Rüya Yorumları selam kızlar bi rüya gördüm iişin içinden çıkamadım.

maatra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2008
180
0
Merhaba kızlar bir rüya gördüm bir türlü yorumlayamadım bir arkadaşıma sordum rüyamda kırmızı siyah gördüğüm için o rüya çıkar dedi bir de siz yorumlasanız.

rüyamda anneannemin eski evine gidiyoruz bahçesinde erik ağaçları falan vardı çocukluğumda . Erik ağacı kocaman olmuş yanına gidiyorum bakıyorum falan sonra etrafıma bakıyorum ailemden kimse yok karşı bina da bir yere gitmişlerdi bende yanlarına geçtim çay içtim sonra anneannemi sordum oda da bir kadına fal baktırıyor dediler .Odaya girdim bir kadın üstü siyah başında kırmızı başörtüsü vardı kadın anneannemin eline kına sürdü o arada anneannem çık dışarı dedi çıktım. Sonra ben fal baktırmak istedim kadının odasına gittim bana cem hocanın (üni de prof) hoşlantıısı olduğunu ama eşiyle benim aramda tereddüt yaşadığını söyledi. sen dedi çoğu zaman onun kalbinde baskın geliyorsun ama sonra eşine haksızlık yaptığını düşünüyor dedi.Sana karşı olan hisleri yoğunlaşırsa derslerimden geçeceğimi söyledi ama seni bir saplantı haline getirecek elde etmeye çalışacak dedi kafa karıştı sizce bu rüya neyin nesi.Hocaya karşı hiç bir düşüncem yok ama arkadaşım az çok anlar rüya dan bu rüya çıkar falan dedi. sizce ??

X