Sekreterlik mi?

Mkrtl

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
366
165
23
30
2 hafta once işe basladim fabrikada sekreter olarak ama bulasik telefon vardiye takibi kim gelmis kim gelmemis bide 25 suriyeli var var calisan onlari geldi mi gelmedi mi die takio et.diger iscilerin mesailerini ayarla yemek siparisi ver her sekreter olan boyle yapio mu sacmalik degilmi mola bile yok elemanlara yemek vercem derken bitiyo mola 1400 maasa deger mi?

Degmez. Sekreterlik bu degil.
Ama suriyelileri neden vurgulama ihtiyaci hissettiniz? Herkesi nasil takip ediyorsaniz onlari da edin. Gorevim degil diyorsaniz kimseyi takip etmeyin.

Degmez. Sekreterlik bu degil.
Ama suriyelileri neden vurgulama ihtiyaci hissettiniz? Herkesi nasil takip ediyorsaniz onlari da edin. Gorevim degil diyorsaniz kimseyi takip etmeyin.
Dillerinden anlamadigim icin yoksa cok iyiler cok caliskanlar muhasebecinin yada baskasinin yapmasi gereken isleri benim yapmam dogrumu die merak ediorum ilk defa sekreterlik yapyorm

Suan bende sekreterlik yapiyorum is yerinde temizlik ve cay elemani oldugu halde ben cay servisi yapiyorum patronuma sadece ama calisan butun elemanlar odasina toplantiya geliyor herkese cay servisi odasina bir tane caydanlik koydurdu temizlikci cay servisci gobek atiyor resmen onlar yatiyorben calisiyorum

Ben ciktim valla isten ugrasmadim onlarla

Ben ciktim valla isten ugrasmadim onlarla

Ben cikmadim hem ise hem tecrubeye ihtiyacim va referans olarak iyi bir yer cunku isi tam kapim gostericem onlara
bende borcum var bitsin arkama bakmadan çekip gideceğim az kaldı

Ben patronlarimdan ziyade etraftakilerden cekiyorum. Biraz azaldi ilk gunlere nazaran ama zor yine hic bir is yerimde bu kadar zorlanmadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…