Seksi Olmak mı? Tatlı olmak mı?

06lala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
112
5
98
Ankara
Kızlar konuyu doğru yere mı açtım bilmiyorum ama bu ikisi arasında sıkışıp kalıyorum hep.20 yaşında olmama rağmen kısayım boyum 1.56 yüz hatlarımda aynı Selena Gomez görseniz 18 dersiniz belki daha küçük Saçlarımda koyu renkti şu anda yavaş yavaş açıyorum olay şu yüz tipim boyum falan genellikle tatlı diyebileceğimiz kısma daha yakın ama nasıl desem ben böyle dantelli çorapları şortları hafif dekolteyi yerine göre topuklu ayakkabıyı ve dantelli çamaşırları seven biriyim tabiki çok abartmadan yerine göre kullanıyorum bunları ve hoşuma da gidiyor yani...ama şimdi saçım açıldıkça açık ton yüzüme daha da yumuşak bi hava verdi şu anda ne tarafa daha yakın bilmiyorum açıkçası o tür kıafetleri giydiğimde erkeklerin bana başka gözle bakmasını da istemiyorum o yüzden çok ikilemdeyim yurt dışında yaşasaydım daha kolay olurdu ya fikri olan var mı kızlar :)

Canım bence yaşın daha çok tatlı çekici olma yaşı.. 30-35 yaşından sonra 17-18 yaşındaki kızların giydiklerini giyinemeyeceksin bu yüzden şimdi tadını çıkar derim.. "Küçük kadın" görüntüsü oluşturmamaya çalışmanı tavsiye ediyorum...hele bir de yaşına göre daha küçük gösteriyorsan seksi olmaya çalışan bir kız gibi görünebilirsin...
Kendine güvenini kaybetmeyecek ve kendini güzel hissettirecek şekilde giyin makyajını yap tabi ama herkesin doğal bir yatkınlığı vardır.. mesela bana oldum olası ruj yakışmaz, 32 yaşındayım hala doğal bir ton dışında kullanamam, o da uçar gider dudağımdan... dudaklarım ince de değil ama nedense belirgin renkler hiç gitmez... Ben de eğreti durduğundan sürmem, göz makyajına ağırlık veririm..
Yani bir şey üzerinde çok yapay duruyorsa ondan uzak durabilirsin.. Kendine yakıştırdığın, kendini kendin gibi hissettiğin bir tarz benimse bence.. şort dekolte tabi ki giy ama dantel çoraplar biraz fazla kaçabilir.. Ama yok her şeyi yerine göre yakıştırıyorum dersen sen bilirsin tabi.. Yine de zaten güzelken zorla güzelleşiyormuş algısı yaratabilirsin
Yine tabi ki en doğrusunu sen bilirsin..

Teşekkür ederim çok mantıklı söylediklerin inan ruj bende de öyle duruyor ben hiç kullanmam parlatıcı sadece bende çok abartmıyorum küçük kadın görüntüsünden hiç hoşlanmam dikkat ediyorum ona :) benim çekincem erkeklerin algısı birazda...daha önce bu tarz yaklaşanlar oldu giyimim yüzünden mi dedim hayır dediler anlayamıyorum açıkçası ki erkeklerle de mesafeliyimdir el kol şakalarından falan hiç hoşlanmam.Mesela üstüm dekolteliyse altım kapalıdır mini etek giydiysem üstüm kapalıdır ama insan yinede çekiniyo işte şu anda yaşım çok değil evet ama zaten çok vaktimde kalmamış gibi evlenince daha dikkatli giyinmem gerekir diye düşünüyorum yani otuzumda böyle giyinememki

Canım demişsin ya burası Türkiye O algı oluşabliyor malesef, demezler tabi giysi yüzünden diye ama erkeklerin, hele ki o yaşlarda yaklaşımı değişebiliyor ne yazık ki... Ama sen kendini koruyabiliyorsan çok da sorun olmaz, ama çok rahatsız edilirsen de, tabi mecbur kadın olarak kendimizi kısıtlamak durumunda kalıyoruz..
Bir de evlenince giyemem demişsin ya, ben nişanlımla çıktığımda şortumu da giyerim... ama ciddi bir dekoltem olmaz, hani bir yerde sahne alacakmışım gibi görünmem Ama İzmirdeyim ben zaten kızlar çok rahat giyiniyor, kaldırıyor şorttu elbiseydi burası.. Yani yanında kendin gibi olmaya devam edebileceğin biriyle olduğunda zor olmuyor bunlar.. Böyle dediğime bakma gayet de kıskançtır nişanlım ama çok abartmadığımdan ya da bana güvendiğinden dert etmez bunları.. Hani kimisi sahilde bikini falan giydirmez ya, çok şükür o konularda bir baskısı olmaz.. Evlenince de böyle olacağından eminim... Ama ben de o yanımda değilken daha usturuplu giyinirim...
gerçi iş hayatı var ileride, tabi ki evli bekar kimse mini etek ve dantelli çorap giyemiyor işe İşe başladıktan sonra bunlar tabi ki kısıtlanacak biraz, haklısın o konuda..
Ama bence çekincelerin varsa da onlar içgüdüsel olabilir, yani çekincelerine de tamamen kulak tıkama derim

Son düzenleme:

Aynen haklısın çok şanslıymışsın bu arada herkesin hayatında öyle biri yok malesef bana hep maçolar denk geldi Sanırım daha çok tatlı olmaya yönelicem bende tatil yerlerinde falan öyle giyinirim artık sanırım sende tatlılığı tercih ediyorsun İzmirli arkadaşlarım var benimde üniversiteden gerçekten çok güzel giyiniyolar bu arada

Bana göre seksilik tiple değilde hareketlerle, bakışla oturuşla kalkışla hatta ve hatta kahve bardağını tutuş şekliyle olur.. Kıyafete takılmayın, nice seksi giydiğini zannedip kendini basit pozisyona düşüren kadın var.

