Seksi görünmek için öneriler

Adivar

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2007
6.169
49
Kruvaze bir gömlek, sırtı açık bir bluz ya da kırmızı rujun sizi mini bir etekten daha seksi göstereceğini biliyor musunuz? ışte bakışları üzerinize toplayacak en seksi 10 kural
Hangi kadın seksi görünmek istemez ki? Salona girdiğinde tüm bakışları üzerine çevirmek, hayranlıkla baştan aşağıya süzülmek, her kadının hoşuna gider. Tabii tüm bunları aşırıya kaçmadan, açılıp saçılmadan yapmak gerekir. Seksi olmak için minicik bir etek giymenize, gömleğinizin düğmelerini olabildiğince açmanıza ya da 'transparan' kozunu kullanmanıza gerek yok. Kıyafetinizde farkına varmadığınız ufak ayrıntılar ya da bir aksesuar bile bazen sizi seksi göstermek için yeterli olur. ışte dekolteye gerek duymadan, cazibeli ve seksi görünmenin yolları...

1- Büyük çerçeveli güneş gözlügü takın
Yaz kış, her mevsim güneş gözlüğü kullanmak moda. Üstelik, büyük çerçevelerin ardına saklayacağınız gözleriniz, sizin daha gizemli görünmenize yol açar. Güneş gözlüğü seçiminde dikkat etmeniz gereken en önemli şey, modelin yüzünüze yakışması.

2- Kırmızı ruj sürün
Açık renk ruj trendi olsa da kırmızının etkisi bambaşkadır, unutmayın. Zaten boşuna "Kiraz dudaklım," dememişler. Size tavsiyemiz, kırmızı ruj süreceğiniz zaman, dudak kalemi kullanmayı da ihmal etmemeniz, böylece daha mükemmel bir görünüme sahip olabilirsiniz. Seçiminizi mat kırmızdan yana kullanın. Ne kadar erkeksi görünseniz de, kırmızı dudaklarınızla etrafınızdakileri alev alev yakacağınıza şüphe yok.

3- Gösterişli küpeler seçin
Kıyafetle fazla oynayamıyorsanız, aksesuarlarla oynayın. Büyük ve gösterişli küpeler, her zaman çok seksi görünmenize yol açar. Bir de saçlarınızı topuz yapıp, bu küpeleri takarsanız, sizden daha gizemlisi olamaz. Tabii makyajınızın hafif olmasına özen gösterin.

4- Yumuşak kumaşlar tercih edin
ışte, hem rahat hem de seksi olmanın en güzel yolu... Kaşmir, ipek saten ya da süetin dokusunun seksi olabileceğini biliyor muydunuz? Bu kumaşlar, vücudunuzda rahatlık hissi bırakmakla kalmaz, etrafınızdakilerde de size dokunma isteği uyandırır.

5- Sıradanı, sıradışı giyin
Ceketi ters düz edin, uzun eteği katlayıp giyin demiyoruz! Biraz yaratıcı gücünüzü kullanın. Örneğin, beyaz erkek gömleğini düğmelerini iliklemeden, kruvaze gömlek gibi sarmalayarak giyebilirsiniz. Sex and The City dizisinin müdavimleri, Carrie'nin (Sarah Jessica Parker) Mr. Big'in gömleğini stiletto ile nasıl da elbise gibi giydiğini hatırlayacaklar. Beline kalın bir kemerle, ister jean isterseniz etek üzerine giyebilirsiniz.

6- Egzotik görünün
Bir şalvar pantolonla da seksi görünmek mümkün. Nakışlı, işli, etnik kıyafetler her zaman dikkat çeker. "Benim tarzım değil," diyorsanız, etnik aksesuarlar da aynı etkiyi yaratıyor, duyurulur!

7- Dantel her zaman seksi
Göğüsleri açarak seksi olunmaz! Ama dantel bir elbiseyle hem gizemli hem de seksi olunabilir. Üstelik siyah bir dantelin altına giyeceğiniz ten rengi bir astarla hem utangaç hem de davetkar olmak elinizde.

