19 yaşındayım :) Saol içim biraz rahatladı fakat bir sıkıtım daha var ilk defa oluyo böyle birşey ve erken geldiydi 1 hafta fakat şimdi bu ay detim gelmedi hala neredeyse 32 gün oldu göğsüm çok ağrıo sivilceler de fazlalaştı fakt olmadım acaba neden olabilir
Peki adetin erken olmasından dolayı mı geç oluo şuanki adetimhala gelmedi 32 gün geçen ay neden erken geldi
bişey olmaz o spermler o çamaşırdan geçcek de vajinaya ulaşcak da rahme gitcek de ohoo ölme eşeğim ölme:)
kan gelmesinden bahsederken zarın yırtılmasından mı korktun bilmiyorum ama kesinlikle anlardın canın acırdı az da olsa. yani adet olmuşsun muhtemelen ve bir sorun yok.
Eğer anlattığın gibiyse telaşlanma.Madem sevgilinden sıvı falan gelmedi bişi olmamıştır.
Birde madem bu kadar korkuyorsun korunmak çok mu zor yaa
O 1 hata nelere mal oluyo hiç mi gazete okumuyosun tv izlemiyosun...
Biraz bilinçlensek artık yahuu.Gençlerimiz niye böyle?
Kızlık zarı 8 santim içerdedir
Bakın şimdi olayı detaylı bir şekilde anlatıyorum lütfen yardımcı olun. Benim bir sevgilim var sevgilim sadece öpüştük yani bundan ileri gitmedik fakat eli vajinama geldi ve bu anda durduk kendisinden herhangi bir sıvı gelmemişti fakat ben tuvalete gttğmde kan gördüm adetim yakındı ama 1 hafta önce geldi ? bu olaydan 1 hafta öncede sevgilile sürtünme olmuştu fakat sevgilim yine sıvı gelmediğini söylüyor sıvı geldiyse hamile kalma riskim nedir giyiniktik soyunuk değil.
Kısacası adet olmadan 1 hafta önce öyle bir sürtünme oldu çıplak değilken sıvı gelmedi diyor sevgili ama geldiyse hamile kalır mıyım olaydan 1 hafta sonra adet oldum ki adet olma olayımdan şüpheleniyorum çünkü yine öpüşürken ve sevgilim tam vajinama dokunduğunda kan geldio gün sıvı gelmediğinden eminim fakat sıvı gelse bile ogün adetim başladı acaba hamile olur muyum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?