Kızlar ne kadar maas aliyorsunuz ?Ne kadar zamandir bu isi yapiyorsunuz?Sohbet edelim dedim.Yeni bir konuda yok.Ben uzun sure santral olarak calistim sun tekrar is ariyorum
Yok azaltmadılar eski isyerim 1200 simdi yeni bir yerle gorustum..sadece cts yok burda..bende bilgisayarli muh sertifika var.Ama english temel senin orta konusma ve maillere cevap verebiliyorsun guzel maas ondan fazladir belkide bir artin vardir..cumartesi calisiyr musun kedicik
Bu arada bende ingilizce kursuna gitmek istiyorum hangi kurs iyi fikir verirsen sevinirim.Birde orta derece oldugun icin nasil calistim o seviyeye nasil geldin
Yok azaltmadılar eski isyerim 1200 simdi yeni bir yerle gorustum..sadece cts yok burda..bende bilgisayarli muh sertifika var.Ama english temel senin orta konusma ve maillere cevap verebiliyorsun guzel maas ondan fazladir belkide bir artin vardir..cumartesi calisiyr musun kedicik
Ben evlendm çalışmyrum .bekarken istanbulda çalışydum.evet maillere bazen cevap vereblyrdum bazen sözlük sagolsun hayır çalışmydum kapalydı zaten.
Ben tekrar işe grcem.bkalm
Ben evlendm çalışmyrum .bekarken istanbulda çalışydum.evet maillere bazen cevap vereblyrdum bazen sözlük sagolsun hayır çalışmydum kapalydı zaten.
Ben tekrar işe grcem.bkalm
Bu arada bende ingilizce kursuna gitmek istiyorum hangi kurs iyi fikir verirsen sevinirim.Birde orta derece oldugun icin nasil calistim o seviyeye nasil geldin
Suan daha arastrmadm hem maalesf dger yazın gtcem kursa çnkü braz sksıgz.
Evde kitaplar vardı.en baştan başladm.herşeye.
Önceleri ilk bsta kısa cümle kuruydum yüklem ortada özne basta nesne sonda.sonra sonra ilerlettm.
Bende asgari ucretle basladim yukseldi 1200 sadece ama ordan ciktim.Yeni ise girerken sanirim dusuyor bakalim daha girmedim bir yere kismet..huzurlu olalim en onemlisi
Suan daha arastrmadm hem maalesf dger yazın gtcem kursa çnkü braz sksıgz.
Evde kitaplar vardı.en baştan başladm.herşeye.
Önceleri ilk bsta kısa cümle kuruydum yüklem ortada özne basta nesne sonda.sonra sonra ilerlettm.
Ben 6 yıl önce santral operatörü olarak başladım. 5 yıl aynı yerde çalıştım 1,5 yıldır da yönetici asistanı olarak başka firmaya girdim. Şuan 1650 alıyorum ama bence az