Selâm kızlar... Fikirlerinizi almak istiyorum..

duyguud

HeR şEy çOk GüZeLL.......
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
957
7
96
Samsun
mrb ..
Ben yaklaşık 2.5 ay önce biriyle tanıştırıldım.daha doğrusu görücü usulü tanıştık ve birbirimizi çok beğendik,tel nomuzu aldık ben kararsızdım çünkü mesleğini değiştirmesini istedim mesleği din görevlisi...değiştirmesinin istememin sebebi..hayatımın kısıtlanmasını istememek gerçekden yaptığı iş nedeniyle kısıtlama oluyo ve sadece bana değil ilerde çocuklarıma bile olucak bu..buyüzden değiştirmesini istiyorumm..
2.5 aydır konuşuyoruz ama belli zamanlarda 3-4 gün arayla çünkü mesafe koyuyorum araya işinden dolayıı..
o değiştirmek için uğraşıyo olcak gibide ama net bişey yok ortada ..
ben dedim eğer değiştirirsen mesafesiz konuşuruz ve birbirimizi daha yakından tanıyarak ileriyi düşünebiliriz..ama değişmese bu konu kapanır diyorumm
kesin değişecek ama nezman bu aralar sonuçları belli olcak işin olup olmuycağı..
sizce ne yapmalıyımm hala konuşup umut veriyim mi yoksa sonuç belli olana kadar konuşmayı kesiyim mii..
fikirlerinize ihtiyacım var kızlar yardım edinn...
şimdiden tşklerr yardımlarınız içinn...a.s.a.s.
buarada onuda beğeniyorumm

bana kalirsa is sonuclanana kadar iliskini kesmen mantikli senin kararliligini gormus olur ama bir yandan da sirf senin icin mi is degistiriyor? yani bunu istemek akillica mi orasini bilemedim ben.
o sizin dusunmeniz gereken kisim aslinsa bize sorddugunuz kismi ise acikladim.
eger kararli oldugunu gostermek ve cidden olmaz diyosun su is belli olana kadar gorusmeyelim bos yere umutlara kapilmak ve sana umut vermek istemiyorum dersin.

kesin degisecek demissin, kesin olmadan devam etme bence..
ayrica devam edeyim mi etmeyeyim mi diye bize sorma
kendine sor..
devam etmek istiyormuyum istemiyormuyum.. sonucta onunla hayatini gecirecek insan sensin..
ama meslegi hakkinda endisen var.. tamamen kesinlesmeden bisey yapma..
belki sana isimi biraktim baska ise basladim der ama dogru degildir dedigi..
emin ol mutlaka canim...

Arkadaşım..
Kaç yaşındasınız bilmiyorum..
Ama meslek denilen olgu öyle ha deyince değişiyor mu?:1shok:
Yanlış anlaşılmasın,bir bilgim yok da merakımdan soruyorum..:uhm:

duygucum tatlım diğer topikden gayet net ve raha ttanıyoruz birbirimizi ve işte buyüzden kırılmicağını bilerek sana açık yorumumu yazabilirim..
Canım görücu usulü tanıştırıldık diyorsun ve ozaman az çok biliyorsun önceden nasıl biri olduğu vene görevi yaptığını ve bunu bile bile tel nonu vermek ve mesleğini değiştirmek istemeni pekk anlayabilmiş değilim.. yani düşünsene karşı taraf senin mesleğini değiştir daha yakından tanıyalım biribimizi dese ne yaaprsın?? yok yanidin görevlisi olmak seni hangi anlamda zora sokabilirki ben bunu anlayabilmiş değilim??

Arkadaşım..
Kaç yaşındasınız bilmiyorum..
Ama meslek denilen olgu öyle ha deyince değişiyor mu?:1shok:
Yanlış anlaşılmasın,bir bilgim yok da merakımdan soruyorum..:uhm:

Laalisim lafi agzimdan aldi...bende cidden merak ettim..

Nasil öyle hemen degisebiliyorki? Imamlik falan mi yapiyor cocuk?

Laalisim lafi agzimdan aldi...bende cidden merak ettim..

Nasil öyle hemen degisebiliyorki? Imamlik falan mi yapiyor cocuk?

Canımsın...:1hug:kaydirigubbakcemile5
Eeeee şimdi imam olsun tamam..
Adam mesleğini değiştirip mühendis olmak için yeniden üniversite sınavlarına mı girecek yani şimdi?

