Seksi sadece içine girmek zanneder KOCA..

Kızlar kızlar eşimle konuştum anlattım biraz..
Aramızda ki diyalog şöyle...
-ben: içi hala acıyor bugün bile..
-esim: kayganlaştırıcı mı kullansak?
-ben: bir kadını mutlu etmek kayganlaştırıcı ile olmaz onu iyi hazırlasan kayganlastiriciya gerek kalmaz sana HADI K.Y diye yalvarır..
-eşim : napayım en az 3 pozisyon değişiyoruz o kadar da kısa sürmüyor ilişki..
-ben: cinsel ilişki sadece içeri girip pozisyon değişmek değil karşılıklı mutlu son önemli..
-eşim: tamam tamam aldık ön sevişme diyorsun anladık mesajı rüzgar yapma...
- ben : erkekler bi bacak bile görse şeyi k.lkiyor ama bayan erkeğin bacağından etkilenmez onun ruhunu sevmen bedenini sevmen lazım demi??? Sustu sonra....

???
aahhahaha rüzgar yapma mı :KK70:
ilahii yaaaa ... Ben bu iletişimde umut görüyorum siz biraz daha acık konusun ve sureci yonetin. Unutmayın ki eşler arasnda utanma ayıp olmamalı...
- ben : erkekler bi bacak bile görse şeyi k.lkiyor ama bayan erkeğin bacağından etkilenmez onun ruhunu sevmen bedenini sevmen lazım demi??? Sustu sonra....

böyle süslü değilde biraz daha açık konusursanız iyi olur bence :KK70:

Klasik bencil isii gorup arkasini donen turk erkegi iste. Yabancilar bu iste aşmiş kendini bizim hodukler 2 dk da yapsin bitsin uyusum zaten. Sansina bu cikmis bacim napacan

Denedim canım.. hadi hadi gidelim demeye başlıyor 😒 bi anlamı kalmiyo hadi hadi dedimi.. yangından mal kaçırıyoruz sanki...
Aynı durum bizdede var malesef bazen uff bi an önce bitse diyorum on sevişme olmadan gerçekten hicbir kadın zevk almiyordur ama erkekler için bu on sevişme neden zor geliyor anlamiyorum

o kadar da kısa sürmüyor ilişki...
Bu cümle aslinda erken boşaldığımi biliyorum anlami tasiyor. Biliyorum ama yüzlesmek istemedigim icin bunu aksi sekilde yansıtıyorum. Senden de duymak istemiyorum. Bu yuzden yeterince uzun sürdüğünü söylüyorum. Sen de buna inan.

Bilmeyenler icin anatomik bir bilgi vereyim. Tamamen okuduklarimdan bunu söylüyorum. Tahrik olmayan kadinin durup dururkenki vajinasi 3 4 cm kadarmıs. Bu ön sevişmeyle salgilanan siviyla hormonla uzuyormuş. Tamam esnek bir organ ama nihayetinde hiç ıslanmıyor ve tahrik olunmadığı icin kupkuru. Acimasi cok normal. Kayganlastirici, bebe yagi, z.yağı vs bir seye yaramaz. Kupkuru bir yere sert bir sey girip cikiyor. Adam da pekâlâ biliyor islanmasi gerektiğini. Ama isine gelmediği icin yapmiyor.

Vajinismus var bende. Gittim doktor dalga geçer gibi konuştu. İstersen muayene edeyim dedi. Biraz para biriktirip gideceğim ama çok var bunun için
Ben de soracaktim da vajinismus mu diye, hadi dedim kendi oyle düşünmüyor kendini daha iyi tanir. Ben bir sey demeyeyim. Iliskiye izin veriyor ama aci çekiyorsun sanirim.

Ön sevişme olmadan yapılan ilişkiler genelde çok sıkıntı oluyor. Çoğu erkek böyle ülkemizde. Romantizm vs. yok. Direk girmek istiyorlar.

Kızlar kızlar eşimle konuştum anlattım biraz..
Aramızda ki diyalog şöyle...
-ben: içi hala acıyor bugün bile..
-esim: kayganlaştırıcı mı kullansak?
-ben: bir kadını mutlu etmek kayganlaştırıcı ile olmaz onu iyi hazırlasan kayganlastiriciya gerek kalmaz sana HADI K.Y diye yalvarır..
-eşim : napayım en az 3 pozisyon değişiyoruz o kadar da kısa sürmüyor ilişki..
-ben: cinsel ilişki sadece içeri girip pozisyon değişmek değil karşılıklı mutlu son önemli..
-eşim: tamam tamam aldık ön sevişme diyorsun anladık mesajı rüzgar yapma...

???
Ay siz bence eşinize bunları dediyseniz bu işi çözersiniz ışık var. Ben hayatta böyle konuşamam

Bacım yıllardır yeter artık dedim.. açtım ağzımı bende insanım sonuçta demi?
Sizde konuşun hiçte utanmayın kârı koca arasın da herşey konuşulmalı.. yoksa bu böyle devam edecek...
Ya tabi haklısınız ama mizaç meselesi. Ben çekingenim bu hususta

Ya benimki de ön sevişme biraz uzasa bu sefer de sen çok ıslanıyorsun diyor. Ben o zaman içine girsem de zevk almıyorum çok ıslak olduğun için diyor. Şimdi sorun bende mi ya?

Ya benimki de ön sevişme biraz uzasa bu sefer de sen çok ıslanıyorsun diyor. Ben o zaman içine girsem de zevk almıyorum çok ıslak olduğun için diyor. Şimdi sorun bende mi ya?
Hayır onun bamya pipisinde 😅 çok ıslanınca ben de bir şey hissetmiyorum doğru olabilir. Ama bence bamya olmasalar o koşullarda da hissedilir 🤣

X