Erkek arkadaşının kendisini kiloları yüzünden aşağılamasına katlanamayan genç kadın 80 kilo verdi. Sitene Ekle Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın
Mirror gazetesinde yer alan habere göre, İngiliz Paige Way 145 kilo ağırlığındayken, erkek arkadaşının seks sırasında "göbeğin araya giriyor" demesi sonucunda şoka girmişti. Bu duruma artık bir dur demesi gerektiğine karar veren Paige, kafasına göre Diyet yapmaya başladı.
Sağlıksız bir diyet benimseyen Paige, fiziksel olarak çökünce diyetisyene gitti ve hayatını düzene soktu.
Erkek arkadaşını terk eden 22 yaşındaki genç kadın, 8 ay sonunda 80 kilo vermeyi başardı.
Şu anki görünüşüyle gurur duyduğunu söyleyen Paige, göbeğinden hiçbir şikayeti olmadığını söylüyor.
Beni hala her halinle guzelsin 13 kilo alsanda guzelsin yanaklara bak diye kesme alan erkek arkadasim.Duy duy bunlari .Bana desen ya sende o meshur karikaturdeki gibi " evi ye evi " diye.Belki gaza gelip uzulup veririm bende kiloAma boyle kendimi guzel saniyorum olmuyor.Bi de bu kadin kesin midesini kuculttu 8 ayda 80 kilo verilmez.
Genelde zayıflayanların yüzü çirkinleşiyor, bu kadın güzelleşmiş.
Birde göbeği araya giriyormuş ya; tövbe Yarabbim. Gözümden canlandırmaya çalışıyorum olmuyor, neyin arasına giriyor, nasıl bir cümle bu, yatınca yanlara gider göbek, ya neyse benim beyin iflas bayraklarını çekti şu an
Genelde zayıflayanların yüzü çirkinleşiyor, bu kadın güzelleşmiş.
Birde göbeği araya giriyormuş ya; tövbe Yarabbim. Gözümden canlandırmaya çalışıyorum olmuyor, neyin arasına giriyor, nasıl bir cümle bu, yatınca yanlara gider göbek, ya neyse benim beyin iflas bayraklarını çekti şu an
Yha bu erkeklerde nefes alsin yeter mantigi vaarken. Bu durum heryerde olur afedersiniz bi yere girsinde nolursa olsun madem kilolu kadina hakaret edeceksin gozun var be akilsiz adam kadin ortada hem yapacaksin hem yok gobeeen araya giriyo tobe tobeee kimbile kendi nasil biseydi