Seksi sadece içine girmek zanneder KOCA..

Kızlar... denendi ve onaydandı 🤣🤣🤣
Ön sevismeyi duşta tavsiye ediyorum..
Ve ben izin vermedikçe girmeyecek bundan sonra anlaşma yaptık.. umarım anlaşmayı bozmaz... 🙄
Sizin adınıza sevindim, inşalah böyle güzel devam edersiniz.

Oral seksi de denedim sizin tavsiyeniz ile ve aslında güzelmiş dedi... nerden çıktı bu dedi.. sizden cıktı diyemedim tabi... 🤣🤣🤣🤣
Sanırım biraz değişikliğe fantazi ye ihtiyacımız varmış ikimizde aynı fikirdeyiz teşekkürler kızlar.. fakat benim merak ettiğim bir konu var oral seks caiz mi??? Bilenler yazarsa sevinirim.. 🤔
Ay Allahım "aslında güzelmiş" mi dedi... Al banyo terliğiyle vur ağzına yani :KK70:

Acaba erken boşalma sorunu mu var ön sevişme sırasında boşalmaktan korkuyor olabilir

Ön sevişmeyi deneyip eşini bir defa boşaltsan sonra tekrar hazırlasan öyle sevişseniz olmuyor mu ben mesela eşim beni çok özlediği zaman biliyorum o heyecan erken bitmesine sebep olacak önce boşalmasına yardım ediyorum sonra tekrar hazır olunca ilişki yaşıyoruz böylece ikimizin de istedigi oluyor eşimde normalde ön sevişmeyi kısa tutuyordu hep ama ipleri ben alıyorum elime benim zevk aldıgımı gördükçe kendisi de daha çok zevk alıyor bence her erkek kadına zevk vermenin gururu ile daha da istekli olur oral seks istemeyen erkegi de ilk sende duydum bence alacagı zevkin farkında degil yada organından pek hoşlanmıyor bu yüzden igrenç geliyor eşim kendisine yapılmasını da bana yapmayı da çok sever tabi ben şu sıra hamilelikten izin vermiyorum bana yapmasını ama çok özlediğim de bi gerçek ön sevişmede en çok zevk verip kadını hazırlayan şey oral bence eşine sevişirken söyle okşamasını dokunmasını istedigini açık ol o anki istekle bence seni redetmemesi lazım
Var gerçekten sevmeyen istemeyen var.

Oral seksi de denedim sizin tavsiyeniz ile ve aslında güzelmiş dedi... nerden çıktı bu dedi.. sizden cıktı diyemedim tabi... 🤣🤣🤣🤣
Sanırım biraz değişikliğe fantazi ye ihtiyacımız varmış ikimizde aynı fikirdeyiz teşekkürler kızlar.. fakat benim merak ettiğim bir konu var oral seks caiz mi??? Bilenler yazarsa sevinirim.. 🤔
Ben değil diye biliyorum. Hatta birbirinin cinsel organlarına bakmak falan da pek hoş karşılanmaz. İlmihallerde öyle yazar. Üstte örtü olsun falan der. Ben pek inançlı olmadığım için takmıyorum ama siz bu konuda hassasanız meshebinize uygun bir ilmihalden yardım alın. Burda dini sohbet yasak zaten. Ban yeriz şimdi.

Bir kere denedim şimdi sürekli istiyor...
Sevmiyor dediğine bakma bir kere dene de bak gör o zaman.. hem benim için de iyi geldi arada fantazi gerekiyor tabi...
O yapmaz ama istemediğini yapmiycağını söyledi.

