Dondurulmuş degil sanirim taze transfermi olucaksiniz ?Arkadaşlar benim yarın saat 10:30 da transferim olacak aradılar üç embriyom var ama aklıma takıldı direk mi transfer ediyorlar hiç bir değerime bakmadan mı rahim kalınlığı için bana iğne fitil yazdı 4 gündür kullanıyorum yeterli kalınlığa geldiğini nasıl öğrenebiliriz transfer öncesi kandan mı bakıyorlar değerse yoksa ultrasyından belli oluyor mı
Evet canım taze transfer olacağımDondurulmuş degil sanirim taze transfermi olucaksiniz ?
Taze transferlerde rahim zaten kalın oluyo henüz yumurtlamadan sonra kalin olur zaten. Adet olmadiginiz icin incelmiyo o yuzden direkt transfer ediyolarEvet canım taze transfer olacağım
Aaaa bilmiyordum söylediğiniz çok iyi oldu en azından içim daha rahat yarın büyük gün heyecanlı bekleyişi bende yaşayacağım 12 gün sonra ters yaparımTaze transferlerde rahim zaten kalın oluyo henüz yumurtlamadan sonra kalin olur zaten. Adet olmadiginiz icin incelmiyo o yuzden direkt transfer ediyolar
InsaAllah size sımsıkı tutunur insaAllah pozitif sonuc alirsiniAaaa bilmiyordum söylediğiniz çok iyi oldu en azından içim daha rahat yarın büyük gün heyecanlı bekleyişi bende yaşayacağım 12 gün sonra ters yaparım
Bana ilk gün tuvalet ve yemek dışında kalkma yat dediler. 3.5 litre günlük su iç, kabız olmamaya çalış, gergin ortamlarda bulunma, ağlayınca rahim kasılıyormuş o yüzden. Ben genelde dinlendim evin içinde yürüyüşler yaptım. Ağır kaldırma, uzanma.Ani eğilip kalkma. Meyve tüket gün içinde. Ha bir de bu süreçte dışardan asla paketli gıdalar tüketme. Bana bunları tek tek doktorumun hemşiresi söyledi. 10 gün cici kız olucaksın keyfine bakacaksın dedi.Arkadaşlar benim yarın saat 10:30 da transferim olacak aradılar üç embriyom var ama aklıma takıldı direk mi transfer ediyorlar hiç bir değerime bakmadan mı rahim kalınlığı için bana iğne fitil yazdı 4 gündür kullanıyorum yeterli kalınlığa geldiğini nasıl öğrenebiliriz transfer öncesi kandan mı bakıyorlar değerse yoksa ultrasyından belli oluyor mı
Ben çok şükür pozitif haberini aldım. Bugün trarsferimin 13.günü. hala dikkat ediyorumOh tam benlik keyfim yapma olayı iyiyarın bu söylediklerini tek tek uygulayacağım siz Şuan hangi aşamadasınız
Kaçıncı günü test yaptınızBen çok şükür pozitif haberini aldım. Bugün trarsferimin 13.günü. hala dikkat ediyorum
selam canım transferimin 1 günü 5.gün embriyosu iki tane kasıklarımda sızlama gaz sancısı gibi şişlik hissi acaba ilaçların etkisi mi sende transferin ilk günü böyle şeyler oldu mıBen de 8.gün lekelenmeler oldu. O yüzden o gün idrar testi yaptım silik pozitif çizgiyi gördüm.10. Günü yaptım kan testini de.
Evet canım gaz çok oluyordu. Benim çok ilacım vardı hala devam ediyorum dondurulmuş embriyoydu benimkiler. Sen nerede yaptırıyorsunselam canım transferimin 1 günü 5.gün embriyosu iki tane kasıklarımda sızlama gaz sancısı gibi şişlik hissi acaba ilaçların etkisi mi sende transferin ilk günü böyle şeyler oldu mı
selam canım bende adetliyim şuanda yarın gidicem transfer tedavisi için adetin 15 20. günü sanırım oluyormuş transfer. O zamana kadar ne ilacı ne tadavisi olucak sen neler yaptın?Arkadaşlar benim yarın saat 10:30 da transferim olacak aradılar üç embriyom var ama aklıma takıldı direk mi transfer ediyorlar hiç bir değerime bakmadan mı rahim kalınlığı için bana iğne fitil yazdı 4 gündür kullanıyorum yeterli kalınlığa geldiğini nasıl öğrenebiliriz transfer öncesi kandan mı bakıyorlar değerse yoksa ultrasyından belli oluyor mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?