Seksi,iddialı bir parfüm

Gucci Flora ve Lancome Hypnose mutlaka deneyeceğim canım teşekkür ederim tavsiyelerin için. Ağır gelmedide yaşıma yakıştıramadım yoksa seçerken arkadaşımla çok beğenmiştik açığını aldım sonra kadınsı bulduğum için evli bayanlara yakıştırdığım için geri götürdüm. Dediğin iki kouyuda bakacağım.

Şeker li parfümleri nasıl seksi bulurlaarr hiç anlamam

Valla canım bende anlamıyorum ama erkek arkadaşım britney spears fantasy e bayılır şekerli şekerli. Bende özel bir yere gideceğimiz zaman sıkıyorum ama onun dışında kullanamıyorum boğuluyorum gibi oluyor resmen. :/

Armani she yi beğenmemiştim çok kullanananı var birde amor amor gerçekten hoş. Çok önceden bir şişe bitirmiştim tekrar baksam iyi olacak sanırım. Teşekkürler. :) Weekend kullanamadım diğer burbery kokularını deneyeceğim. :)

Tatlım bi süre bunu kullandım devamlıı kokusu gayet hoş güzel beğenmeyen olmamıştı ama bana çok sıkıcı geldi

Kokusu iddalı gerçekten denedim canım naomi yi ama orjinalinin tester ı bitmişti sansiro da denemek zorunda kaldım orjinale çok yakın hatta aynısı olduğunu söylemişti bir arkadaşım. İddalı bence gece kokusu olmaya uygun gelen tavsiyeler arasında başka beğenmezsem alacapım ilk iş. :))

cnm armani,amor amor bunlar artık çook kullanılan kokular bence.benim sana tavsiyem channel,dior,one million.benim gözdelerim bunlar.öncelikle channel bence tam seksi olmayı gerektirir.bence seksi bayanların kokusu bu olmalı.dioru cool bayanlar kullanmalı.değişik bir hava katıyor bence bu koku insana.one million ise sanki zengin insanların kokusuymuş gibi geliyor.ay valla kendi kendime gülüyorum şu an.gerçekten kokulardan nasıl bukadar anlam çıkardım diyekeşke bunların hepsini benim için birleştirseler..ben şu anda channel kullanıyorum..

Çok güzel tanımlamışsın canım insan bunun üçü bir arada olanı yok mu diyesi geliyor. :)) Channel chance cok beğeniln bir koku mesela ama neden ben beğenemedim bilmiyorum gucci rush 2 gibi çok keskin gelmişti... lady million vardı tiner gibi bulmuştum kokusunu baharatlıydı zaten çok dior addict 2 hoştu bayıldım benim kokum işte bu olmalı diyemedm ama yinede beğenedim güzeldi. Tabi bu markaların sadece söylediğim ürünleri yok başkalarınıda denemk lazım... Teşekkür ederim canım yorumuna sağlık...

cnm bak benim erkek arkadaşım bana radiance almıştı.şişesi falanda çok güzel.mavi,pembe renkli bir şey.sevgilim ayıla bayıla almıştı.güzeldi de.bende beğenmiştim.ama ben o kokuyu taşıyamadım.koku ve ben bütünleşemedik.herkeste sordu gerçi ama.insana egzotik bir hava katıyor..başladım gene ben.ama gerçekten öyle..bence bi koklamalısın..

cinema diye bir parfum var onu oneririm. daha once kimsede kokusunu duymadim. seksi bir parfum gercekten. benim en sevdigim parfumum. resmen butunlesiyoruz. kokusu gunlerce cikmiyor

Ben bu forumlarda okuyup denediğim Britney Spears Fantasy'nin hastası oldum. Çok iddialı ve seksi bi korku bence
Herkes parfumumu soruyo ilk defa, 2 arkadaşıma daha aynısından aldım. Ben ilk denemek için D&P den aldım, ona rağmen nasıl kalıcı anlatamam dolabım tatlı tatlı parfum kokuyo
Orjinalini şiddetle almak istiyorum en kısa zamanda.
Ama d&p den aldığım da sevil kozmetikte denediğim orjinaliyle aynı kokuyo ve çok ta kalıcı ve uygun, tavsiye ederim

thierry mugler, alien şok sexiiii ama biraz pahalı para biriktirip alıcam

mükemmel bi kkoku lacoste red bayan kesinlikle tavsiye ederim ama nisan kataloğuna far awaw exotic eklenmiş şiiddetle tavsiye ederim

exotic i beğenmedim ama lacoste red e bakacağım teşekkür ederim

selam liby :) Ben de 21 yaşındayım kış boyunca calvin klein euphoria kullandım bence harika bir kokuydu tek geçerim, şimdi de bahar için gucci envy me aldım gerçekten hoş ve kalıcılığı çok iyi, sen gidiyorsun parfüm bulutları arkandan geliyor :)) Onun dışında şuan chloe love almayı düşünüyorum yaz için bebek kokusu diyorlar, nina ricci premier jourada erkekler ba yı lı yorr Çiçek kokusu içinde marc jacobun daisy ya da lola yı önerebilirim bence çok sexii )

Yasini düsünerek, sana gündüzleri icin tavsiyem:

Emporio She - Armani

veya

Glow- Jennifer Lopez

aksamlari icin:

L - Lolita Lempicka

Keyifli parfüm sIkmalar

chloe love, march jacobs daisy, nina ricci premier jour hakkında neler düşünüyorsunuz bayanlar? Sizce kalıcı ve etkileyiciler mi ?

gucci by gucci

cK ephoria

chanel coco mademoiselle

guci rush(agir ama kis icin suppper)

carolina herrera 212sexy-vip

ck euphoria deneyebilirsin hem çekici hem de kadınsı bir parfüm değil :) mesela alien da çok seksi bir kokudur ama şahsi düşüncem kesinlikle 40+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…