- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.546
Ne diyor dizideHayır hiç sevmez ve istemez de teklif ettim kendi iğrenç bulduğunu söyledi..
Olmuyorsa zorlama bazı seyleri; Allahin bir bildigi vardir, senin goremedigin.
Allahin konumuzla ilgisi ne var tovbe estOlmuyorsa zorlama bazı seyleri; Allahin bir bildigi vardir, senin goremedigin.
Aynen tövbe tövbeAllahin konumuzla ilgisi ne var tovbe est
Eliyle de mi uyarmıyor seni? O yapmıyorsa sen yap bence kendin.
Bir de titreşimli masaj aleti kullanabilirsin
Bu ne ya? Aşkımdan ölsem yatakta yeniliklere kapali, işi oldu bittiye getiren sevgilimle evlenmem.
Çok zor gerçekten. Bu kadar güzel bir eylemi neden bu kadar saçma yaşayasiniz ki, size de yazık değil mi?
Ben böyle bir durumda olsam ne yaparım? İpleri elime alırım heralde. istediği kadar itiraz etsin , ben de ona itiraz ediyorum sonuçta:)
onun hazır olup geldiği değil de sizin kendi istediğiniz zamanlarda ipler elinizde olsun. Siz onu tahrik edin ama hemen o ise geçmeyin, kedi fare gibi sizi kovalamasına izin verin - yakaldikca güzel bir öpücük kondurup elinden uzaklasin, tahrik edici bir şekilde yine cagirin... Ve sizin başlattığıniz sevismelerde herşeyi siz belirlediğiniz gibi pozisyonları da siz belirleyin (kadınların aktif olduğu kama sutra pozisyonları diye ararsanız onu pasif bırakıp kendi bildiğiniz yoldan ilerleyecek çok seçenek bulursunuz) . Veeeeee işin en önemli tarafı bu sizin başlattığıniz ve sizin kurallariniza göre oynadığınız oyunda karşı tarafa iltifat edin, onun ne kadar iyi olduğunu söyleyin, mutluluğunuz (fake de olsa) gözlerinizden okunsun. Kiii adam da bu projeye sürdürülebilir olarak baksın :)
He ama siz kaçma kovalamaya başladığınız zaman adam 'napiyorsun lan seninle mi ugrasacagim' diyecek karakterde biriyse yapacak bir yorumum yok.
Fizyolojik olarak mümkün olsa bağlayın ellerini tecavüz edin "odun" beye anlasın anyayı konyayı derdim de maalesef fizyolojik olarak mümkün değilTecrübesiz kocayı alırsam böyle olur işte..
Sevişmeyi bile bilmez acısını ben çekerim..
Allahım ne kadar zor. Allah size sabır versinbenim önsevişmeyi sevmememin medeni eşim dişlerini fırçalamaz zorla duş aldırırım vücut kıllarını almaz
benim önsevişmeyi sevmememin medeni eşim dişlerini fırçalamaz zorla duş aldırırım vücut kıllarını almaz
Güzel bir öneri teşekkürler dikkate alacağımFizyolojik olarak mümkün olsa bağlayın ellerini tecavüz edin "odun" beye anlasın anyayı konyayı derdim de maalesef fizyolojik olarak mümkün değiltabii Palu ailesinden Tuncer değilse zira ona uyku hapı verip tecavüz etmişlerdi
evet maalesef bende aşırı titiz biriyimAllahım ne kadar zor. Allah size sabır versin
Evet birlikte olurken ağzı kokuyor söyleyince kızar beni nefret ettirdi herseydenALLAH yardımcın olsun bacım senin durum daha zor vallaha.. öküz lerle evlenmişiz kusura bakmayın da