Seksi,iddialı bir parfüm

liby_10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2009
407
5
118
Meraba arkadaşlar normalde ağır parfümler kullanamıyorum ama gece şık bir yere giderken ya da kışın kullanabileceğim iddialı ben burdayım diyen bir koku arıyorum şimdiye kadar önerilerinizle çok harika çiçeksi meyveli hafif parfümler edindim şimdide böyle bir kokum olsun istiyorum ama baharat kokmamalı. Bir de 21 yaşındayım yaşıma uygun olmalı. Beğenipte çok kadınsı bulduğum kokular Tresor in love ve Givenchy absolutely irresistible, Dolce gabbana the one Beğendim ama dediğim gibi kadınsı (30 yaş üstü) buldum. Far away çok severim avondan ama avon dışında bir koku istiyorum aradığım tarzda. Tek istediğim böyle kadınsı olmayan sexi çekici bir koku önerilerinizi bekliyorumm...

Son düzenleme:
bılmemki seksilik herkese göre değişir bence.20 li yaşlarda seksilik değilde hoş parfüm arayışına gırmelisin.yaşın küçük seksi kokmak için.evlıysen bırşey dıyemem tabıkı.

hipnotic i tek gecıyorummm bence cokda sexı hehehe

amaa kadınsıda aynı zamnda ben hem sexı hemde kadınsı olmayan parfum bılmyıorum hhehehehe 212 de guzl ama

yahu arkadaşım,
seksi demek kadınsıdır aynı zamanda.Kadınsı olmayıp seksi olursa erkeksi olmazmı canım:))

Edacım evli değilim ama resmi yerlere çok girip çıkıyorum. Çalışıyorum vs. Seksi derken illa o anlamda demedim hoş dikkat çeken vs. Parfüm önerisi istiyorum sadece. Ayrıca sözlüyüm sözlümede hoş kokmak istemem gayet doğal şeker kız candy parfümleri kullanmak istemiyorum demeye çalıştım. Bunuda herkes ister.

Kadınsıdan kastımda tresor in love gibi 35 yaş üstü parfümler.

Bir arkadaşım Naomi Campell dene mutlaka 18-25 yaş arası için en çekici koku budur bence dedi deneyeceğim. Benim gibi bir koku arayanlarda deneyip yorumlarını yazabilirler.

Şeker li parfümleri nasıl seksi bulurlaarr hiç anlamam

Bir arkadaşım Naomi Campell dene mutlaka 18-25 yaş arası için en çekici koku budur bence dedi deneyeceğim. Benim gibi bir koku arayanlarda deneyip yorumlarını yazabilirler.

Tatlım bi süre bunu kullandım devamlıı kokusu gayet hoş güzel beğenmeyen olmamıştı ama bana çok sıkıcı geldi

Evet bende sana bunu tavsiye edecektim. Akşamları kullanabileceğin, kaliteli, ses getiren bir parfüm. Tavsiye ederim.

canım naomi campell var bende ama ağır parfüm kullanamadığın için tavsiye etmem. ben de 24 yaşındayım ve kullanmıyorum çünkü onun da gerçekten kadınsı bir havası var. ofis ortamında kullanacaksan biraz boğabilir. onun yerine sana burberry brit, weekend ve london, cacharel amor amor biraz daha ağır istersen armani she tavsiye edebilirim.

tresor in love çok hafif bir parfümdür aslında size nasıl ağır geldi anlıyamadım ama lancome midnight rose harika bir parfüm benim çok sevdiğim parfümümdür ayrıca ilkbahar için gucci flora tam bir çicek kokusu yalnız öyle çok da hafif değil ama güzel tavsiye ederim... dior hypnotic poison çok ağır bir koku ve kullanan baya var tavsiye etmem... lancome hypnose'da çok sevdiğim bir koku vanilya içeriyor onu da deneyebilirsiniz fakat tresor in love ağır geldiyse onu sevmeyebilirsiniz.

burberry kokularını sevemedim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…