• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sekreterler için faydalı bir site :)

esyn

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Mart 2007
2.578
12
683
Diğer
sekreter arkadaşlar
Yurtiçi Kargo Sekreterler Kulübünü tesadüfen öğrendim size özel pek çok avantajları var,ben üye oldum kulüb kartı gönderdiler Dönemsel indirim kuponları, Kozmetik ürünlerinde, spor/sağlık merkezleri ve fast food restoranları gibi kuruluşlarda indirim veya hediyeler, Kulüp üyelerini bir araya getirecek sosyal aktiviteler, Çekilişler, Sosyal sorumluluk faaliyelerine katılım ve daha fazlası sizi bekliyor ilgilenen arkadaşların aşağıdaki linke tıklaması yeterli a.s

:tatlicadiarzua.s.

www.yurticikargo.com

nasıl yani anlamadım?yurtiçi kargo neden sekreterler kulübü diye bi kulüb yapmış ki?tuhaf geldi bana..neden kampanya felan yapıyor anlamadım.

şirketlerde gönderileri genellikle sekreterler yaptığı için sanırım rekabet ortamında kaleyi içten fethetmek istiyorlar:1rolleyes:

şirketlerde gönderileri genellikle sekreterler yaptığı için sanırım rekabet ortamında kaleyi içten fethetmek istiyorlar:1rolleyes:

evet yaa bi sürü bilgi istiyolar şirket adı numarası adres felan.veremem ben öyle bilgileri kusura bakmasınlar.patronlarımın duymaması lazımsırnaşık şey
sem oldun mu üye?

aynı şeyleri ben de düşündüm ama şirketi bağlayıcı bir şey yok telefonda sadece adres verdim ve kart geldi.

Sekreterleri mesleki bilgiler konusunda aydınlatacak faydalı bir site daha;

Link Silinmiştir.

banada medline kartı bi de sekreterler kulubü kartı geldi ayrıca sekreteler haftasında hediye paketi yolluyolar.biz işyerinde yurtiçiyle çalışıyoz o yüzden beni kendileri üye yapmış bende internetten üye olmuştum laf aramızda her gelen 2 kere geldi bu sene krem ve ruj yollamışlar avonun geçen senede hesap makinası ve rimel vardı bi de sekreterler haftasını kutlayan bi kart

banada medline kartı bi de sekreterler kulubü kartı geldi ayrıca sekreteler haftasında hediye paketi yolluyolar.biz işyerinde yurtiçiyle çalışıyoz o yüzden beni kendileri üye yapmış bende internetten üye olmuştum laf aramızda her gelen 2 kere geldi bu sene krem ve ruj yollamışlar avonun geçen senede hesap makinası ve rimel vardı bi de sekreterler haftasını kutlayan bi kart

bana da medline ve kulup kartı geldi,sekreterler haftası nedeniyle el kremi ve ruj geldi,sevdim bu işi..tabi kargolarımı yurt içi kargoyla gönderiyorum ben de, ayıp olması dimi?a.s.

hanımlar bu konuyu takip ederken gördüm size bir önerim var bizde şirket olarak Yurtiçi kargo ile çalışıyoruz ama MNG kargonun sosyal sorumluluk projesi var kargo poşetlerinden geri dönüşüm yapılıyor ve en güzeli okulu olmayan yerlere okul yapılıyor .MNG kargo kuryesinden bir kutu isteyin çıkan poşetleri bu kutuya atın onlar alıp götürüyorlar. turkbayragi

nanelimon cok guzel bır konuya değinmiş,bizde öyle yapıyoruz ama sanırım fazla kimse ilgelenmiyor sorumluluk onemli hele sosyalse..

kızlar sekreter kartı yeni duydum .. kart ücreti vs veriyormuyu ?? bendem üye olsam kii

Back