mümkün Bile değil.. asla olmaz.. imkansız ötesi..
benim eşimin dedesi vardı, kısa süre önce rahmetli oldu..
bir hafta sonu bizde kalmışlardı, gece gece banyoya gitmeler, kikirdeşmeler karı-koca, 70 yaş üstü insanlar bunlar, düşün ki bir de başkasının evinde bile tutamamışsın kendi, o derece :lepi:
sanırsın onlar yeni evli, biz evde misafir var diye mışıl mışıl uyurken onlar tööbe yarabbim..:kedi:
tersi de oluyor. evlilik içindeki problemler seksi olumsuz etkiyebilir.
içinde seks olmayan evliliğe sahip biri olarak diyorum ki sekssiz bi evlilik mümkün değil. Ev arkadaşı olursun diyorsunuz ya, o bile mümkün olmuyor zamanla. Eşimle 1,5yıllık evliyiz ve boşanma noktasına geldik artık. Gerçi ben bu konuda sesimi çıkartmadığım sürece eşimin hiçbir sıkıntısı yok. Bunu iyice anladım artık. Cinsel olarak bana ihtiyaç duymuyor. Sadece beni kaybetmek istemiyor. Aylarca beni "her şey seks mi yani evlilikte. Seksi dünya üzerindeki herkesle yapabilirsin ama ben hayat arkadaşı arıyorum kendime" gibi cümlelerle buna ikna etmeye çalıştı. Aylar sonra ilk defa geçenlerde iraz aramız iyi gibi oldu ve yakınlaştık. Ama eşim yine kaçtı. Daha başında kesti bişeyleri. Ve insan ne kadar idare ederim dese de vücut bunu istiyor. Artık rüyalarımda kendimi başkalarıyla beraber olurken görmeye başladım maalesef... Ya da gece yarısı uyanıp eşime bilinçsiz bi şekilde atakta bulunuyorum. Ama devamı yine yok işte. Bu ne kadar gidecek daha bilmiyorum ama ben psikiyatrlık oldum sonunda...
burda bi laale arkadaşım var ondan duymuştum süper bir söz
evlilikte 3S kuralı; Sevgi, Saygı, Sevişmek vereliniortak
burda bi laale arkadaşım var ondan duymuştum süper bir söz
evlilikte 3S kuralı; Sevgi, Saygı, Sevişmek vereliniortak