izin vermeyin, siz yönlendirin, siz başlatın ön sevişmeyi.
Ben de ön sevişme muhabbetini sevemiyorum, çok üşeniyorum.
kesinlikle benim içimin derinlerinde bir erkek öküzlüğü var.
En başından beri aynı.. aslında seks dışında çok sever dokunur öper.. ama yatağa girdimi çözüm odaklı bian önce gireyim derdinde hep..Ön sevişme bana çok sevgi dolu bir eylem bütünü olarak geliyor. Sevgisinde bir eksiklik değisiklik seziyor musunuz? Bir de hep mi boyleydi en başından beri?
Belki bu onu utandirdigi icin oldu bittiye getiriyordur...sonra erken geliyormuş
Bebe yağı yerine bu is icin uretilmis kayganlastiricilar var. Su bazli. Bebe yagi vajina icine neden değsin? Ne var icinde biliyor musunuz? Kayganlasticilarin bir zarari yok. Doktorlar da boyle öneriyor.Çok acıyorsa bebe yağı kullanın, tabiki çözüm bu değil ama eş kişisi direkt olaya giriyorsa canının acımaması için deneyebilirsin.
Çok acıyorsa bebe yağı kullanın, tabiki çözüm bu değil ama eş kişisi direkt olaya giriyorsa canının acımaması için deneyebilirsin.
Burasi cinsellik başlığı diye rahat soracagim En basiti bi or*l falan istemiyor mu?En başından beri aynı.. aslında seks dışında çok sever dokunur öper.. ama yatağa girdimi çözüm odaklı bian önce gireyim derdinde hep..
Erkeklerin hepsi aynı 20 dk kısa değil emin ol
Burasi cinsellik başlığı diye rahat soracagim En basiti bi or*l falan istemiyor mu?
Zor bacım zor .. atsan atılmıyor satsan satılmıyor...Allah kurtarsın gardaşşş... Seni şöyle kader mahkumlarının koğuşuna alalım.
Ben kendim ön sevişme sevmiyorum direk yapalım diyorum vakit kaybı geliyor bana belki de evlilikte yaşadıklarımdan
on dakika civarı kaygan olacak şekilde oluyor.dokunulmaktan ve ön sevişme uzunluğunu sevmiyorum eşimle evlilik tebiraz problemlerimiz oldu Önceden böyle bir sorunum yoktuAcı hissetmiyor musunuz?