Seksi,iddialı bir parfüm

Britney Spears-Fantasy eger erkekler üzerinde bana bıraktığı etkiyi bırakıyorsa yolda otobuste sıkmamak lazım
Bana fazla erotik bir koku gibi geliyo ve nerde burnuma o koku gelse heyecanlanıyorum ya

benim favorim alien,hypnotic poison ve coco channel dir ama poison sana ağır gelebilir.diğer ikisini denemelisin.black xs de çok hoştu şekerlidir baharatlı değil fakat üzgünüm saydığım dier parfümler kadar kalıcı değil.bir de ten renginde çok önemli her parfüm her tene uyum sağlamıor çünkü

Britney Spears-Fantasy eger erkekler üzerinde bana bıraktığı etkiyi bırakıyorsa yolda otobuste sıkmamak lazım
Bana fazla erotik bir koku gibi geliyo ve nerde burnuma o koku gelse heyecanlanıyorum ya

alla alla acaip merak ettim bu kokuyu nasıl kaçmış benden hemen denemeliyim :)

Kızlar buram buram kokan çekici bir parfüm istiyorum.Şekerli kokular hariç çiçeksi baharatlı oryantel ferah hepsi olabilir.Orjinal hypnotic poisonum var ama çokta günlük kullanmak istemiyorum.Bu parfümün açığıda berbat anason kokuyor.Bu tarz parfümler önerebilirmisiniz bana kullanıp kışlık beğendiğim parfümler Givenchy ange ou demon,Alien armani code,versace bright crystal,gucci guilty Orjinal olarak kullandıklarım bunlar ama bu sefer açık parfüm almayı düşünüyorum bu kokulardan daha güzeli yada içlerinden kesinlikle şunu kullan dediğiniz parfüm hangisi Gloria'yıda çok övmüşler???

Alien bence kislik bir koku, bu mevsimde insanlarin burnunun diregini kirabilir Ange ou Demon da keza.

Bence tam bu mevsime uyan Armani code ve CK Euphoria'dir.

Versace nin her parfumu muhtesem gercekten, bence bright crystal bu mevsime olabilir, ben yine de bunu kisin surmek taraftariyim.

bunların üzerine birde lady million denedim oda çok hoşuma gitti:)kışlık düşünüyorum zaten armani çok güzel ama açığını beğenmedim bargellodaki aşırı şekerli geldi dpdekide limonlu limon kokan kokuları hiç sevemedim light blueda çok övüyolar ama hiç ısınamadım sonradan neye benziyo bilmiyorumda resmen limon yani:)

ben sey212 kullanıyorum normalde . orjinalini ama . doldurma parfumler asla aslı gibi olmuyor . ikinci parfumumde absoultely irrestible .şu bihterin parfumu . onuda arada kullanıyorum ...ikiside güzel bence ..
seksi bir parfum dersek ama hypnotic poisonun üzerine bir parfum tanımıyorum . sanırım alıcam onuda .. o bambaşka birşey bayılıyorum o kokuya ..

Acigini bilmiyorum ama Armani code un orjinali bence mukemmel.......Light Blue nun da orjinali cok hafif limonlu, belli belirsiz b.k etmis olabilirler acigini yaparken

mrb buldunuz mu seksi iddalı bir koku ?

Dior Hypnotic Poison ve Addict benim favorim. Diğer zamanlarda da Armani Mania...

mrb buldunuz mu öle dikkat ceken sexsi bir koku ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…