Yani bu biraz daha kişinin kendisiyle ilgili sanırım doğasında olanlar var...Sonrada olmaz mı ki

Hiçbiri.
Bence en güzeli asil olmak.

isteğe göre sexi olamazsın maalesef canım o yüzden kıyafetle falan olmaz bu işler kıyafetlerle sexi olmaya çalışırsan farklı görünebilir dikkat

Yani bu biraz daha kişinin kendisiyle ilgili sanırım doğasında olanlar var...Sonrada olmaz mı ki

Olunur herhalde bilemiyorum ama şu dantel, file çorap falan bana seksiliği değilde basitliği çağrıştırıyor, zoraki "bakın ben seksiyim" mesajı veriliyor gibi geliyor.

Nişanlımla özel bir yemek, ya da akşam biryerlere çıkacaksk daha seksi görünmeye gayret ediyorum elbette, ama bunun dışında etek şort vs giysem de, mutlaka makyaj yapsam da saçlarıma özen göstersem de günlük olmasına dikkat ediyorum, daha doğal ama bakımlı görünmeye dikkat ediyorum.. Ben doğma büyüme izmirli değilim ama kesinlikle buraya geldikten sonra giyimim değişti ankarada büyüdüm normalde, orada şort vs giyemezdik tabi, ama burada çok şükür "belli semtlerde" kimse dönüp bakmaz, rahatsız etmez.. canım izmir kadınlar çoluğuyla çocuğuyla bile kısacık şortla gezer rahat rahat akşamın bir vakti

Kıskançlık bir derece iyi hoş da maçoluk ayağına yatanlar çıkmaz inşallah bir daha karşına.. Çünkü o maçolar gider dikkat çeken güzel, bakımlı bir kızı bulur, sonra yok oranı kapat, yok bunu giyme yok makyaj yapma
Kararını da destekliyorum bu arada.. Yaşın ve yapın çok güzel kaldırır bu tatlı çekici halleri. Her halinle bakımlı ol yeter Tatilde de tadını çıkarırsın istediğin gibi giyinirsin

Çok teşekkür ederim valla İzmir özendiğim bi şehir bende Ankarada okuyorum şimdi seni anlıyorum o yüzden

Olunur herhalde bilemiyorum ama şu dantel, file çorap falan bana seksiliği değilde basitliği çağrıştırıyor, zoraki "bakın ben seksiyim" mesajı veriliyor gibi geliyor.

File çorap bencede itici ama nasıl desem bazı moda sayfalarını takip ediyorum öyle bi kombin yapıyolar ki insanın aklı gidiyo illaki ya bi dantel figürü ya şort yada büstiyer tarzı straplezler var insan isyan ediyo

Seksi olmak her zaman açık giyinmek değildir Örnek veriyim kışın eklediğim resimdeki 1 ve 3.bayanların giyim tarzını uyguladım ortada açık bi yer yok sadece dikkat çekiyor benim bahsettiğim seksilik bu yanlış anlaşılma olmasın

Hiçbiri.
Bence en güzeli asil olmak.

Çooookkk doğru söylemişsinn.. Mobilden beğenemiyorum ama butonu çökertirdim

1.57yim. Ben de aynı gabrielle vardı ya umutsuz ev kadınlarında hah işte onun gibi miniğim inan ne seksi olmaya çalışıyorum ne de tatlı.

Biz minyon olduğumuz ve dolayısıyla daha da küçük gösterdiğimiz için(20 yaşındayım ben de) seksi olmaktan kasıt anladığım gibiyse yani kadınsı olmaksa inan bana küçük "kadın" gibi dururuz..

Ben dar giyinmeyi severim. Ama bunun bile yaşına uygunu var. Çok hafif de yakası açık giyerim ama çatalımın başladığı yer görünür o kadar.. Seksi falan da olmaz hiç.

Topuklu ayakkabının bile şuhu var masumu var. Şuh bi haava seni olduğundan farklı biri gibi gösterebilir. Kendi tarzını yarat ve gerçekten ASİL ol.. Çünkü bi kadın bi kız her şeyden çok asalete önem vermeli. Ses tonuna seçtiğin sözcüklere dikkat et. Küfür etme argo konuşma. Gülüşüne dikkat et. Seksiden de tatlıdan da bin adım önde olursun..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Seksilikten kastım yanlış anlaşılmış sanırım zaten bunu önlemek için üste bi fotoğraf koydum ama geç oldu sanırım...Burda sorguladığımız şey kimsenin karakteri değil zaten soru da bu değil ben giyim tarzımla ilgili sizin fikrinizi sormuştum.Ama madem ucu buraya geldi açıklama yapabilirim.Asilliğin doğuştan geldiğine inanan biriyim ben.Kimi patavatsızdır,düşünmeden konuşur.Kimi kibardır.Kimi çok bilgilidir.Sözcükleri dikkatli seçer.Bunlar asilliğin yan unsurlarıdır.Asillik çok başka bir şey bana göre.Bir kızın ağzına yakıştıramadığım şeylerden biri de küfürdür.Hele ki benim yaşımda belli bir eğitim almış kızın gelecekte anne olacak olupta hala böyle konuşması daha da vahimdir.Ama dediğim gibi soru bu değildi.

Hayatım yanlış anlamışsın sanırım. Seksiliği kadınsı olmaya çalışan arkadaşlarımı baz alarak tanımladım. Fotolara bakmadan ilk mesajına göre yorum attım ben. Karakterine de bişey demedim ki bu kimsenin haddine değil. Sadece fikrimi belirttim.

Sen bilirsin peki madem nasıl istersen.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…