Seksi Olmak mı? Tatlı olmak mı?

herşey yerine göre güzel ya. sevdiceğimin yanında başbaşayken onun gözüne seksi görünmek isterdim ama genel anlamda tatlı olarak nitelendirilmek daha hoşuma gider çünkü ülkemizde seksi olarak nitelendirdiğimz kadınlara tuhaf bakıyo çoğu insan.

heheh Teşekkür ederim :)
Kesinlikle aynı görüşteyiz.
Kişinin bir havası, bir tarzı olmalı bence. Ama bu "ben seksiyim, hadi beni hayal et" gibisinden değil. "ay çok şekerim, gel de yanaklarımı sık" gibisinden de değil. Çok farklı bir durum.
Kişinin ödün vermeyeceği tek şey asaleti olmalı. Basit bir kıyafet dahi giyse öyle bir yürümeli, öyle bir bakmalı ki tabiri caizse yeri göğü inletsin :) Misal, makyajsız ve dahi eşofmanla bile girdiğim her ortamda ilgi odağı olurum. Ama insanlar mesafesini bilirler. Sözel abazavari bir asılma asla olmaz. Hissederim ilgiyi. Bazen hoşnut da olmam açıkcası. Nazara çok çabuk gelirim. Gene de kendimi beğenen biri değilimdir, neyse :)
Velhasıl, bir bayana en çok asillik yakışır.
O zaman işte gözlere, gönüllere ve de ruhlara hitap edebilir.

Ben bayana katılıyorum seksi olmak demek illa kırmızı Ruj yada dantelli çorap falan değil bana göre bir kadın bakışıyla da gülüşüylede oturup kalkisiylada seksi olabilir fakat kişinin buna yatkınlığı yoksa sırf seksi olmak için çabalarsa bu gerçekten çok kötü durur ben biraz fiziğin güzelliğin ve çekiciliğin seksi olmanın bir parçası olduğunu düşünüyorum fakat her guzel seksi olmayabilir ama cekici bir bayan bence seksidir zaten mesela fiziği düzgün olmayan bir bayan seksi olmaya çalışmamali doğal olmalı içinden geldiği gibi.yoksa üzerinde eğrelti durabiliy or

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…