8- likler kullanın
Siyahın seksi olduğuna şüphe yok ama dore, lame ve bronz tonlarının seksapeliteye katkısı da tartışılmaz. Eğer lik renklerde bir elbise giyiyorsanız, ten renginize uyum sağlamasına özen gösterin. Büyük aksesuarlar kullanmaktansa kaçının.

9- Şapka takın
Sarah Jessica Parker, Eda Taşpınar gibi, stiline güveneler davetlerde şapkayla boy gösteriyorlar. Zaten, hiçbir aksesuar şapka kadar dikkat çekmez. Soğuk havayı bahane ederek, bere de takabilirsiniz.

10- Arkanız konuşsun
Seksiliğin sürprizlerde gizli olduğunu unutmayın. Önden düz ve sıradan gözüken bir elbise, sırt dekoltesiyle çok seksi olabilir. Çünkü sırt dekoltesi, her zaman işe yarar. Dilerseniz elbisenizin sırt kısmında dantel de kullanabilirsiniz.

Netten Alıntı

Son düzenleme:
cok güzel tüyolar canim,emegine saglik...
kirmizi rujin etkisi gercekten bence de süper...ama ben aksam bi davet.vs gibi yerlerde tercih ediyorum,gündüz icin agir geliyor bana..
birde biseyde ben eklemek isterim..topuklu ayakkabilar erkeklerin ilk cezbolduklari seylermistik tik sesleri cok disi buluyorlarmis,sürekli spor ayakkabi ve babet giyenlere duyrukur:))

Ay negusel tıyolar bunlar
artık bende bıraz daha dısı gıyınmeyı dusunuyorum ama alısmısımda hep babet spor ayakkabı kot vs vs nasıl olucek boylece ogrenıyorus yavas yavas :)

evet kırmızı rujun etkisi süperrrr..
genelde pembe kullanırım fakat kırmızı sürdüğüm ilginin daha çok arttığını farkettim..
hiç göz makyajı yapmadan sadece teninize giden kırmızı bir ruj sürmek bile ayrıcalık katıyor insana..

Kırmızı ruj ve topuklu ayakkabılar hangi kıyafeti giyerseniz giyin dişiliği ön plana çıkartıyor.

çok güzel tüyolar .arada bilmediğimiz ip uçlarıda varmış bunlarıda öğrenmiş olduk paylaşımın için teşekkürler a.s.

topuklu ayakkabilar erkeklerin ilk cezbolduklari seylermistik tik sesleri cok disi buluyorlarmis,sürekli spor ayakkabi ve babet giyenlere duyrukur:))

ben sürekli topuklu giyerim benim erkek arkadaşım sinir olur hiç sevmiyomuş..

emeğinize sağlık süper tiyolar ama bende kırmızı rujda çekimserim gündüz kullanamıyosun çünki.ayrıca gece gözleri ve dudakları ön plana çıkarıcak makyajda bence çekici görrünür özellikle gözlerde buğulu bakışlar için koyu ve tonlamalı bi makyaj sizce bakarken iç gıdıklamazmı........ayak bilekleride erkelerin ilgisini çeker bileğe dolanan şık ayakkabılarda hayli cezbedici bence

kırmızı rujj hımmmm sıyah dantellı bı elbıse hımmm dusununce bıle sexylık akıyorr

çok severim kırmızı ruju ama topuklu ayakkabı hiç giyemem yaa daha çok rahatımı düşünüyorum bu konuda malesef

Kırmızı ruju hatta kırmızı rengi çok beğeniyorum da kırmızı her tene gitmiyor kisenağlama Ben tam esmer değilim ama sonuçta esmerim ve esmerlere kırmızı gitmiyor beyaz tenlere yakışıyor. Varsa çaresi söyleyinkaydirigubbakcemile3