Değiştirme konusu ayrı bir muamma....

Benim takıldığım konu meslek değiştirmesindeki ısrarınız... Şimdi diyelim değiştirdi ama huyu değişmedi ve yine baskılar istemediğiniz olumsuzluklar vs vs...

O zaman ne değiştirmesi gerekecek????

Yanlış anlamayım ama bence biraz daha düşünün zaten net de bir kararınız yok meslek değişirse evet değişmezse hayırı kolaylıkla söylediğinize göre henüz duygusal anlamda da bir paylaşım başlamamışken....

yanii,meslek değiştirmek okadar kolaymı,ya bide olmassa anlaşamassanız.sırf meslek yönünden bakma ya istersin ya da istemessin.herşeyiyle kabullenmek benimsemek lazım evlemek için.

çocuğu beğeniyorsunuz ama mesleğini beğenmiyorsunuz...
ve beğenmediğinizi değiştirmek istiyorsunuz...
o da sizi dinliyor... güzel...
peki yarın hayatında bir şeyler yolunda gitmediğinde size senin yüzünden derse pişmanlık duyarmısınız...
şimdi sizin için vazgeçiyor diyelim sizde beni herşeyden çok seviyor bak benim için nelerden geçiyor diye düşüneceksiniz diyelim...
ya onun hayatında bir şeyler yolunda gitmezse onun mutsuzluğunun sorumluluğunu taşuyabilecek misiniz?

:lepi:Şeniz

bence de sen bilmiyor muydun onun daha önceden din görevlisi olduğunu?:uhm:

Cok dogru bir tespit snookie....

Mesleklerimiz bizim aynamizdir biraz...din görevlisi olarak calisan bir adam...o isi yapmasada mutlaka dinine bagli olacak ilerde...ehh o zamanda istemedigin o kisitlamalari yasayacaksin:uhm:

Muhtemelen dini bir is olmasinda gerisi fark etmez demek istiyor arkadas hayatim

Yok zaten mühendis diye örnek verdim sadece..
Çocuk kaç yaşında diye o yüzden sordum..
Hani küçükse,çocukları çıraklığa verirler,tamirci yanına,berber yanına...gamyoncuiremsu
Büyükse mecburen girecek ÖSS'ye
İşi zormuş cocuğun hakikaten

ben pek anlayamadım açıkçası
din görevlisi derken neyi kast ettiğinizi ayrıca nasıl bir kısıtlamaya sahip olacaksınız ki
yani insanın mesleği ilerde hangi alanlarda karşısına sorun olarak çıkar ki
siz meslek değiştir derken açıkca
gir başka bir işte çalış ne olursa gibi bir şeyden bahsediyorsunuz sanki
bu kadar basit mi meslek değiştirmek
o mesleği kazanmak için uğraş verdiği çabayı çöpe at diyorsunuz biraz haksızlık olmuyo mu bu..

Son düzenleme:
canım önceden bilmiyor muydun din görevlisi olduğunu?ya kabul edersin mesleğiyle ya da etmezsin,herkez yoluna gider.seçim senin yani neden mesleğini değiştirmesini istiyorsun.arkadaşımız online gözüküyor ,sanırım cevap yazcaktır kızlar :))

Cok dogru bir tespit snookie....

Mesleklerimiz bizim aynamizdir biraz...din görevlisi olarak calisan bir adam...o isi yapmasada mutlaka dinine bagli olacak ilerde...ehh o zamanda istemedigin o kisitlamalari yasayacaksin:uhm:

Demi ama...

Bende eşimin mesleğini değil de bir iki ufak tefek huyunu değiştirsem süper olacak şimdi uyuyor bir teklif etsem mi acepdelikafadulden

Demi ama...

Bende eşimin mesleğini değil de bir iki ufak tefek huyunu değiştirsem süper olacak şimdi uyuyor bir teklif etsem mi acepdelikafadulden

Ah be güzelim...can cikar huy cikmaz demisler....

Hem ben insanlari degistirmek isteyen insanlari anlayamiyorum....ya oldugu gibi kabul edersin tüm eksilerinle artilarinla yada güle güle dersin olur biter...

Insanlar degismez...mesleyide degise ne yazar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…