Seksi sadece içine girmek zanneder KOCA..

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.792
15.479
Merhaba kızlar hayırlı geceler.. ben 8 yıldır evliyim ve artık bu durumdan çok şikayetçiyim..
Eşim hiç ön sevişme bilmez bir kez öper haa tamam kendisi hazır diye girmeye kalkışır hemen ve bende hazır olmadigim için hep ağrı oluyor.. bittikten sonra bile acıyor hala ertesi güne kadar... sanki zorla girilmiş gibi.. benmi kendimi kasıyorum diye soruyorum yok gayet rahat diyor.. ama bu acı neden.. sorun hangimiz de 20 dk için de olup bitiyor..
Ben yeterince tatmin olmadan oldu bittiye getiriyor.. kaç kez konuştum biraz öp oksa seks sadece içeri girmekten ibaret mi ya nolur azcik kışkırtsanda ben de insanım demi?
Bu şekilde seksten soğuyorum napmaliyim sadece bizde mi var bu sorun cevabinizi bekliyorum önerilerinizi bekliyorum canlar..

Yonlendirin.
Nihayetinde adam elinde kırbaçla "cabuk yat girecegim" diye emir vermiyordur ya..
Dokunun...
Vücudunu hissetmesini sağlayın zaten tüyleri diken diken olmaya başladıkça mutlu olacak daha fazlasını isteyecektir..
Farklı şeyler deneyin.
Siz yonlendirin..

Ön sevişme bana çok sevgi dolu bir eylem bütünü olarak geliyor. Sevgisinde bir eksiklik değisiklik seziyor musunuz? Bir de hep mi boyleydi en başından beri?
En başından beri aynı.. aslında seks dışında çok sever dokunur öper.. ama yatağa girdimi çözüm odaklı bian önce gireyim derdinde hep..

Çok acıyorsa bebe yağı kullanın, tabiki çözüm bu değil ama eş kişisi direkt olaya giriyorsa canının acımaması için deneyebilirsin.

Çok acıyorsa bebe yağı kullanın, tabiki çözüm bu değil ama eş kişisi direkt olaya giriyorsa canının acımaması için deneyebilirsin.
Bebe yağı yerine bu is icin uretilmis kayganlastiricilar var. Su bazli. Bebe yagi vajina icine neden değsin? Ne var icinde biliyor musunuz? Kayganlasticilarin bir zarari yok. Doktorlar da boyle öneriyor.

Ben kendim ön sevişme sevmiyorum direk yapalım diyorum vakit kaybı geliyor bana belki de evlilikte yaşadıklarımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…