Ateş kırmızı zaten seksiliğin ve cazibenin rengidir ben öyle görüyorum..
Kırmızı sıradan basit bir kıyafet ile hafif bir makyajlı bile bir bayanı seksi ve cazibeli görünmesine yeterde artar bence :jeyyar:

abartılı giyinmeyi sevmem günlük kıyafetlerimde ufak tefek tüyolarla seksiligi bi nebzede olsa yakaladıgımı düşünürüm:)hafif abartısız gizemli olacak şekilde dekolte bi bluz altında skinny bir kot altında burnu açık babetler fönlü açık saçlar iri halka küpeler bence işe yarar:)

bu tüyolar iyi güzelde. ben şimdiye kadar hiç kadınsı olmaya çalışmadım. Converse, kot pantalon, bol tişörtler... rahat genç modası yani.. 20 yaşıma girdiğim için artık çevremden uyarı almaya başladım. kız gbi giyin, ne o ayakkabılar, niye etek giymiyosun, çalışmaya başladığında koy pantalon converse giyemezsin niye hep spor ayakkabı giyiyosun gibi şeyler... kız gibi giyinmek böyle mi oluyo :gitme: yaparsam olurmuyum yani :bbo:

şahdım şahbaz olmiyim bide :teytey:

mini etek derlerki bence en kötü handikap burdan yapıyor çoğu bayan arkadaşımız.bikere bacak boyu ve kalıbı uygun değilse çok kötü sonuçlar ortaya çıkıyor. mini etek kırmızı ruj topuklu ayakabı göğüs dekoltesi bunların hepsini aynı anda yaparsan e-5 yolunu tarif ederler sana parça parça bütün şıklığı yakalamk ve en önemli doğru yerden yapmk gerek göğüs dekoltesi çok parlak değilse açmanın anlamı yok bacak kötüyse mini etek giymenin makyaj yakışmıyorsa ağır makyajın.topuklu ayakabıyla bihter gibi paytk paytk yürünüyorsa topuklunun bi anlamı yok yakışanı yap gerisini salla.
ama bnce bu aralar hafif dağınık tülerikimsi dalgalı saç,bol bir bluz hafif ordan burdan kayan modeler varya omuz olabilr sırt olabilr alta ne giysen gider ama aşaya topuklu ayakabı çok sükse yapıyor bide porselen beyaz makyaj üstüne...

gözlerinizi ön plana çıkarın, rimel çok işe yarıyor.

canlı, dikkat çekici renkte ruj sürdüğünüz zaman gözlerinizi kesinlikle atlamayın.. ben çok uzun süre kırmızı, cart pembe vs renkler kullanmamıştım yakışmıyor diye.. ama doğru saçla, rimelle çok canlı renkler meğersem yakışıyormuş..

ilk olarak deneyerek başlayın.. yani bana uymaz demeyin.. denedikçe daha doğal gelecek, normalde yapmadığınız havalı kombinleri ya da bana yakışmz dediğiniz çarpıcı makyajları deneyebilirsiniz..

saçlar da çok çok önemli.. o yüzden saçınıza çok iyi bakın.. kesiminiz güzel olsun, güzel bir saç rengi seçin.. değişiklik yapmaktan korkmayın.. korku seksapelin en büyük düşmanı kaydirigubbakcemile5

büyük çantalar kullanın.. güzel bir kokunuz olsun.. fotoğraf çekilirken güzel pozlar verin.. aynaya kendinizi yargılayarak bakmaktansa ne harikayım ben diye bakın.. havalı olmakla güzel hatlara sahip olmak farklı şeyler.. seksapel = kendine güven + iddia + yaratıcılık diye düşünüyorum.. bir de erkeklere kendi doğalarında olmayan şeyler çok seksi geliyor..

seksapel kadının gizli silahı opuyorumnanaktan doğanın bahşettiği yeteneği kullanmak lazım..

Son düzenleme:
Çok hoş taktikler canım..

Kırmızız ruju uyugluyorum ben de genelde..

Baştan ayağa seksi görünmek için

Kadınların büyük bir kısmı bacaklarından yakınıyor. Hoş ve ince bacaklara sahip olmak için ameliyatlara boyun eğmeniz veya el yakan egzersiz aletleriyle uğraşmanız gerekmiyor. Daha düzgün bacaklara sahip olmanın yolu, iyi bir diyet ve klasik egzersizlerden geçiyor.

Uzmanlara göre, alt butlarınızı inceltmek için o bölgeye yönelik egzersizler yapmak gerekiyor. Sadece yürüyüş yapmak, merdiven çıkmak ve aerobik yapmak bu sorunlu bölgeyi şekile sokmaya yetmiyor.

