- Konu Sahibi çxixtxixr anne
NASIL OLMUŞ AMA TA İSTANBULDAN GEBZEYE YOLCULUK YAPTI BEĞENDİNMİ MELEKCİM BAK SENDEN HIZLI ÇIKTIMkaydirigubbakcemile2:teytey:a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım çok güzel ellerine ve emeğine sağlık ah bide gelseydi bakalım yarın gelir heralde belkide gelmişte olabilir eşim bi gelsinde ama çok güzel gözüküyo daha çok fikir alcam senden :)))
NASIL OLMUŞ AMA TA İSTANBULDAN GEBZEYE YOLCULUK YAPTI BEĞENDİNMİ MELEKCİM BAK SENDEN HIZLI ÇIKTIMkaydirigubbakcemile2:teytey:a.s.
canım geldi benim çelenk inan burda göründüğünden daha büyük ve daha güzel ellerine sağlık canım çok beyendim herkezede tavsiye ederim hiç çelişkiniz olmasın kızlar acaba nasıl diye ben ve görümcelerim bayıldıkkkk :))))))))tam süper olmuş ben de isterim bunun mavisindennnn Çok üzgünüm çoook
canım geldi benim çelenk inan burda göründüğünden daha büyük ve daha güzel ellerine sağlık canım çok beyendim herkezede tavsiye ederim hiç çelişkiniz olmasın kızlar acaba nasıl diye ben ve görümcelerim bayıldıkkkk :))))))))
tam süper olmuş ben de isterim bunun mavisindennnn Çok üzgünüm çoook
Cok guzel olmus ellerine saglik tarif etsende bizde faydalansak senin marifetlerinden optum
çok güzel olmuş..:asigim:
nasıl yaptınki canım bunu sen?
sağol tatlım bende seni öperim tarifle nasıl anlatılır bilmiyorum ama görmen lazım istersen sanada yaparım yani:teytey:a.s.
sağol tatlım bende seni öperim tarifle nasıl anlatılır bilmiyorum ama görmen lazım istersen sanada yaparım yani:teytey:a.s.