Kızlar... denendi ve onaydandı 🤣🤣🤣
Ön sevismeyi duşta tavsiye ediyorum..
Ve ben izin vermedikçe girmeyecek bundan sonra anlaşma yaptık.. umarım anlaşmayı bozmaz... 🙄

bunu sevdiyeyseniz bir de sevişmeyi deneyin duşta. tabi öncelikle evde değil tatilde vs. deneyebilirsiniz :))

oral nereden mi cikmis :KK70:
aslinda güzelmiymis :KK70: kiiiiz cok güldürdün beni
bu arada bizim iki cocuk pes pese geldiginden bircok seyi ekspres yapiyoruz biz, öyle ön ya da son sevisme yok, bam bam bam
zaman kisitli
ama bu tatil icin cok pis planlarim var
arada bir g noktasini falan ariyor, diyorum zorlanma birak, bazi seyler olmuyorsa olmuyor
ama ögreniyoruz iste, nerede ilk yillar nerede simdiki zaman :KK69:

oral seks caiz değil maalesef

Merhaba kızlar hayırlı geceler.. ben 8 yıldır evliyim ve artık bu durumdan çok şikayetçiyim..
Eşim hiç ön sevişme bilmez bir kez öper haa tamam kendisi hazır diye girmeye kalkışır hemen ve bende hazır olmadigim için hep ağrı oluyor.. bittikten sonra bile acıyor hala ertesi güne kadar... sanki zorla girilmiş gibi.. benmi kendimi kasıyorum diye soruyorum yok gayet rahat diyor.. ama bu acı neden.. sorun hangimiz de 20 dk için de olup bitiyor..
Ben yeterince tatmin olmadan oldu bittiye getiriyor.. kaç kez konuştum biraz öp oksa seks sadece içeri girmekten ibaret mi ya nolur azcik kışkırtsanda ben de insanım demi?
Bu şekilde seksten soğuyorum napmaliyim sadece bizde mi var bu sorun cevabinizi bekliyorum önerilerinizi bekliyorum canlar..
Canım benim erkek arkadasımda öyle erkek arkadasım diye yargılamayın evlilik yolundayız beraber yasıyoruz :) sex hayatımız mükemmel ancak ön sevişmede eksikler var senin gibi bence bunu ona açıkça söylemelisin ben söyledm simdi daha dikkat ediyoru kadın erkek gibi degil sonuçta uyarılması lzım öp onu henüz hazır değilim de seviselim biraz de hemen girmeye kalkarsa :) sonuçta sen ona açık olmazsan nerden bilebilir ki hemde eşin onla herşeyi paylaşmalısın bunun dışında kayganlaştorıcı kullan acıyo azaltmak icin canım

Canım benim erkek arkadasımda öyle erkek arkadasım diye yargılamayın evlilik yolundayız beraber yasıyoruz :) sex hayatımız mükemmel ancak ön sevişmede eksikler var senin gibi bence bunu ona açıkça söylemelisin ben söyledm simdi daha dikkat ediyoru kadın erkek gibi degil sonuçta uyarılması lzım öp onu henüz hazır değilim de seviselim biraz de hemen girmeye kalkarsa :) sonuçta sen ona açık olmazsan nerden bilebilir ki hemde eşin onla herşeyi paylaşmalısın bunun dışında kayganlaştorıcı kullan acıyo azaltmak icin canım
Konuştum ve hallettik canım.. ben hazır olmadan asla olmayacak.. söz verdi bana...

ağıza boşalınması ve işenmesi gibi durumlar olmadıkça caiz diye görüş bildirilir. yani önsevişme için olabilir

oral nereden mi cikmis :KK70:
aslinda güzelmiymis :KK70: kiiiiz cok güldürdün beni
bu arada bizim iki cocuk pes pese geldiginden bircok seyi ekspres yapiyoruz biz, öyle ön ya da son sevisme yok, bam bam bam
zaman kisitli
ama bu tatil icin cok pis planlarim var
arada bir g noktasini falan ariyor, diyorum zorlanma birak, bazi seyler olmuyorsa olmuyor
ama ögreniyoruz iste, nerede ilk yillar nerede simdiki zaman :KK69:

yaa bu konuda korkutuyor çocuk beni, o yüzden o işe girmedik hala :KK70:

X