chloe love, march jacobs daisy, nina ricci premier jour hakkında neler düşünüyorsunuz bayanlar? Sizce kalıcı ve etkileyiciler mi ?
Valla canım bende anlamıyorum ama erkek arkadaşım britney spears fantasy e bayılır şekerli şekerli. Bende özel bir yere gideceğimiz zaman sıkıyorum ama onun dışında kullanamıyorum boğuluyorum gibi oluyor resmen. :/
212 sexy geldi aklıma şimdilik
nasıl bir koku oooo?
Bir arkadaşım Naomi Campell dene mutlaka 18-25 yaş arası için en çekici koku budur bence dedi deneyeceğim. Benim gibi bir koku arayanlarda deneyip yorumlarını yazabilirler.
Meraba arkadaşlar normalde ağır parfümler kullanamıyorum ama gece şık bir yere giderken ya da kışın kullanabileceğim iddialı ben burdayım diyen bir koku arıyorum şimdiye kadar önerilerinizle çok harika çiçeksi meyveli hafif parfümler edindim şimdide böyle bir kokum olsun istiyorum ama baharat kokmamalı. Bir de 21 yaşındayım yaşıma uygun olmalı. Beğenipte çok kadınsı bulduğum kokular Tresor in love ve Givenchy absolutely irresistible, Dolce gabbana the one Beğendim ama dediğim gibi kadınsı (30 yaş üstü) buldum. Far away çok severim avondan ama avon dışında bir koku istiyorum aradığım tarzda. Tek istediğim böyle kadınsı olmayan sexi çekici bir koku önerilerinizi bekliyorumm...
Meraba arkadaşlar normalde ağır parfümler kullanamıyorum ama gece şık bir yere giderken ya da kışın kullanabileceğim iddialı ben burdayım diyen bir koku arıyorum şimdiye kadar önerilerinizle çok harika çiçeksi meyveli hafif parfümler edindim şimdide böyle bir kokum olsun istiyorum ama baharat kokmamalı. Bir de 21 yaşındayım yaşıma uygun olmalı. Beğenipte çok kadınsı bulduğum kokular Tresor in love ve Givenchy absolutely irresistible, Dolce gabbana the one Beğendim ama dediğim gibi kadınsı (30 yaş üstü) buldum. Far away çok severim avondan ama avon dışında bir koku istiyorum aradığım tarzda. Tek istediğim böyle kadınsı olmayan sexi çekici bir koku önerilerinizi bekliyorumm...
hmm... ben eski kozmetikciyim bu arada... cacharel amor amor guzel ama cok hafif baharat var icine, fakat seksi bir koku idiali bir koku..
dior'dan addict orginali yani mavisi.. veya miss dior cherie... 3 secenegi var.. hepsi birbirinen guzel...
armani code, victor rolf, chanel coco mademoiselle... ve ilaki genc isi olsun diyorsan issey miyake l'eau d'issey hafif deniz kokusu ile seksi bir koku karisik yani son saydigim..
Teşekkür ederim canım miss dior cheri yi beğenmiştim dp den almıştım ama aşırı kalıcı kokuları sevmiyorum belli bir zamandan sonra midemi bulandırıyor hafif bir kokuda değil ya. O yüzden açık olarak hangi markayı önerirsin dp dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?