Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7. Gününde ogrenenler vardı. Transfer olduğun için muhtemel adet tarihin değişmiş olabilir. Ovitrelle falan kullandın mi? Progestan ben hapını kullanıyorum etkilememisti sonucu. İğne için bir şey diyemeyeceğim :)Adet olmama da üç gün var adet başlangıcı mı tutunma belirtisimi anlayamadım evde kaset testler de var yapsam mı fitil bide iğne kullanıyorum sorunları etkiler mi Protestan
Canım ovitrelle yumurta toplamadan iki gün önce vuruldum sonra yumurta toplama oldu 5 Güne kadar yaşadı embriyolar taze transfer oldum 6 gün önce bugün lekelenme olunca bi heyecan oldu acaba tuttu mu diye7. Gününde ogrenenler vardı. Transfer olduğun için muhtemel adet tarihin değişmiş olabilir. Ovitrelle falan kullandın mi? Progestan ben hapını kullanıyorum etkilememisti sonucu. İğne için bir şey diyemeyeceğim :)
Tutmuş olabilir o zaman bence test yaptırın inşallah hayırlısıyla tutmusturCanım ovitrelle yumurta toplamadan iki gün önce vuruldum sonra yumurta toplama oldu 5 Güne kadar yaşadı embriyolar taze transfer oldum 6 gün önce bugün lekelenme olunca bi heyecan oldu acaba tuttu mu diye
Ay o zaman evde kaset test var yarın sabah ilk testimi yapayım sonra sağlık ocağına gidip kan vereyim size ne aşamadasınızTutmuş olabilir o zaman bence test yaptırın inşallah hayırlısıyla tutmustur
Bana nasip oldu şükür 9. Haftamdayim :)Ay o zaman evde kaset test var yarın sabah ilk testimi yapayım sonra sağlık ocağına gidip kan vereyim size ne aşamadasınız
Bana nasip oldu şükür 9. Haftamdayim :)
Maşallah canım sana :)) kaçıncı gün embriyosu birde kaç tane transfer edildi sizdeyse lekelenme oldu mıBana nasip oldu şükür 9. Haftamdayim :)
Darısı senin başına inşallah tutunmustur seninki de benimkide 6. Gün dondurulmuş 1 tane transfer edildi 4aa. Lekelenme bende o zamanlar olmadı ama 6. Haftaya girince olmuştu 2-3 damla kadarMaşallah canım sana :)) kaçıncı gün embriyosu birde kaç tane transfer edildi sizdeyse lekelenme oldu mı
İleri yaşım 41 yaş ilk transfer denemem ondan dolayı biraz endişeliyim amin kuzum darısı başımaDarısı senin başına inşallah tutunmustur seninki de benimkide 6. Gün dondurulmuş 1 tane transfer edildi 4aa. Lekelenme bende o zamanlar olmadı ama 6. Haftaya girince olmuştu 2-3 damla kadar
Size bir tane mi transfer edildi? 35 üstüne iki tane transfer edebiliyorlar aslında yumurtaniz varsa tabiİleri yaşım 41 yaş ilk transfer denemem ondan dolayı biraz endişeliyim amin kuzum darısı başıma