Seksi sadece içine girmek zanneder KOCA..

Kızlar... denendi ve onaydandı
Ön sevismeyi duşta tavsiye ediyorum..
Ve ben izin vermedikçe girmeyecek bundan sonra anlaşma yaptık.. umarım anlaşmayı bozmaz...
Sizin adınıza sevindim, inşalah böyle güzel devam edersiniz.

Ay Allahım "aslında güzelmiş" mi dedi... Al banyo terliğiyle vur ağzına yani

Acaba erken boşalma sorunu mu var ön sevişme sırasında boşalmaktan korkuyor olabilir

Var gerçekten sevmeyen istemeyen var.

Ben değil diye biliyorum. Hatta birbirinin cinsel organlarına bakmak falan da pek hoş karşılanmaz. İlmihallerde öyle yazar. Üstte örtü olsun falan der. Ben pek inançlı olmadığım için takmıyorum ama siz bu konuda hassasanız meshebinize uygun bir ilmihalden yardım alın. Burda dini sohbet yasak zaten. Ban yeriz şimdi.

Bir kere denedim şimdi sürekli istiyor...
Sevmiyor dediğine bakma bir kere dene de bak gör o zaman.. hem benim için de iyi geldi arada fantazi gerekiyor tabi...
O yapmaz ama istemediğini yapmiycağını söyledi.

Kızlar... denendi ve onaydandı
Ön sevismeyi duşta tavsiye ediyorum..
Ve ben izin vermedikçe girmeyecek bundan sonra anlaşma yaptık.. umarım anlaşmayı bozmaz...

bunu sevdiyeyseniz bir de sevişmeyi deneyin duşta. tabi öncelikle evde değil tatilde vs. deneyebilirsiniz :))

oral nereden mi cikmis
aslinda güzelmiymis kiiiiz cok güldürdün beni
bu arada bizim iki cocuk pes pese geldiginden bircok seyi ekspres yapiyoruz biz, öyle ön ya da son sevisme yok, bam bam bam
zaman kisitli
ama bu tatil icin cok pis planlarim var
arada bir g noktasini falan ariyor, diyorum zorlanma birak, bazi seyler olmuyorsa olmuyor
ama ögreniyoruz iste, nerede ilk yillar nerede simdiki zaman

oral seks caiz değil maalesef

Canım benim erkek arkadasımda öyle erkek arkadasım diye yargılamayın evlilik yolundayız beraber yasıyoruz :) sex hayatımız mükemmel ancak ön sevişmede eksikler var senin gibi bence bunu ona açıkça söylemelisin ben söyledm simdi daha dikkat ediyoru kadın erkek gibi degil sonuçta uyarılması lzım öp onu henüz hazır değilim de seviselim biraz de hemen girmeye kalkarsa :) sonuçta sen ona açık olmazsan nerden bilebilir ki hemde eşin onla herşeyi paylaşmalısın bunun dışında kayganlaştorıcı kullan acıyo azaltmak icin canım

Konuştum ve hallettik canım.. ben hazır olmadan asla olmayacak.. söz verdi bana...

ağıza boşalınması ve işenmesi gibi durumlar olmadıkça caiz diye görüş bildirilir. yani önsevişme için olabilir

yaa bu konuda korkutuyor çocuk beni, o yüzden o işe girmedik hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…