar istemediğiniz olumsuzluklar vs vs...
O zaman ne değiştirmesi gerekecek????
Yanlış anlamayım ama bence biraz daha düşünün zaten net de bir kararınız yok meslek değişirse evet değişmezse hayırı kolaylıkla söylediğinize göre henüz duygusal anlamda da bir paylaşım başlamamışken....
Muhtemelen dini bir is olmasinda gerisi fark etmez demek istiyor arkadas hayatim
Cok dogru bir tespit snookie....
Mesleklerimiz bizim aynamizdir biraz...din görevlisi olarak calisan bir adam...o isi yapmasada mutlaka dinine bagli olacak ilerde...ehh o zamanda istemedigin o kisitlamalari yasayacaksin:uhm:
Demi ama...
Bende eşimin mesleğini değil de bir iki ufak tefek huyunu değiştirsem süper olacak şimdi uyuyor bir teklif etsem mi acepdelikafadulden
Demi ama...
Bende eşimin mesleğini değil de bir iki ufak tefek huyunu değiştirsem süper olacak şimdi uyuyor bir teklif etsem mi acepdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?