Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maasin gayet iyi mezuniyetin nedir acaba?Dil mi biliyorsun?Ben en son 1200 aliyrdum simdi 1000 tl dediler cts pazar yok ok az ama napiyimBen en son çalıştgm yerde 1700 alıyordum.3 yıl çalıştim.
Lise mezunu ama ben muhabese kursunu btirdim.tıbbi sekreterlik sertifikam var.ingilizce orta derecede bilyrum onada kursa gtcem nye azaltlarki maaşıMaasin gayet iyi mezuniyetin nedir acaba?Dil mi biliyorsun?Ben en son 1200 aliyrdum simdi 1000 tl dediler cts pazar yok ok az ama napiyim
Yok azaltmadılar eski isyerim 1200 simdi yeni bir yerle gorustum..sadece cts yok burda..bende bilgisayarli muh sertifika var.Ama english temel senin orta konusma ve maillere cevap verebiliyorsun guzel maas ondan fazladir belkide bir artin vardir..cumartesi calisiyr musun kedicikLise mezunu ama ben muhabese kursunu btirdim.tıbbi sekreterlik sertifikam var.ingilizce orta derecede bilyrum onada kursa gtcem nye azaltlarki maaşı
Bu arada bende ingilizce kursuna gitmek istiyorum hangi kurs iyi fikir verirsen sevinirim.Birde orta derece oldugun icin nasil calistim o seviyeye nasil geldinLise mezunu ama ben muhabese kursunu btirdim.tıbbi sekreterlik sertifikam var.ingilizce orta derecede bilyrum onada kursa gtcem nye azaltlarki maaşı
A
Yok azaltmadılar eski isyerim 1200 simdi yeni bir yerle gorustum..sadece cts yok burda..bende bilgisayarli muh sertifika var.Ama english temel senin orta konusma ve maillere cevap verebiliyorsun guzel maas ondan fazladir belkide bir artin vardir..cumartesi calisiyr musun kedicik
İns bulursun sizede banada hayirlisi olsun bende maas az ama cts yok diye dusunuyrumBen evlendm çalışmyrum .bekarken istanbulda çalışydum.evet maillere bazen cevap vereblyrdum bazen sözlük sagolsun hayır çalışmydum kapalydı zaten.
Ben tekrar işe grcem.bkalm
Bu arada bende ingilizce kursuna gitmek istiyorum hangi kurs iyi fikir verirsen sevinirim.Birde orta derece oldugun icin nasil calistim o seviyeye nasil geldin
Olsun canım iş istir.hem ben asgari ücrete haftasnlari tatl bi ise grcem gecici.İns bulursun sizede banada hayirlisi olsun bende maas az ama cts yok diye dusunuyrum
Bende asgari ucretle basladim yukseldi 1200 sadece ama ordan ciktim.Yeni ise girerken sanirim dusuyor bakalim daha girmedim bir yere kismet..huzurlu olalim en onemlisiOlsun canım iş istir.hem ben asgari ücrete haftasnlari tatl bi ise grcem gecici.
Bende 1000 lrayla başladm o sekreterlge.
Super basarmissin..Gidersin ins.benimde hemen mumkun degil ise girmem lazim onceSuan daha arastrmadm hem maalesf dger yazın gtcem kursa çnkü braz sksıgz.
Evde kitaplar vardı.en baştan başladm.herşeye.
Önceleri ilk bsta kısa cümle kuruydum yüklem ortada özne basta nesne sonda.sonra sonra ilerlettm.