Selahattin Demirtaş sac başında gözleme yaptı, sosyal medya yıkıldı!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Herkes bu fotoğrafı konuşuyor!
HDP lideri Selahattin Demirtaş sac başında gözleme yaptı, sosyal medya yıkıldı!
Sitene Ekle

HDP eşbaşkanı Selahattin Demirtaş’ın Twitter’dan “İftar hazırlığında Annemize yardım ettik, özlemiştik Anneyi de patilayı da (gözlemeyi)” mesajıyla paylaştığı fotoğraflar sosyal medyada olay oldu.

Demirtaş'ın fotoğraflarda annesinin hazırladığı gözlemeleri eşi Başak Demirtaş’la sac üzerinde pişirdiği görülüyor.

İŞTE MESAJLARDAN BAZILARI

Beritan

Demirtaş'ın iftarda gözleme yaptığını duyan Bahçeli'nin, gözleme'ye küstüğü ve artık gözleme yemeyeceği öğrenildi.:)

Gica ?

Gözleme yapan Selahattin Demirtaş fotoğrafı Devlet Bahçeli ve diğer Mhplilerin gözleme yemeye tövbe etmesine neden olacak..

YAVUZ OYMAK
Selahattin Demirtaş'ın saz çalması ve gözleme yapması bu kadar çok seviliyor ve Gündemoluyorsa; düşünün ki siyasetçiler halktan nasıl kopuk

Rihan

@hdpdemirtas Başak yengeye kıyamamışsınız Başkanım kaldırmışsınız ateşin önünden yerine geçmişsiniz:)

http://www.milliyet.com.tr/herkes-bu-fotografi-konusuyor-/siyaset/detay/2083865/default.htm

Keşke görüşlerin daha bana yakın olsaydı be Selahattin başgan.

Hanim teyzenin hazirladigi ic harci kiymali sanirim.Canim cekti

ne var bu yaptığın da bu kadar abartılacak övülecek ,oda bizim gibi insan evladı değil mi yiyip içmiyor mu?

bana sempatik gelen bir tarafı yok tam tersi antipatik geliyor

Bahçeli kadar taş düşsün hepsinin başınada kafaları ezilsi

Oyyy o sacın başında olmak isterdim çok severim ekmek, patile pişirmeyi bir de yağlamayı patileyi çayını da kuyudan çıkan suyla yapacaksın yayıla yayıla bayıla bayıla yiyeceksin pastoral yanım hortladı köyümü özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…