Yağlı ve yumuşak bölgeyi sıkılaştırmak için bölgesel egzersiz sağlayan spesifik hareketler yapmak gerekiyor. Doğru noktaya doğru çeşitte ve yeterli miktarda egzersizle odaklanmak gerekiyor. Aynı hareketi fazla yapmak vücudunuzu şekle sokmak yerine zarar verir.

Size önereceğimiz egzersizleri her bacak için 15 kez tekrarlayın ve dinlenmeden bütün egzersizleri tamamlayın. 3 egzersizi de yaptıktan sonra 15 dakika dinlenin ve bu kombinasyonu iki kez daha tekrarlayın.

Bir ayak havada olacak şekilde yatarak iç butları sıkıştırmak :

Omuzlarınız yere temas edecek şekilde sırt üstü yatın. Bacaklarınızı ileriye doğru iyice gerin ve dizlerinizi kırmadan düz tutmaya çalışın. Sağ topuğunuzu yerden 15 cm kadar yukarıya kaldırın ve sol bacağınız gergin haliyle dururken sağ topuğunuzu diğer ayağınızın soluna kilitleyin. Sağ topuğunuz sol topuğunuza kavuşturana kadar bu yönde bacaklarınızı gererek hareket ettirmeye devam edin. Hareket ettirdiğiniz bacak üzerindeki basıncı kaldırmadan başlangıç pozisyonuna dönün. Aynı hareketi sol bacağınızda tekrarlayın.

Tek ayak üzerinde ayakta durmak :

Sırtınız dik bir şekilde ayakta durun. Bacaklarınız arasında biraz mesafe olmasına dikkat edin. Dizleriniz gergin bir şekildeyken sağ bacağınızla 15 cm çapta bir daire çizmeye çalışın. Diziniz ve kaslarınız olabildiğince gergin bir şekildeyken sağ ayağınızı sol ayak parmaklarınızın üzerinden geçirin. Harekete sağ topuğunuz sol topuğunuza değişene kadar devam edin. Bacaklarınızın gerginliğini bozmadan başlangıç pozisyonuna geri dönün ve hareketi sol bacağınızda tekrarlayın.

Makas şeklinde uzanarak :

Sırt üstü yatın ve bacaklarınızı öne doğru gerin. Topuklarınız temas halindeyken ayak parmaklarınızı uzanabildiğiniz kadar uzak bir mesafeye gerin. Ayak parmaklarınızın ve bacak kaslarınızın gerginliğini bozmadan bacaklarınızı makas şeklinde açabildiğiniz kadar çok açın. Dinlenmeden başlangıç pozisyonuna dönün ve hareketi tekrarlayın

Saçlarınızın Daha Hızlı Uzamasını ıster misiniz?

Saç köklerimiz saç tellerine hayat veren organlarımızdır. Saç köklerimiz normal koşullarda saç tellerine yeni kısımlar ekliyerek saçları uzatırlar. Günümüzde saç yapımını hızlandıracak bir çözüm henüz bilinmemektedir.

Bazı ilaçların kullanımı, beslenme bozuklukları stress gibi faktörlere bağlı olarak saç uzamasında yavaşlama olasıdır. Saç köklerinin beslenmesini bozan durumlarda da saç uzaması yavaşlar. Sigara yine damaraları büzücü etkisi ile kan dolaşımını bozan ve besinlerin, oksijenin hücrelere ulaşımını engelleyen bir faktördür. Dikkat edilecek olursa saç uzamasını olumsuz yönde etkileyen faktörler yaşantımızda sık karşılaştığımız faktörler. Saçlarının hızlı uzamasını isteyen kişileride etkileyen faktörlerdir. Saç yapımı ile ilgili olarak bazı vitaminlerin önemli olduğu günümüzde biliniyor. Ancak bu vitamin ve mineraller günlük beslenmemiz yolu ile zaten alınan vitaminlerdir. Zaman zaman takviye olarak bu tip vitaminlerden almak eksiklik varsa düzeltir.

Saçların uzamasını hızlandırmak için yapılacak en iyi şey saçların uzamasını azaltan faktörler ile savaşmaktır.

