Seksting yapan arkadaşım

Ayisigiyim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2023
88
82
10 küsür yıllık bir arkadaşlığımız var.
Aslında düşüncesel olarak muhafazakar biri.
Ancak seksting yaptığını, seksting yaptığı kimseyle buluşmadığını ve cinsel ilişkiye son derece karşı olduğunu söylüyor.

Ancak, kendi bunu yaparken benim erkek arkadaşımı eve almamı garipsiyor. Ve senin için endişeleniyorum diyor.
Duygusal boşluk sebebiyle yapacağın ve sonrasında pişman olacağın birşeyi yapmanı istemiyorum diyor.

Bende seni yargılamıyorum ancak seksting yapmak birileriyle ilişki anlamında güvensizlik problemi oluşturur sende diyorum.

Tezatlık içindeyim.
Benim iyiliğimi düşünüyor. Ancak herşeyimi paylaşmamayaa karar verdim.
Özelim özel kalmalı.
Ve bu kadar sertken bu konuda seksting yapmasını bir erkek tarafından arzulanmanın hoşuna gitmesini de bir yandan anlıyor bir yandan anlamıyorum.
Ve onun hayatına asla karışmıyorum. O ise benim hayatİma son derece müdahil.
Ne yapmalıyım?

İsteyen seks yapsın isteyen seksting yapsın. İkiniz de birbirinizi eleştirmekten acilen vazgeçin ya da birbirinize anlatmayın olsun bitsin.

İki tarafın da birbirini eleştirmeye hakkı yok. İsteyen istediğini yapsın.
Asla eleştirmiyorum. Her ne isterse o konuda yanındayım ve destekçisiyim.
Beni Garipsemesini garipsiyorum. Beni eleştirecek durumu neden kendinde buluyor acaba ?

Asla eleştirmiyorum. Her ne isterse o konuda yanındayım ve destekçisiyim.
Beni Garipsemesini garipsiyorum. Beni eleştirecek durumu neden kendinde buluyor acaba ?
Eleştirmiyor aslında endişelerini dile getirmiş sadece. Sen de yaptığın şey konusunda kendinden emin değilsin ki bunu eleştiri olarak algılamışsın.

10 küsür yıllık bir arkadaşlığımız var.
Aslında düşüncesel olarak muhafazakar biri.
Ancak seksting yaptığını, seksting yaptığı kimseyle buluşmadığını ve cinsel ilişkiye son derece karşı olduğunu söylüyor.

Ancak, kendi bunu yaparken benim erkek arkadaşımı eve almamı garipsiyor. Ve senin için endişeleniyorum diyor.
Duygusal boşluk sebebiyle yapacağın ve sonrasında pişman olacağın birşeyi yapmanı istemiyorum diyor.

Bende seni yargılamıyorum ancak seksting yapmak birileriyle ilişki anlamında güvensizlik problemi oluşturur sende diyorum.

Tezatlık içindeyim.
Benim iyiliğimi düşünüyor. Ancak herşeyimi paylaşmamayaa karar verdim.
Özelim özel kalmalı.
Ve bu kadar sertken bu konuda seksting yapmasını bir erkek tarafından arzulanmanın hoşuna gitmesini de bir yandan anlıyor bir yandan anlamıyorum.
Ve onun hayatına asla karışmıyorum. O ise benim hayatİma son derece müdahil.
Ne yapmalıyım?
Seksting yapan arkadaşınız mesajlarını ya da görüntülerini yarın bi p*rno sitesinde görür müyüm onu düşünsün bi.

X