• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Selam hamişler buda meleğin bebişinin kapi çelengi ben yaptimmmmm

çxixtxixr anne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
95
1
86
47
İstanbul
06082008001yx5.th.jpg

NASIL OLMUŞ AMA TA İSTANBULDAN GEBZEYE YOLCULUK YAPTI BEĞENDİNMİ MELEKCİM BAK SENDEN HIZLI ÇIKTIMkaydirigubbakcemile2:teytey:a.s.:nazar:

06082008001yx5.th.jpg

NASIL OLMUŞ AMA TA İSTANBULDAN GEBZEYE YOLCULUK YAPTI BEĞENDİNMİ MELEKCİM BAK SENDEN HIZLI ÇIKTIMkaydirigubbakcemile2:teytey:a.s.:nazar:
evet canım çok güzel ellerine ve emeğine sağlık ah bide gelseydi bakalım yarın gelir heralde belkide gelmişte olabilir eşim bi gelsinde ama çok güzel gözüküyo daha çok fikir alcam senden :)))

tam süper olmuş ben de isterim bunun mavisindennnn Çok üzgünüm çoook
canım geldi benim çelenk inan burda göründüğünden daha büyük ve daha güzel ellerine sağlık canım çok beyendim herkezede tavsiye ederim hiç çelişkiniz olmasın kızlar acaba nasıl diye ben ve görümcelerim bayıldıkkkk :))))))))

canım geldi benim çelenk inan burda göründüğünden daha büyük ve daha güzel ellerine sağlık canım çok beyendim herkezede tavsiye ederim hiç çelişkiniz olmasın kızlar acaba nasıl diye ben ve görümcelerim bayıldıkkkk :))))))))

canım güle güle kullan beğenmene sevindim allah analı bablı büt bebişinia.s.:nazar:

Back