Sağlıklı beslenme, özellikle sebze ve meyvaların ağırlıklı olduğu beslenme tarzları, bol su içmek, düzenli ve yeterli uyku çok önemlidir. Stress yine salgılattığı adrenalin gibi hormonlar yolu ile damarlarda daralmaya yol açar ve saç köklerinde beslenmeyi bozar. Stresi düşürecek önlemlerde saç uzması açısından önemlidir. Sigara içerdiği nikotin ve karbon mono oksit gazı ile olumsuz etkileri olan bir faktördür. Nikotin damarları daraltırken, karbon mono oksit gazı kanda oksijen taşınmasını bozarak hücre beslenmesini bozarlar. Yeterli besin ve oksijen alamayan saç köklerinin normal üretimlerini yapması zordur. Saç derisine uygulanacak sıcak havlular, hafif masajlar bu bölgede dolaşımı arttıtacak ve saç köklerinin normal beslenmesini sağlayacaktır.

Baştan ayağa seksi görünmek için

Seksilik sadece vücudumuzun belli bir bölgesine atfedilecek bir durum değil tabii... Her ne kadar erkeklere öyle geliyorsa da, seksi bir kadın aslında bakımlı kadın demektir.

O halde hemen şu önerileri uygulayın ki, durmadan en seksi kadın seçilen kimi ünlü kadınlardan bir farkınız kalmasın.
Neyimiz eksik di mi?

Dudaklar için

Seksi dudaklara sahip olmak için iki seçeneğiniz var, ya kırmızı renkte ruj ya da dudağın doğal rengi. ılk durumda kırmızının
teninizle uyumlu bir tonunu yakalamanız gerekiyor. Rujun düzgün
ve kalıcı olması için ruju fırçayla sürebilirsiniz. Ruju sürdükten
sonra bir kat da parlatıcı kullanın. Dudaklarınızın doğal renginde kalmasını istiyorsanız sadece parlatıcı sürün.

Göğüsler içinıçinde pırıltılar bulunan bir kremi dekolte bölgenize sürün! Teniniz beyazsa pembe tonlarında ışıltılar taşıyan kremi tercih edin. Yanık tenliyseniz, tercihinizi altın rengi ışıltılar taşıyan bir kremden yana kullanın. Büyük bir fırça ile iki göğsünüzün arasına bronz toz pudra sürmeniz de göğüslerinizin daha yuvarlak görünmesini sağlar.

Saçlar için

Saç renginizin birkaç ton açığından gölgeler yaptırarak her zaman "ışıltılı" görünebilirsiniz. Bir başka öneri de saçınıza parfüm sürmeniz. Ensede bol toplanmış topuzun her zaman seksi göründüğünü de hatırlatalım. Uzun saçlıysanız saçınızı gün için de fırçalamayı ihmal etmeyin.

Ayaklar için

Bacaklarınız bronzsa pırıltıları olan kremlerden sürebilirsiniz. Topuklarınızın pembe
görünmesini de sağlamalısınız. Ve tabii ayakkabı seçimi. Topuklu, sivri ayakkabıların seksi olduğu kesin. Ancak rahatsız ayakkabılar duruşunuzu bozup nasırlara sebeb olabileceğinden ayakkabı seçiminde rahatlığı ve kaliteyi ön planda tutun.

Boyun için
Ensenizi açıkta bırakacak bir saç modeli boynunuzu gözler önüne serecektir. Birkaç damla parfüm, boyuna sürülen tem renginde pudra, hafif sarkıntılı küpeler dikkati boyuna çekmek için yeterli. Boynu tümüyle açıkta bırakmak ya da ince bir kolye takmak da size kalmış bir seçim.

Eller için

Tırnaklarınızın hepsi aynı uzunlukta olmalı. Tırnaklarınız farklı boylarda ise tercihinizi doğal renklerden yana kullanın. Kısa kesilmiş ve parlatıcı ile doğal bir görünüm almış tırnaklar da seksi olabilirler. Enteresan, ama çok dikkat çekici olmayan bir yüzük de farklı bir stil yaratmanızı sağlayabilir
alıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…